Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2017 18:31 - ЕС бърза да направи нещо НЕЧУВАНО за Източна Европа! Брюксел е категоричен! Вижте какво ни готвят! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕС бърза да направи нещо НЕЧУВАНО за Източна Европа! Брюксел е категоричен! Вижте какво ни готвят!
 

image

Вицепрезидентът на Европейската комисия за еврото Валдис Домбровскис заяви, че всички държави-членки на
Евросъюза, без Дания, са поели ангажимента да въведат еврото.

И този „ангажимент“, според брюкселския чиновник, когото никой не е избирал и никой не познава, трябва да бъда в най-скоро време изпълнен.

Следователно този Валдис, вместо да си стои в Литва, Латвия или Естония, се е намърдал  в компанията на брюкселските слуги на Мега корпорациите и се опитва да разпорежда на  СУВЕРЕННИТЕ  държави.

Но да продължим с излагането на фактите. В подкрепа на Домбровскис веднага скача неговият „колега“, еврокомисарят по финансите Пиер Московиси, който в прав текст заявява, че страните, които още не са приели еврото ще бъдат принудени от Брюксел да го приемат, защото…в ЕС трябвало да има „единство“.

image


Никой, обаче от западната и източната журналистическа гилдия не задава въпроса как може да има „единство“ между богатия и бедните?  Между господаря и слугите?

Лошото е,  че замяната на националните валути с еврото, не е единственият данайски „подарък“ на Брюксел. Чиновническата каста иска да има ПЪЛЕН КОНТРОЛ над държавите и народите.

Затова Европейската комисия предлага да се направи  единно „финансово министерство“ на ЕС. Това ЕС-овско финансово министерство ще „надзирава“ бюджетите на страните.

И което е много по-абсурдно, „европейският“ финансов министър ще бъде председател/разбирай началник/ на финансовите министри на страните членки.

Абсурдите обаче не свършват дотук. Брюксел иска този „европейски“ финансов министър да има право да разпорежда на националните финансови министри какъв бюджет да правят и кои да бъдат приоритетите им.

С други думи един чиновник, който е назначен незнайно от кого,  ще бъде най-могъщият човек в Евросъюза. И ще има неограничена власт над държавите.

По този начин Брюксел удря гъбата на националните държави и ги прави просто територии, пряко подчинени на Германия и  Франция. Защото държава, която няма собствена валута, собствен монетен двор и собствена бюджетна политика,  НЕ Е ДЪРЖАВА.

imageСега соросоидите в България разбраха ли защо Великобритания избяга презглава от Евросъюза?  И защо Швейцария изобщо не влезе в него и отказа категорично и безусловно?

Но не е само това. Ако приемем еврото, моментално в етикетчетата на стоките,  1 лев ще стане  1 евро. Но заплатите и пенсиите ще се намалят автоматично наполовина.

Тогава, пита се в задачата, как 80% от българските граждани, които и сега не могат да вържат двата края и според експертите са на границата на социалното изключване…Как тези хора ще оживеят, ако цените останат същиге, но заплатите и пенсиите се намалят наполовина?

Истината е, че няма да оцелеят. И ще ни залее нова вълна от клошари, престъпност и зверщина. Докато не изчезнем съвсем.

А еврото ще устройва чудесно само едрия бизнес и финансовата олигархия. Защото цялата им банкова наличност изведнъж ще премине от лева в евро. И ще получат свободен достъп до своите западни приятелчета далавераджии от другите страни-членки.

Тогава далаверата с продаването на нашето национално богатство ще се развихри съвсем под благовидния предлог за свободно движение на стоки и капитали. Защото свободното движение, което имаме сега, ще стане още по-свободно. И  финансовите и стокови далавери ще станат още по-големи. Докато всичко, което ни е останало не премине в чужди ръце.

Ето затова, ние от екипа на Skandalno.net,  говорим непрекъснато, че трябва час по-скоро да напуснем този смъртоносен капан на ЕС и НАТО, в който ни вкараха политиците.

Но това няма да стане, ако чакаме със скръстени ръце. Трябва обикновените хора да се обединим и да протестираме. Ако искаме да има България за нашите деца.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707358
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031