Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2017 18:51 - Сега как ще радваме туристите, като не им даваме да ритат хора в главите? https://www.dunavmost.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 314 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сега как ще радваме туристите, като не им даваме да ритат хора в главите?
image
Ако бяхме нормална държава, сега под прозорците на тоя щяха да гласят котела с гореща вода
 

 

"Ако бяхме нормална държава, сега под прозорците на тоя щяха да гласят котела с гореща вода….

И сега какво – ако се шуми, ще спрат да идват туристите, дето явно са си платили да ритат камериерки в главите? Ще им отнемат тази радост? Ужас! Как сега ще идват туристи у нас като знаят, че е наказуемо да се ритат хора в главите?

Меко казано странно изказване по случая със скандала с изританата в главата камериерка от шведски турист направи председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. Според него не трябвало да се шуми много по тоя случай, за да не си навлечем бойкот от страна на скандинавските туристи.

„Клиентите са със 17 различни вида характери и работещите в сферата на туризма трябва да се съобразяват със 17 различни вида характери. Неписаният закон е „С клиент не се спори“. Второто правило е „Клиентът винаги е прав“ и третото правило е „Усмивката винаги е задължителна“. Рискова е нашата професия“, каза Рагин пред „Нова телевизия“.

Той обясни, че се притеснявал от отзвука на случката сред скандинавските туристи, които били малко по-горделиви и много чувствителни хора.

„Преди 5 години имаше един подобен инцидент на един от баровете. Имаше сбиване и убийство. След това 5 години бойкотираха и не стъпиха тука.“

Според Рагин тази година 250 млн. евро ще дойдат у нас само от пакети от скандинавски туристи, без да броим другите разходи.

„Дано собствениците на хотела да помогнат на камериерката. Бих и помогнал и материално, ако е моя служителка, но колкото по-бързо този инцидент отшуми, по-добре“, каза председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите.

И като си представиш, че "бизнеса" ревял, че нямало хора да бачкат. Даже и по курортите.
Ми то с шеф на хотелиерите, дето общо взето ни рекламира като дестинация, където можеш да си риташ ... прислугата, как очаква да има хора за ролята на прислугата? Че и недоволства, че се раздухало престъплението.

Ужас, ще ни бойкотират чужденците! Няма да идват да си харчат милионите еврА на калпак у нас! Икономиката ще загине!
"Ама еди кой си давал еди какви си хубави заплати и пак нямало хора!"

Еми .... то дори робите вече се замислят, че май по-добре да се махнат и да мият чинии в чужбина, отколкото да бачкат срещу мизерното заплащане у нас, където даже могат да бъдат пребити и убити за забавление на туристите. И накрая най-много те самите ще са виновни, ако съответния "гост на хотела" си е навехнал крака, докато ги е шибвал в главите.

Оня шведа сега пак го били арестували. Само и единствено защото се раздуха по медиите и социалните мрежи. Иначе го бяха пуснали вече веднъж.
п.п. Онова мазно шефче на хотелиерите, още ли е на тази си явно доста апетитна длъжност?"

Автор: Политофил




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833234
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930