Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2017 19:57 - България Получи Уникален Шанс да ВЛАСТВА НАД ЕВРОПА! Но Борисов го Пропиля и ни Превърна в Роби на Брюксел! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България Получи Уникален Шанс да ВЛАСТВА НАД ЕВРОПА! Но Борисов го Пропиля и ни Превърна в Роби на Брюксел!   

image

При посещението си в Турция вчера, Борисов заяви: „
България е част от европейското семейство, към което отдавна по право принадлежи и Турция. А тя е и нашия най-голям съсед на Балканите. Така че с нея трябва да се развиват приятелски отношения, защото като тръгне Турски поток, газопреносната мрежа на България ще остане празна“, заяви премиерът.

Всъщност, сега Европа зависи от Турция, понеже именно Анкара се превръща в най-големият енергиен разпределителен център“, добави Борисов.

Ако разгледаме по ред тези премиерски „откровения“ ще се убедим до каква огромна пропаст ни докара Винету, заедно със своите западни „приятелчета“.

Първо, Запада никога не ни е бил „семейство“. А  Турция пък – още по-малко. Точно обратното: От стотици години Запада и Турция се опитват да унищожат България. И да я превърнат в Халифат.

Ако се върнем към историята, ще видим, че ние никога не сме имали по-голям враг от САЩ и Запада. Те на няколко пъти в историческото ни развитие се опитваха да превърнат България в „джобна“ държава. И днес най-сетне успяха. Много изконно български територии,  след освобождението ни от турско робство и след Първата и Втората световни войни,  останаха извън границите на България. И това се случи точно заради пряката намеса на Англия, Франция, Германия и САЩ.

А българите отдавна си задават  въпроса: Какъв приятел може да ни е Турция, която 500 години извършваше нечуван геноцид над поробеното българско население?  Докато накрая от близо 15 милиона души в Първата и Втората български държави, не ни стопиха до… 2 милиона малко преди Освобождението през 1878 г.

image

Ние, българите, си задаваме и още един въпрос: Какви са тези наши политици и управници като Борисов, които се опитват да правят „приятелство“ с нашите вековни турски поробители, след като сме свидетели и днес на грубата намеса на турски политици като Гьокче в нашите вътрешни работи? И при положение, че наскоро неговия патрон Ердоган обяви редица български области за турски територии?! И заслужават ли доверие управници, които се прегръщат с поробителите на своя народ докато гледат с омраза към неговите руски братя освободители?

Но да оставим историята на мира и да погледнем в настоящето. Днес  всички ние виждаме, че  Евросъюза и САЩ  от 27 години  упорито и неотклонно  унищожават икономиката, армията, въоръженията, здравеопазването и образованието на страната ни. Докато накрая не докараха народа ни до просешка тояга.

Затова, ние от екипа на Skandalno.net питаме премиера-слънце: Може ли да се нарече „семейство“ онова „нещо“/не го наричаме съюз, защото не е/,  в което по-силният унищожава по-слабия? Ето причината, поради която така нареченият Европейски съюз не може да се нарече „семейство“, за когото и да било. Той не е нищо повече от  ДЖУНГЛА, в която по-голямото и хищно животно изяжда по-малкото.

Ако продължим разсъжденията си нататък ще видим, че „говорещият с магнолиите“ чак сега се е сетил за отдавна известния и на децата факт, че като тръгне Турски поток, българската газопреносна мрежа ще остане празна. И ще губим стотици милиони евро на година.

imageТова негово „изказване“ за Турски поток  означава само едно: Премиерът Борисов е знаел, че като подарява Южен поток на Ердоган, извършва предателство спрямо стратегическите национални интереси на държавати ни. И е извършил това предателство съвсем УМИШЛЕНО.

Такава е част от огромната цена, която народът български ще плати за прегръдките на Борисов с Ердоган. Понеже сега от Турция, по думите на самия премиер, зависи цяла Европа. А можеше България да е енергиен разпределител за цяла Европа. Можеше Европа да зависи от България. Ако Борисов не беше спрял големите руско-български енергийни проекти.

И ако бяхме приятели НЕ с Турция, а с братска, славянска и православна РУСИЯ.

А за другата част от цената на прегръдките с Ердоган можем само да се досещаме. Понеже тя със сигурност включва културно, а впоследствие и пълно откъсване на няколко български области от България.

И това е следващото, още по-страшно предателство на бодигардът от Банкя: Отказва на нашите братя от Русия. И се моли на колене на Турция. Която от години бавно, но неотклонно превзема цяла България: С джамии, с бизнес, с капсулиране и отделяне на българските турци от снагата на обществото ни, с турцизиране на циганите и на редица български области.

Тази  логика на събитията води към страшния извод, че Борисов подари на Турция не само Южен поток. По заповед на господарите си от САЩ и Запада, Пожарникарят драпа да подари на Ердоган цяла България. И ще го направи. Ако му позволим.

… докато търпим Магнолията Му да ни задушава с отровните си цветове!

Автор: Иво Македонски



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19646848
Постинги: 44542
Коментари: 6159
Гласове: 7172
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031