Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2017 19:32 - Оръжията на властта срещу отделни хора и целия народ http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Оръжията на властта срещу отделни хора и целия народ

Психоексперименти и вредни лъчения „елиминират” хора! Внушават ни страх, депресия, безсъние и умора, което води до инфаркти, рак и инсулти!

  image

Георги Василев е зам.-председател на гражданско общество, което счита, че срещу българите се води психотронна война за влияние върху съзнанието и че в това национално предателство е много вероятно да участват службите ни за национална сигурност. Изявления с такова съдържание за пръв път сподели публично уважаваният проф. Георги Василев, който е учен с международна известност, автор на научни открития. И той е категоричен, че българите сме жертва на пситерор, упражняван скрито и с голяма жестокост към здравето ни от специални генератори. Проф. Василев твърди, че такъв е инсталиран в бл. 260 на столичния кв. „Гоце Делчев”, където той живее. И въпреки че доказа с примери, че негови съседи се разболяват и умират като пилци, никой до днес не е разпоредил сериозно разследване какво причинява масовото поражение в сградата. Освен Димитров и проф. Василев, същото мнение изрази публично Ваня Миланова, която е работила за радио „Свободна Европа”. Според нея колежката й Румяна Узунова е станала жертва на същото вредно въздействие след завръщането си в България и умира от рак, след като никой от колегите й преди това не я бил виждал да боледува дори от грип… Самата Ваня Миланова, след като се връща да живее в България и се установява в софийския квартал „Малинова долина”, започва да изпитва странно напрежение в психиката си – предимно вечер, което прераства във физическо страдание на цялото тяло. Това се отразява и на психиката й – изпада в състояние, типично за параноиците – че е преследвана. Близките й са силно обезпокоени от нейните разкази и настояват да се прегледа при психиатър. Ваня обаче е на друго мнение. Съзнава, че не е луда, а някой цели да я изкара такава. Заминава за Цюрих, за да се изследва. В тялото й е открит имплант, за който Миланова твърди, че действа по кръвен път. Жената изпитва болки, които усещала във… вените си. Според твърденията й, дори да е далеч от софийското си жилище, негативното влияние върху организма й се осъществява, незнайно как. Разполагаме със снимка на журналистката, която показва физическите поражения след 3-дневната й борба с неизвестното лъчение по време на неин престой във вилата й в Брестовица.


Днес със същите оплаквания застава още един интелектуалец – Георги Димитров, който живее в Панчарево. И той, като Василев и Миланова, твърди същото – че групи от хора, чрез технически способи, насочват вредно електромагнитно лъчение върху самотно живеещи хора, на които очевидно се спират по не съвсем случаен принцип и провеждат върху тях опити могат ли да влияят на съзнанието им, като ги разболяват. Какво целят тези опити, ако се доверим на живите свидетелства за тях? Дали става въпрос за експерименти във връзка с т.нар. психотронна война, по която работят много разузнавания в света? Ето какво сподели с нас новият ни събеседник по темата за ненормалните лъчения, които разболяват хора, кой прави това и защо:

– Г-н Димитров, представете се с няколко думи…
– Да започна с това, че съм един нормален, психично здрав човек, който цял живот е заемал отговорни длъжности, включително съм бил директор на предприятие – на завода за преработка на хартия на Гара Искър. По образование съм минен инженер, работил съм в областта на геоложките проучвания. Всичко, което искам да ви разкажа, започна през 2005 г. Бях разведен и точно на 50-ата си годишнина реших да си направя една къща извън София – в Панчарево. С личен труд и много творчество построих една от най-хубавите къщи в района. Събрах се с една жена, с която имахме хубави отношения, но тя почина драматично от рак. Останах сам във вилата и изведнъж се появиха един куп хора, които искат да ме изгонят оттам. От всичко, което преживях и не полудях, правя следните заключения: изборът на хора за психоатака не е случаен. Избират се хора с независимо мислене, които трудно се поддават на външно влияние, имотни, за предпочитане – живеещи сами. Атакуваните, ако споделят усещанията си, биват обявявани дори от близките им хора за нездрави психически. Почват съвети от рода: „Трябва да се консултираш с психиатър” и прочее. Неразбирането, което срещат, кара атакуваните хора още повече да се затварят в себе си и по този начин една от целите на пситерора е постигната – важен принцип на атаката е обществото да се дистанцира от тези хора, те да бъдат обявени за луди и, останали сами и безпомощни, те са вече лесна плячка. Такъв е принципът.

– Какви според вас са крайните цели?
– Експериментира се психотронно въздействие върху отделни хора, но целта е впоследствие да се атакуват цели масиви човешки същества. Въздействието върху хората се осъществява посредством свръхчестотни електромагнитни полета чрез електрически и електронни устройства. Опитите в момента се провеждат, за да се види доколко могат да бъдат елиминирани в обществото хора, които са способни да мислят критично, имат умствена твърдост и не се поддават на чуждо въздействие. Крайната цел е превземане на човека „отвътре” – да го накарат да бъде послушен и да изпълнява чужди внушения. Постигнат ли го с устойчивите, с лабилните ще им е лесно. По света вече има много литература по този въпрос, у нас темата съвсем съзнателно се премълчава. И аз като проф. Василев обаче мисля, че в ДАНС знаят за какво иде реч. На такива мисли ме навежда и едно изказване на Иван Драшков, който казва: „В ДАНС се извършва национално предателство в интерес на чуждите служби”…

– Откога датира тази атака срещу българите?

   

– Технологията е въведена у нас през 90-те години. С нея се провокират на психично ниво страх, депресия, безсъние, умора, смущения в паметта, а на физическо тези неразположения предизвикват инфаркти, инсулти, внезапна смърт и ракови заболявания в целия спектър на тази страшна болест.

– Разкажете как усещате влиянието?
– Аз „чувам” гласовете на тези хора в главата си. Понякога ги виждам – те са далеч – в съседна вила или на улицата, и с „просто ухо” няма как да чувам какво си приказват. В този „разговор” те говорят за мен – какво трябва да направя, или какво чувствам… Това е провокация, която те кара с всички сили на разума да се съпротивляваш на казаното от тях и цялото това състояние те пренапряга до крайност. Я си представете, че чуете „в главата си”: „Тя умира, много е болна, всеки момент ще умре…” – това няма ли да ви разстрои?! Но как да ви го обясня всичко това, което се случва с мен, с риск да не се изплашите, че не съм съвсем „редовен”?!… В това е проблемът на хората, които са превърнати в мишени. Онова, което разказват, не се възприема за нормално от околните и те започват да странят от тях. А „четенето на мисли” отдавна е известно и коментирано – то е реалност, ползвана от много разузнавания. Установено е, че самите вътрешни органи на човека работят на различна честота.

– Имате ли свое обяснение защо са се насочили към вас?
– Мисля, че това направи синът на жената, с която живеех и която почина. Той е от тези със „синджирите” на врата и мисля, че той насочи и доведе тези хора, които са наели вили под наем и „работят” това нещо.

– Какви са тези хора?
– Те са нещо подобно на тия, които се „регистрират” по избори, но работата, която вършат, е по-мръсна от тази на изборната паплач. Повечето са хора от провинцията. Аз съм разучил откъде са и съм сезирал полицията да направи проверка какви са тези хора, с какво се занимават тук, какво правят в Панчарево и кой им плаща наемите на вилите. Най-жестоко е облъчването, когато „работят” едни момчета от Дупница и Тетевен. Другите са от Пещера, Пазарджик, Самоков, Пловдив, има цигани от кв. „Факултета”, цигани от Сливен, от „Столипиново”, от Костинброд и Кюстендил. Няколко човека са били митничари от Свиленград и Хасково. Лично към мен има прикачена една постоянна двойка мъж и жена, които на два пъти имам съмнението, че именно те ми срязаха гумите на колата, многократно ми източваха бензина и докато кръжа около колата, си говорят за… мен. Един път в автобуса към мен се наклони един мъж и ми каза тихо в ухото:„Само инсулт ще ви отърве!”  Понеже попитах учудено „Моля?!”, той ми се усмихна, наклони се към мен и ми го повтори. През 2014 г. от всички тези притеснения получих инфаркт. Но понеже питате какви хора вършат това – ами логистиката е осигурена на по-високо ниво, а мръсната работа я вършат най-обикновени хора – за пари са си продали душата на дявола.

– Чуването на гласове според лекарите е патология…
– Да, така се изрази и една психиатърка от Карлуково наскоро, но ако почете малко повече литература по тези въпроси, май трябва да си върне дипломата. Психотронното оръжие е факт и при това положение не е нормално да те съдят за притежаване на огнестрелно оръжие, а за психотронното да няма санкции, а всеки, който говори за него, да бъде обявяван за луд… В нашата страна се води една „тиха” война, при която постоянно умират здрави хора от „естествена” смърт. Върху това трябва да се замислят много хора. Отдавна например се знае, че ултразвуковите импулси могат да се използват за извличане на информация от паметта на човека и за… спиране на сърцето. Най-опасни са йонизиращите лъчения, които човек не усеща. Те се натрупват в тъканите, в клетките и в течната среда на организма, и водят до образуването на химически активни свободни радикали, които нарушават регенерацията на клетката и тъканите, атакуват имунната и генната системи на човека.

Проф. Георги Василев:  Виждал съм Сертов при спецапаратурата, в експериментите е намесена самата ДАНС?
„От наднорменото електромагнитно лъчение получавам силни болки в гърба и в сърцето. Ниските честоти не могат да се спрат с никакъв защитен екран. Писах до президента Росен Плевнелиев. Отговориха ми, че не президентството, а ДАНС би трябвало да следи такъв тип престъпност. А Росен Плевнелиев е председател на Съвета за национална сигурност! Нима въпросът за тази нова, опасна, модернизирана престъпност, разпространена в цялата страна, е извън обсега на дейността на Съвета за национална сигурност?! Ние сме огромна група потърпевши, които не са луди, каквито изглежда целят да изглеждаме. Става въпрос за една задкулисна сила, в която е възможно да е намесена и самата ДАНС. През 2011 г. ДАНС извърши измерване в жилището ми. Уредите отчетоха много високи стойности в различните честоти. Дори един от служителите попита тук дали няма радиостанция или телевизионна станция, че е толкова мощно излъчването. Оттогава, колкото пъти съм искал писмено от ръководството на ДАНС да получа резултатите от това измерване, винаги ми е отказвано. Последният отказ бе миналата година от 2 юни 2014 г. с номер ПН-2294. Писмото е подписано от тогавашния председател Владимир Писанчев – съобщава ми се, че апаратурата не била сертифицирана. Така бе намерен предлог да не получа изследванията, а само сертифицираните резултати се приемат в съда. Министър Румяна Бъчварова ме прие през 2010 г. – тогава беше началник на политическия кабинет на Бойко Борисов. Отидох при нея като при колега социолог. Изложих й проблема, тя уж прояви разбиране и само след 2 дни започна да се крие от мен. Но аз ще продължа да питам кой постави в бл. 260 през 2008 година, с договор с германската фирма „Райнхард”, апаратура, която според мен има за цел да поразява живи цели чрез електромагнитно поле, и защо правителството ни нехае и се укрива от този въпрос, когато той касае националната ни сигурност?! Самата ДАНС може да има връзка с това. Виждал съм хора от там в района на блока. Петко Сертов паркираше колата си върху тротоара си пред нашия блок. Виждал съм и Йовчев. Имам сведения, че тази дейност се извършва и в други квартали на София. В „Лозенец” например имаме сведения, че е организирана от бивши генерали и военни. Хората си боледуват и умират, без да са наясно, че са превърнати в мишена и жертва на скрити интереси и големи пари!”, хвърли преди време бомбата пред народното издание проф. Георги Василев.

 

Журналистката Ваня Миланова: Пандемията от рак в България може да не е случайна! 

Журналистката Ваня Миланова е богата жена с разсипано здраве. Има луксозни имоти у нас и бизнес в Доминикана. Наследниците й са американски граждани. Според нея колеги от радиото я натопили за двоен агент и това я превърнало в мишена на ДС. Лекари откриват в тялото й миниатюрен имплант и реактивна течност, които действат така, че я правят нещо като „биологичен джипиес”. На базата на медицинските документи през миналата година съдът в Страсбург уважи жалбата й за завеждане на дело срещу България. Първо по рода си от такъв род!

„Не мога да мълча, защото такива експерименти като с мен се провеждат и с други хора в България. Здравето ми е напълно разклатено. Съзнавам, че съм обект на експеримент, и това ме кара да се чувствам зависима. Бягам, като пътувам из цял свят, но спасение няма. Истината е, че постигнах материално благополучие, мога да пътувам, да спя в скъпи хотели, притежавам бутици в Доминикана, но не съм здрава и не се чувствам свободна. Това искам – свободата си обратно, а не да завърша живота си като други мои колеги… Румяна Узунова я разболяха тук. С нея бяхме много близки – тя никога не е боледувала. Не помня дори да е кашляла, дето се казва. Върна се в България и после за кратко време умря от рак. И моите болки започнаха, след като се върнах в България. Атаките са предимно нощем. В Цюрих откриха в тялото ми радиоактивно вещество, което оцветява кръвта и отива към мозъка. Нощем усещам вътре в тялото си електрически вълни. Изпитвам болка поотделно на всеки орган. Сега със сигурност знам за какво става въпрос: това е експеримент, провеждан на хора, използвани като опитни мишки. Чрез съответната апаратура се наблюдава как реагира мозъкът на всяка болка поотделно. Имам пари, пътувам в чужбина. Обърнах се към интернационални организации като ООН и Европейския парламент, че с хора от България се извършва антихуманен експеримент, но реална помощ до днес не съм получила. Повечето хора ни мислят за луди. А не се замислят, че пандемията от рак в България може да не е случайна…”

Николай Цонев, бивш военен министър на РБ. Текстът е от личния му профил във Фейсбук.:

“Внимание, психотронно оръжие срещу протестиращите“. „Пустинни котки“ са нападателна бойна техника, която може да носи и психотронно оръжие. Властта се уплаши от ескалацията на протестите и изкара бронирани автомобили, уж за „охрана“ на протеста. Освен, че присъствието на военна техника по софийските улици има силен сплашващ ефект върху недоволните граждани, които от ден на ден стават все повече. Бойко Борисов явно не на шега вижда накъде отиват нещата и се опитва да пречупи хората и да ги откаже от справедливите им искания. „Пустинните котки“ са бронирани автомобили, които по цял свят се използват и при потушаване на безредици. В тях има възможност за качване на модулно оборудване, което може да включва мощни заглушители за мобилни телефони, радиостанции, смущение на телевизионния сигнал и т.н. Освен това според случая може да се монтират източници на ултракъси вълни, които са вредни за здравето на хората и могат да доведат до главоболие със седмици, загуба на съзнание и др. директни физически и психически вреди. Целта да бъдат извадени котките по софийските улици е ясна – да бъдат разпръснати насилствено демонстрантите. Лично предупреждавам протестиращите – ако видите бронираните автомобили от снимката – отдалечете се – все още никой не знае какво е качено в карусерията им и какви са рисковете за здравето ви. Официално призовавам военния министър Аню Ангелов да информира обществото с каква цел е извадена бронирана техника срещу мирния протест на гражданите. Вече е ясно, че ГЕРБ предусеща пълния крах и с не подбира средствата – Бойко Борисов и Цветан Цветанов нямат моралните ограничения да приложат насилие срещу българските граждани и дори да обявят военно положение…“

http://radio42.bg/?p=1552




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19645889
Постинги: 44542
Коментари: 6159
Гласове: 7172
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031