Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2017 00:19 - Тихият Геноцид над България Автор: latestnews
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 290 Коментари: 0 Гласове:
0



Тихият Геноцид над България  
Такъв тих геноцид, който убива и душата на човека, не е имало

Александър Ресиловски

Все е имало геноцид и унищожаване на народи в човешката история, но такова чудо никога не е било. Били са кланета, били са концлагери, били са войни… Но такъв тих, постоянен, неумолим геноцид, който освен тялото и здравето на човека, убива и душата му, никога не е имало.
Първо ни взеха работата, парите и икономиката. Взеха ни историята и фолклора, извратиха ги или ги забраниха. Изплюха се мазно в лицата на националните ни герои и светини. Порутиха паметниците ни или ги замениха с пластмасови сурогати. После промениха популярните ни музика и културата, превръщайки ги в непотребни и сбъркани отпадъци. Направиха „звезди" някакви бездарни лекета и парцали, които станаха пример за подражание.
Паралелно с това ни отровиха водата, правейки я и баснословно скъпа. Взеха ни и въздуха, чрез презастрояване и бълване на мръсотии. Говореха, че като си закрием индустрията, и въздухът ще се изчисти, пък той стана в пъти по-мръсен. Отровиха ни и храната, правейки и нея безбожно скъпа, особено на фона на доходите ни.
Не че някога народът ни е имал много права, но и правата ни потъпкаха и отнеха. Вече това, което го вършеха кърджалии и башибозуци, се върши свободно от мутри, облечени в държавна власт.
Разбиват и основната градивна единица на обществото ни – семейството. Измислят семейства от „две майки“, „двама бащи“ или подобни безподобия. Посягат и на децата – на бъдещето на този народ, преподавайки им в училище и в детската градина, както всевъзможни содомосексуализми, така и как „Симеон не е велики" и „Левски е л@йн*“. Облъчват ги от медиите с извратени „детски“ филмчета, правени от болните мозъци на социопати.
Унижиха старците, докараха ги до под просешка тояга. Изгавриха се с хората, построили държавата ни и дали ни живот, и ги обрекоха на бавна, гладна, студена и мъчителна смърт.
А ние си мълчим, делим се на леви и десни и се оглеждаме като шугави от коя чужбина ще дойде някой да ни спаси. Да ни спаси от унижение, от премазване, от ограбване, от мародерство, от отравяне, от извращаване и в края от жалка и нещастна смърт.
Чакаме, мълчим, и само тук-там някой извиква Неволята. Да, ама Неволята никога не идва. И спасителят на бял кон никога не идва. Не идват, докато сам не станеш и не отхвърлиш хомота. Докато не развееш байрака и не изкрещиш като Боримечката. Докато не погинеш, като Кочо и батакчани. Докато не запалиш селото, както е направил Бенковски. Докато не тръгнеш като Ботев или не увиснеш като Апостола.
Българино, братко, сестрице, не забравяйте, че докато сами не си помогнем, и Господ няма да ни помогне! Станете, спасете старците си, спасете децата си, изчистете въздуха и водата си, изхвърлете пошлото, злобното и бездарното, спасете Родината си, спасете себе си!

Източник: Фейсбуук



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19785198
Постинги: 44939
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930