Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2017 19:35 - ВЛАСТТА на Мамона ВИЛНЕЕ в България! ГЕРБ ликвидира КОНСТИТУЦИЯТА! Истината е потресаваща! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВЛАСТТА на Мамона ВИЛНЕЕ в България! ГЕРБ ликвидира КОНСТИТУЦИЯТА! Истината е потресаваща!
 

imageПредседателят на парламентарната комисия по правни въпроси, депутатът от ГЕРБ  Данаил Кирилов предлага да бъде проведен нов референдум за мажоритарния вот.

Той твърди, че при сегашната ситуация провеждането на втори референдум е необходима и логична стъпка. Кирилов предлага новото допитване до народа да бъде по-обширно и да определи каква избирателна система желаят българските граждани. Дали да е чисто мажоритарна, пропорционална, смесена или някаква друга.

Нещо повече. Гербаджийският председател на правната комисия в парламента предлага на предстоящия референдум да има и въпрос дали изобщо хората в България искат да се правят допитвания до народа.

Спънката, според Кирилов е, че „идеята“  е само негова и не е обсъждана в управляващата партия.

Нека най-напред да кажем, че герберският председател на правната комисия нарушава един куп правила. Парламентът с голямо мнозинство отхвърли идеята за мажоритарен вот. Следователно онова, което предлага маститият гербер са нито повече, нито по-малко…избори, пардон референдуми до дупка.

Тоест дотогава, докато на хората им омръзне и одобрят мажоритарния вот, който е изключително необходим за увековечаване властта на тази Борисова партийка, създадена с одобрението на ЦРУ.

Колкото до предложението на Данаил Кирилов  да има въпрос, чрез който българските граждани да определят каква точно система искат, трябва да кажем, че това също е насочено да залъже и подведе хората, да ги отклони от истинската същност на проблема.

Защото много учени, експерти и политолози заявиха, че проблемите в България не идват от  избирателната система. Тя е пропорционална и всяка партия получава толкова процента, колкото хора са гласували за нея. А това е справедливо. Поне на теория.

Наистина експертите се побояха да кажат откъде всъщност идват проблемите в нашата страна. Но всеки българин знае откъде идват. А в тази статия ние просто ще се опитаме да дадем конкретен израз на мнението на хората.

imageИстинските проблеми в България не са нито в избирателната система, нито в правосъдната система, нито в здравеопазването и образованието. И то поради простата причина, че цялостната обществена система в България е тотално сбъркана. Попитайте всеки човек в страната и той ще ви каже, че чрез така наречената „демокрация“, всъщност Запада върна развитието  на България в 19 век. Ние не живеем в демократично общество. На нас ни натрапиха буржоазна демокрация.    

Това означава, че една тънка прослойка от обществото, която притежава многото пари, и която навремето Маркс нарече буржоазия, управлява и тероризира цялото общество. Големите пари се месят в избирателната система и я манипулират, както си искат. Иначе няма как да се обясни факта, че Борисов, когото народът три пъти изгони от властта, днес отново управлява България.

Знаем, че големите пари се месят и в правосъдната система. Затова досега няма осъден олигарх. Дори такъв като Цветан Василев, който „изгуби“ някъде по тъча 4 милиарда лева. И вместо него, държавата се бръкна да плати за гяволлука на Василев и неговите ортаци Доган, Борисов, Пеевски и сие.

imageТова е буржоазната демокрация. Терорът на парите над обикновените хора. Властта на Мамона вилнее в България. Затова хората са отвратени и от политици, и от избори, и от референдуми…Да не говорим за правосъдие, здравеопазване и образование.

Председателят на правната комисия смята още, че чрез резултатите от един нов референдум може да се отчете дали хората изобщо искат да има допитвания до народа. Нека поясним на този „правист“, че референдумите като форма на пряката демокрация са заложени в българската Конституция. А нея не може да я отмени нито Данаил Кирилов. Нито ГЕРБ. Колкото и да им се иска.

Виждате ли сега КОЙ се страхува от референдуми? Управляващите дерибеи!

Но гласът народен е глас Божий! И той вече се носи по цяла България! И няма сила, която да го спре!  Skandalno.net

Автор Иво Македонски



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19835881
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930