Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2017 20:49 - Борисов не ще „лудостта на БСП“! Искал да оправя опашките! Вижте ЗАЩО! Истината e шокираща! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 548 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов не ще „лудостта на БСП“! Искал да оправя опашките! Вижте ЗАЩО! Истината e шокираща!  

imageВ интервю пред Нова телевизия, Борисов заяви, че „Белене“ е „лудост на БСП“, и че най-важното за него е да оправи нещата, които дразнят гражданите.

С това свое изявление премиерът за пореден път анонсира колко мъжествено ще се бори с раздутата администрация, която принуждавала хората да стоят на опашки.

Лошото е, че той се бори с тази „администрация“ от 2009 г. и колкото повече се бори с нея, толкова по-голяма става въпросната администрация. По данни на Националната статистика общинската и държавната администрация наброява общо 137 000 души.

Толкова за „борбата“ на гербаджийския гуру с „лошата“ и многобройна администрация. А и защо да се бори в действителност с нея, след като именно тази „администрация“ му осигурява около 200 – 250 хиляди гласа във всяка избирателна кампания? Затова на практика, чиновниците са преторианците, личната гвардия на Борисов и Цветанов.

И понеже не иска да намалява неимоверно раздутата администрация, Борисов си дава вид, че прави всичко възможно, да я впрегне в работа. В свойствения му „хиперболичен“ стил, премиерът помпозно и по „мъжки“ заявява, че никой чиновник нямало да излезе в отпуск, докато…Докато какво?

imageДокато всеки чиновник не си „представел“, че и той самият е на опашка. Нека, обаче да осветлим премиера, че „представата“ е понятие от психологията.  И не го съветваме да влиза в по-тесен досег с тази наука, защото всеки, който го е правил, в крайна сметка е започвал да губи „представа“ за действителността.

Но ако продължим нататък ще видим, че лафът за чиновниците и отпуската много прилича на едно друго заявление на Бащицата. „Заповедта“ Му, хората от софийската чистота да хващат всяка снежинка още във въздуха, за да не натрупва сняг по столичните улици.

И столичани да се разхождат „спокойно“ по чистите улици на София.

Лошото е, че и тази „заповед“ на Борисов последва участта на всичките му останали „нареждания“. Никой не я изпълни, поради простата причина, че да се направи това е физически невъзможно.

Но какво са законите на физиката за лидера на ГЕРБ? Пфууу! Едно нищо!

Същото се отнася и за фриволните му приказки за АЕЦ „Белене“. Тя била гьол, лудост на БСП.  И Борисов нямало да се занимава с нея, щото трябвало най-напред да оправи опашките.

Никакви опашки оттук нататък. И който се нареди на опашка, веднага да го привикват в МВР-то като голям смутител и нарушител на обществения ред.

А пък чиновниците, вместо да седят, да започнат правят всички справки  за гражданите по електронен път, нарежда Борисов.  Това добре. Но за да се прави всичко по електронен път, трябва да е налице едно много важно условие.

Трябва да има ток. А АЕЦ „Козлодуй“ вече е със затихващи функции. Топлоелектрическите и водноелектрическите централи също изчерпват своя ресурс. И най-важното – те не могат да покрият и една десета от общата консумация на ток в страната.

imageЗначи ако няма „Белене“, няма да има и ток. За какви „електронни“ услуги тогава ни говори „Бащицата“? И за какъв ток?!

Сигурно Борисов ни говори за тока от ветрогенераторите и соларните панели, който „произвежда“ неговата възлюблена Цветелина Бориславова. Защото друг ток изобщо няма да има.

Но Цветелинка вече си купи цял презокеански лайнер, продавайки на окъсания български електорат ток от „възобновяеми“ източници. При това на космически цени.

Обаче само един лайнер май няма да стигне. Защото ако единият е за Цветито, трябва и друг, на който да се вози наш Бойко. Нали така?

Е, разбрахте ли сега защо не ни трябва АЕЦ „Белене“? Защото всичките пари, които народът къса от залъка си, за да ги даде  за ток,  трябва да отиват в джобчето на Цветелинка и Боко. Затова!

В крайна сметка всеки се дразни от нещо. И ако Борисов се дразни от опашките, то народът се дразни от друго. Дразнят ни мизерните заплати и пенсии.  Това, че няма икономика и няма къде да работим. Космическите цени на стоките от първа необходимост, които на всичкото отгоре непрекъснато растат. Високите такси и данъци. Скъпият ток и бензин. Катастрофалното изчезване на България и българите. И най-вече ни дразни това, че никой не зачита държавата ни. И всички ни смятат за слуги.

Това ни дразни. Не само опашките.

И един съвет към Борисов. От народа. Нека не се хваща за опашката на магарето. Понеже то рита много яко. И не подбира кой е премиер, и кой не е.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702760
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031