Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2017 16:59 - Ето кои са спонсорите на тероризма – Има ли изненадани? http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето кои са спонсорите на тероризма – Има ли изненадани?
image

В писмо до редакцията на 19 минути ни известяват за скандални факти, които, ако са верни, поставят ужасяващи въпроси пред българските власти за последните 3 години и обясняват хипер активността на посланичката на Баку у нас през последните дни, когато явно изтичането на горещата информация е станало ясно: "„Анонимус“- България успя да проникне в компютърната мрежа на посолството на Азербайджан в София. От компютъра на посланика и дипломати бяха изтеглени стотици документи, дипломатически ноти и писма, някои от които с гриф „Строго секретно“. От тях става ясно, че държавната авиокомпания на Азербайджан Silk Way е транспортирала стотици тонове оръжие за терористите в Сирия, Йемен, Афганистан, Ирак, Африка с дипломатически полети, разрешенията за които е получавала от България и други европейски държави.

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Посолството на Азербайджан е искало българската държава да издаде разрешителни за дипломатически полети на самолетите на Silk Way, въпреки че превоза на опасни стоки е забранен на борда на граждански самолети. Българското външно министерство, отдел „Консулски отношения“, е връщало нота с разрешение и така стотици полети на държавната авиокомпания на Азербайджан са превозвали товарите с оръжие.

Българските оръжейни заводи ВМЗ, Арсенал и Дунарит с охота са изнасяла своята стока, защото на дипломатически полет проверки не се правят. Те са имали възможността да продават нелегално солидни пратки, които въобще не са минавали провека. А печалбите, разбира се, са огромни и не се декларират.

„Анонимус“-България споделя тези секретни писма с гражданите на България, защото не можем да мълчим и бездействаме, когато терористи, които режат глави, изнасилват, взривяват цивилни вече и в Европа извън зоната на войните в Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, биват въоръжавани с българско оръжие. Не можем да мълчим, защото всеки ден в Сирия биват ранени и убивани десетки деца с наши ракети, докато някой начело на държавата ни прави бизнес с тяхната смърт - с детската смърт! Тези, които продават оръжие на терористи, са също такива. Такива са и българските министри и служби, които разрешават експорта срещу солидни комисионни за себе си.

Това писмо е и до служителите на военните заводи ВМЗ-Сопот, Арсенал-Казанлък и Дунарит-Русе. Знаете ли къде отиват печалбите от всички оръжия, които вие произвеждате? Знаете ли за офшорните сметки на своите началници? Когато слагате хляб на масата на вашите деца, замисляте ли се, че в същото време някъде по света някое друго дете умира от глад, защото за разлика от вашите деца, няма родители. Те са убити от оръжието, което сте произвели лично вие, със собствените си ръце? Замисляте ли се, че същото това гладно дете утре също може да бъде убито от тези ракети, излезли от вашите ръце? Вероятно не се замисляте, защото вашите началници ви казват, че ние не продаваме оръжие на терористи. Ние продаваме оръжие само на добрите терористи". Редакцията публикува текста, без да поема отговорност за съдържанието му, тъй като при потърсване за коментар, никой не отговаряше на позвъняванията ни в посолството на Азебрайджан в България.

http://19min.bg/news/8/90397.html#90397 


Четете още на:
http://www.budnaera.com/201702f/17021143.html#ixzz4lUgahyQB
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803026
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930