Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2017 18:35 - Пари за педофили. И други човешки ценности... http://www.lentata.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове:
0



Пари за педофили. И други човешки ценности...

02 August 2017

Рокдейлска педофилска групировка получава субсидии да се бори срещу депортирането, след като вече са получили над 1 милион паунда за неуспешната си защита срещу криминалните обвинения image

Този текст е пример за напоследък налудничавата подмяна на понятия като – човешки права, дискриминация, справедливост.

От него ще разберете как група педофили с пакистански произход, успяват да получат обезщетение от стотици хиляди, защото се позовават на „човешките си права“ и правото да не бъдат разделяни от семействата си. Така, те оспорват намерението да бъдат депортирани в родния Пакистан. Четете преводната публикация от Daily Mail. Докато все още не ни е забранено...

***

·        Педофилите са преследвали 13 годишни момиченца по време на шокиращи операции

·        Сабир Ахмед, Абдул Азиз, Адил Кан и Абдул Раус се борят срещу депортирането

·        Те са получили 1 милион паунда след получаването на същото за техния процес

·        Обратно пък, на родителите на Чарли Гард, била отказана подкрепа в борбата за това синът им да остане жив

Членове на азиатската хищна банда са получили помощи в борбата срещу депортирането, след като се разбра, че те вече са получили над 1 милион паунда, за да може неуспешно да свалят криминалните обвинения.

Шокът снощи беше предизвикан, когато се разкри, че педофилите, преследвали 13 годишни момичета, взимат повече пари от данъкоплатците, за да се борят срещу загубата си на английски паспорти и изпращането им обратно в Пакистан.

Като цяло случаят е шокиращ, защото въпреки, меко казано неморалните проявления на бандата, мъжете се опитват да се възползват от чл. 8 на Европейската Конвенция за защита на човешките права, в която се защитава правото им на семеен живот.

Четиримата, които са изнасилвали, наранявали и измъчвали млади момичета заявяват, че ако бъдат изгонени от страната, това ще нарани техните семейства.

Сабир Ахмед - 64 годишният водач на Рокдейлската банда, Абдул Азиз, Адил Кан и Абдул Рауф са получили общо стотици хиляди паунда за защитата си по време на делото.

image

А в същото време, на Крис Гард и Кони Йейтс им била отказана всякакъв вид помощ в случая им срещу болница „Great Ormond Street“, където молят да бъде взет 11 месечният им син за експериментална терапия.

На жертви на бомбената атака на ИРА в Хайд парк също им е отказана помощ за спонсорирането на частното разследване върху главния заподозрян - 64 годишния Джон Дауни, който е обвинен в убийството на 4-ма войници и раняването на още 31, през юли 1982-ра година.

Дейвид Спенсър, един от експертите от Център за превенция на престъпленията, казва: „Тези мъже са обвинени в много тежки престъпления, но не е невероятно да се твърди, че сега те може да започнат нова, още по-голяма схема с данъкоплатците, като отправят лъжливи молби в старанието си да удължат престоя си в Обединеното Кралство.

Ясно е, че тези  мъже представляват заплаха за обществената безопасност. Ако някой е роден отвъд морето, а извършва такива тежки престъпления в Обединеното Кралство, правилното нещо е да се прекрати неговото гражданство.“

Тори Филип Дейвис, бивш член на Комисията за Съдебна Администрация казва: „Това са космически суми и това с право ще отврати хората, които знаят, че има по- правилен начин за използване на съдебните пари, от този да се субсидират педофили, които са готови на всичко, за да останат в страната.“

Четиримата пакистанци са обвинени през май 2012 година в похищението на момичета от Рокдейл, на които са давали алкохол и наркотици, преди „да бъдат раздавани“ за секс.

На Ахмед е издадена 19-годишна присъда за конспирация, 2 изнасилвания, принуждаване, сексуално насилие и секс трафик.

На другите са дадени присъди между 6 и 9 години и вече са обратно по улиците, след като са освободени.

image

Статистиката в жълтитата преса сочи, че те са таксували данъкоплатците в размер от 1,009,645 паунда за неуспешната си битка в съда.

Ахмед е получил 249,707 паунда, Рауф – 282,370 паунда, Кан- 282,289 паунда и Азиз- 195,277 паунда.

Но лицата са представени и като трима мъже, които са пръснали десетки хиляди паунда за адвокати, в борба срещу депортирането.

Групата, по време на гражданските дела, застава срещу решението на Тереза Мей (главен секретар) да премахне двойните им гражданства, за да може да избегнат процедурите по депортирането.

Излиза, че Азиз (46), Кан (47) и Рауф (48), са си осигурили законно субсидия за това предизвикателство.

През февруари, най-опитният съдия по имиграционните дела – съдия Джъстис Маклоски, президент на Горна Камара по Имиграционните въпроси, отказва аргумента за ограниченията на човешките права, на които се базират въпросните мъже. Но сега тр отново имат разрешение за продължение на борбата в Апелативен Съд, което означава, че делото може да се проточи.

Разведен и баща на 4 деца, Ахмед, общ работник, използва неговото дело, за да стартира серия от тиради, включително една, в която обвинява Западното общество, за това, че позволяват на млади момичета „да имат паради по улиците“, тъй като там могат да бъдат похитени от хора, именно като него.

Миналата година, той се опита да си извоюва отмяна на присъдата, използвайки Закон за защита на човешките права. Той доведе делото си до Европейския съд за защита на правата на човека, твърдейки, че обвиненията срещу него за секс с деца са конспирация на полицията и съда да „нарочат“ мюсюлманите.

Марк Типър, чийто по-малък брат- Трупър Саймън Трипър е един от 4-те убити войника в Хайд Парк през юли 1982 година, казва, че плащанията за правна защита са „позорни“.

Член на  Министерство на вътрешните работи казва: “Това показва, че цялата система за субсидиране е разбита и спешно трябва да се поправи“.

В криминални случаи, човек не може да получи легално помощ, ако общите приходи на семейството са над 37,000 паунда. В граждански случаи, те не могат да получат такава, ако получават над 31,884 паунда или ако имат поне 8,769 паунда разполагаем доход и 8,000 паунда от спестявания.

По-рано тази седмица се разкри, че насаждащият омраза Анжем Чудари е получавал над 140, 000 паунда субсидии  в делото си, в което, за да избегне затвора, подкрепя „Ислямска държава“.

***

Превод: Дайана Димитрова

Източник: Daily Mail




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703219
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031