Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2017 22:30 - А, американците ще ги заболи мнооооого!!! http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 301 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
А, американците ще ги заболи мнооооого!!!

 

 

image
Доналд Тръмп подписа закона за санкции срещу Русия, пише Bloomberg позовавайки се на говорителя на Белия дом.
Въвеждането на нови американски санкции срещу Русия водят до развитието на конфликта между Съединените щати и Европейския съюз.
Антируски санкции  "втрещиха" европейците, защото ограничителните мерки само правят руският президент Владимир Путин "още по-силен", пише германския вестник Die Welt.
Изданието отбелязва, че въпреки че първоначално изглежда,че новите санкции  "удар по Путин", в действителност това е "триумф" за руският лидер.
"Американските санкции Путин правят дори повече", пише Ди Велт.

Според вестника ограничителните мерки на САЩ ще донесат само разделение между европейските страни, като икономическите проблеми за Русия, свързани със санкциите са "незначителни".
И накрая, заключава Ди Велт, враждебното отношение на Запада към Русия обединява всички руснаци, които смятат, че в тази ситуация ", те трябва да се държат заедно."
Колкото и да е васална на Вашингтон, днешната брюкселска администрация започна да си дава сметка, че този път безапелационното приемане на американските санкции, ще има непредвидими последствия за собствените им кожи,ще прекрои ЕС и ще преразпредели достъпните богатства.
Подкрепата за Европа сред жителите й се е увеличила и са в ход плановете за по-задълбочена европейска интеграция,защото и Германия и ЕС са  заплашени от разграбване и то,от своя уж "съюзник" САЩ.

Стратегическата пропаст между Москва и Вашингтон  се разширява ден след ден. Реакцията на Русия срещу действията на САЩ „няма да бъде симетрична, а болезнена за американците,пише  Stratfor.
Москва няма вече няма никакъв повод да изпълнява Минските протоколи, които предвиждат примирие и други отстъпчиви действия в Донбас. Имайки предвид, че САЩ публично обявиха за възможността да предоставят на Киев летални оръжия, Русия може да има интерес да възобнови военните действия  в Източна Украйна. Действията на Русия могат да стигнат до  линията на съприкосновение, включително стратегически важни градове като Авдеевка или Мариупол.

Заедно с представителите на Донбас, създаването на новата държава  Малорусия подкрепиха представители на Харков, Днепропетровск, Запорожие, Херсон, Николаев, Одеса, Сума, Полтава, Чернигов, Кировоград, Черкаси, Ровно, Волин, Тернопол, Ивано-Франковск, Лвов и Киев региони, както и представители от  Киев.
ДНР и ЛНР бяха образувани през 2014 г., след като в Киев бе извършен държавен преврат с помощта на Вашингтон,ЕС и НАТО,след безредиците и Майдана.
Официален Кремъл замълча първоначално,да видим кога ще проговори.

Обогатения уран,който САЩ получават от Русия и е продукт -гориво за американските АЕЦ и реактори и става все по-ефимерен.
Ужасяващо  впечатляващ е вноса на титан от Русия и спирането му ще  затвори  Боинг и закрие една трета от самолетостроенето на САЩ,на което се крепи бюджета им.
Най-голямото предизвикателство ще бъде за американските компании в Русия, особено от ИТ сектора.

САЩ предприемат суицидни действия- обмислят санкции и срещу Китай. Сега САЩ ще получат много по-жестоки санкции от Русия,ЕС,Китай,Иран,Германия,а от "палавника"
от Пхенян не знам какво може да получат.
Високопоставени съветници на американския президент Доналд Тръмп обсъждат възможни санкции срещу Китай, съобщава „Политико“.Тръмп скочи на Китай,те му показаха множеството си нови балистически ракети. Китай  демонстрира на парада в чест на 90-годишнината от създаването на Народноосвободителната армия,най-новата междуконтинентална балистична ракета DF-31AG.
"Когато президентът Си Цзинпин пристигна в Москва в навечерието на срещата на върха на Г-20, преди двата дни на преговори, в света малко или почти никой не обърна внимание. Сравнете го с вълнението и истерията преди срещата на Доналд Тръмп Путин- пише  Financial Times.
Истината е, че руските и китайските национални интереси са склонни да се припокриват в тези области, където те са в противоречие със Запада".

Доналд Тръмп е готов за военно решение на проблема със Северна Корея.  „Има военен вариант: да се унищожи програмата на Северна Корея и самата Северна Корея... Това вече е отлагано 20 години. Ако те продължат с опитите да ударят по Америка с помощта на междуконтинентална ракета, ще има война със Северна Корея. Той ,Тръмп, ми каза това”, заяви американски сенатор и краен ястреб Линдзи Геръм  в интервю за американския телевизионен канал NBC, подчертавайки, че е склонен да вярва на президента.
image

 

image

image



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706408
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031