Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2017 17:14 - Държава в държавата ГРОМИ България! Зловещ заговор разтърсва родината ни! Вижте шокиращите разкрития? http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Държава в държавата ГРОМИ България! Зловещ заговор разтърсва родината ни! Вижте шокиращите разкрития?   image

Не е никаква тайна, че ССБ получава стотици хиляди евро на година от злополучната фондация „Америка за България“ и от ЦРУ. Уж за „подкрепа“ на демократичните институции. Но Съюзът на съдиите в
България не е каква да е институция. ССБ е третата власт. И не трябва да зависи от чужди пари.

Само унгарският премиер Виктор Орбан отказа тази американска „подкрепа“, изгони Сорос от страната, и му обяви война.  Защото е убеден, че намесата на чужди държави във вътрешните работи на Унгария е недопустимо.

Въпреки това, повечето български  медии мислят, че  вземането на чужди пари от властта в България е нормална практика. И започват да пресмятат за какво са отишли те. Дали за обучение на съдиите в чужбина или за издаване на специализирана литература. Колко от парите са присвоени от висшите софийски магистрати и са похарчени уж за командировки, а всъщност за тежки безплатни софри и пълнене на офшорни сметки.

Само че нещата не опират до това кой какво е взел и колко е присвоил. Затова Орбан е хиляди пъти прав. Недопустимо е български органи на властта да приемат пари от чужди държави и от чужди разузнавателни управления. Това  си е углавно престъпление, наречено предателство на националните интереси. Българската конституция категорично отхвърля такава възможност. Поради простата причина, че уж „независимият“ съд е призван да защитава българските интереси, а не чуждите. Но щом приемаш пари от други държави, няма как да си независим. И да защитаваш само интересите на своята страна.

Най-страшното е, че тук не става дума за някаква
маловажна структура на държавата. Тук става въпрос за третата власт в нашата родина. За съдебната власт, която по конституция е независима. А съдиите, прокурорите и следователите стават несменяеми само като навършат 5 години стаж. Съдебната система е своего рода държава в държавата. И може да направи много поразии в политиката и икономиката на страната.

Нека споменем и още нещо. България, все пак, де юре е СУВЕРЕННА държава. В нашата конституция пише, че страната ни УЧАСТВА в изграждането и развитието на така наречения Европейски съюз. Следователно ние участваме в този либерален конгломерат ЕС. А не сме негови роби.

А суверенитетът на България, макар и „де юре“, означава, че властта произтича от народа и принадлежи на народа. Е как властта ще произтече от българския народ, когато СЪДЪТ получава пари от чужди държави. Това означава, че магистратите са подчинени не на българската държава, а на чужда държава. И чужди интереси. И изпълняват чужди заповеди.

А при това положение, „независимият“ съд може да скалъпи колкото си иска  дела, срещу кой да е политик или държавник, който не е угоден на чуждите разузнавания. И да го принуди да изпълнява тяхната воля. Освен ако не иска да изгние в затвора.

Така съдът може да оказва давление на политиците. Да променя политиката на държавата, както поискат онези, които дават парите. Тоест, българската политика може да се променя по прищявка на новите шефове на нашата „независима“ съдебна система. Защото  САЩ, в лицето на фондация „Америка за България“ и ЦРУ, с парите, които дават на съдебната власт още от 2003 година, са станали пълновластни господари на съда и прокуратурата.

Ако продължим анализа по нататък ще се запитаме дали след като дават „официално“ пари на съдебната власт, Щатите не дават тайно пари и на ръководните политици? Понеже ако си казал „а“, защо да не кажеш и „б“?

И това съмнение изглежда МНОГО основателно. Поради простата причина, че всички политици в България повтарят като зомбирани мантрата, че ние сме в ЕС и НАТО и това е вовеки веков. И продължават да ни тикат в убийствения капан на тези „евроатлантически“ институции, въпреки че знаят много добре изключително негативното отношение на 90% от българите към членството ни в ЕС и НАТО.

Получава се парадокс. Уж българите избират политиците, а тези „избрани“ от народа политици говорят и вършат точно обратното на онова, което огромната част от избирателите искат от тях. В такъв случай как да не си помислиш, че тези, така наречени политици, не са платени също от ЦРУ-фондациите на янките?

Така се оказва, че уж „българските“, три власти – законодателна, изпълнителна и съдебна – не са български, а американски. Платени и купени с парите на ЦРУ. И в този контекст веднага ни става ясно, защо уж нашите „избраници“, вместо да измъкнат България от 27 годишната перманентна криза, ни натикват все по-надълбоко в дяволската дупка на мизерията.

И дори прословутата „светлина в края на тунела“ вече е изключена. Защото токът е много скъп и не можем да си го позволим! Див капитализъм, организиран и платен щедро с американски пари!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19835936
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930