Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2017 21:48 - ..къде работи и каква заплата взима дъщерята на президента Петър Стоянов (СНИМКА) http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
..къде работи и каква заплата взима дъщерята на президента Петър Стоянов (СНИМКА)
image

Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана, освен красива, е и неприлично богата за скромните си 27 години.

Излишно е да споменаваме, че причината за късмета на Фани не са връзките на застъпника на глобалистичните идеи за НСВ на Ротшилд нейн баща... това се разбира от самосебе си..., а нейната упоритост над учебниците.

image

Оказа се, че малко известната за обществото президентска наследница вече две години върти парите на богатите и известните като служител на елитната банка „Ротшилд” в Лондон.

Проверката показа, че Теофана, която в момента е най-младият служител на отговорен пост в един от най-старите европейски трезори, се подписва под 40 000 евро месечна заплата, или € 480 хиляди на година, което е почти 1 милиона български лева, твърди "Таблоид". Простата сметка показа, че умения на Теофана й носят по точно 2 хиляди евро на ден!

„Докато мама работеше в Световната организация за интелектуална собственост в Женева, аз завърших там международното училище. В Англия учих в London School of Economics. Бакалавърската ми степен бе по международни отношения, а магистърската – по право, социология и антропология. Бяха ме приели и в Оксфорд, но аз предпочетох този курс в London School of Economics, защото се интересувах от правните системи на различните държави, дори от племенни обичаи. Мечтаех да работя в международни хуманитарни или неправителствени организации, но се оказах в банка „Ротшилд”. Вече две години съм там и съм много доволна”, гордо обяви фаталната брюнетка.

Пловдивчанката призна, че истински богатите хора, с които се сблъсква покрай работата си, са най-малко претенциозни. Милиардерите я впечатляват с непосредствеността си и истински позитивизъм, както и с уважението към околните, което демонстрират.

image

http://sosnovini.bg/

Как Маркс обслужи интересите на финансовия капитал

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19785481
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930