Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2017 22:26 - Президентът Румен Радев вади на светло НЕВЕРОЯТНА афера! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Президентът Румен Радев вади на светло НЕВЕРОЯТНА афера!
 

image

През годините на „демократично“ управление, бюджетът на нашата многострадална
родина е дал стотици милиони левове, за да се опази кефа и „вътрешния комфорт“ на доста персони, които кой знае защо медиите наричат „ВИП“.

Най-лошото е, че тези хора, за които данъкоплатците късат от залъка си, не са направили нищо добро за България. Те приемат като нещо полагащо им се милионите, които се хвърлят за тяхната охрана. Но изобщо не искат да си спомнят, че държавните пари идват от прокъсания джоб на българите.

Както не искат да проумеят и, че те не са някакви си „ВИП-ове“, а просто държавни служители, които народът назначава. За да вършат оперативната работа в държавата. Но по волята на народа. А не по тяхна прищявка. Или още по-лошо – по заповед на чужди господари.

Но най-маститият, най-импозантният персонаж, който прилича на трикрилен гардероб, само че натъпкан не с дрехи, а със сланина и…суджуци, е последният по дата „виповец“. Човекът-медия. Олигархът, който напоследък е най-близо до Борисов. Делян Пеевски.

Явно по заповед на Вожда, човека-гардероб, го охраняват повече от 50 гарда на Националната служба за охрана и Държавната агенция за национална сигурност. И още толкова частни охранители.

Но кое е толкова важно в този олигарх, че му е отредена охрана в бедна България, която е по-голяма и от охраната на Путин и Тръмп?

Пеевски не е някакъв „национален“ капитал. Не е важна фигура в правителствения апарат. Не е борец за народни правдини, та да се бои от отмъщението на колониалните ни началници в Брюксел и Вашингтон. Дори вече на практика не е и депутат, защото почти не ходи на работа в парламента. Просто не е нищо от това, че да има някакви заплахи за неговата личност.

Тогава защо е цялото това войнство, което го обгражда и бди да не падне някое заблудено листо върху него?

Ами отговорът е много прост, драги сънародници. Пеевски е набъркан в толкова афери и далавери, че просто не знае откъде ще му дойде…правосъдието. Да не говорим, че е момчето за всичко на Борисов, което има задача да пази капиталите на шефа.

Екипът на Skandalno.net, в свои предишни статии, разкри някои неща за оръжейния бизнес, в който Делянчо е намесен, заедно с патрона си Борисов. Ето това е разковничето. Поради тази причина Делян Пеевски е най-охраняваната личност в България.

И заради това го тресе такъв параноичен страх. Защото при тази криминогенна обстановка в България, човек не знае откъде ще му свирне куршума. Нека не забравяме, че пловдивският бизнесмен Данаил Божилов бе брутално убит за много по-малко.

А такива убийства се вършат не само заради пари, жени или наркотици. Такива показни убийства са и своеобразни предупреждения към все още живите „бизнесмени“ и олигарси. Че ако не слушкат, може и тях да ги сполети същото.

Неслучайно президентът Румен Радев заяви, че ще разпореди ревизия, която да установи как се изразходват средствата в Националната служба за охрана и Държавната агенция за национална сигурност. Защото там се харчат повече от 40 милиона лева на година. И хората имат право да знаят как и за какви цели се използват тези пари.

А това, което е обещал президентът се изпълнява. И вече е дошло време да се разровят тайните на тандема Борисов – Пеевски. Сигурно е, че там има какво да се открие. Защото този тандем използва държавната пара като лична собственост. Достатъчно е само да си припомним как Борисов вози с правителствения „Фалкон“ футболния отбор на  „Бистришките  тигри“.

Само че „тигрите“ може и да останат, но тандемът Борисов – Пеевски скоро ще отгърми в историята. Стотината гарда около Пеевски показват ясно, че двамата „достове“ вече не владеят ситуацията. И страхът им става все по-силен.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19709101
Постинги: 44675
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031