Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2017 19:54 - Връщат Фидосова на бели коне във властта! Лъснаха тайните й договорки с ГЕРБ http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Връщат Фидосова на бели коне във властта! Лъснаха тайните й договорки с ГЕРБ image

Няма нищо вярно в слуховете, че семейството на Искра Фидосова е разбито и тя е останала сама!

Това написа прочувствено роден сайт, без никъде да има друга информация, че едрогабаритната дама е зарязана от мъжа си.  Просто някой трябваше да спомене името й и в началото го направи в  жълто. Ама свежо жълто, като току що цъфнал нарцис.

След което започва едно прочувствено слово и хвалби по адрес на семейството, та чак да се умилиш до сълзи. Мъжът й – бившия сръбски футболист Томислав Живкович – бил най-преданият съпруг и баща и човек за пример. Рано рано сутрин хващал метлата и започвал да замита тротоара пред заведението им. А то се намирало точно до кантората на тежкотонажната юристка. Тя днес се труди неуморимо като нотариус в Монтана, а той час през час лично й носел фрешове да я разхлади в жегата.

В сайта четем, че  Живкович  подрежда масите и отключва заведението, след това дава указания на персонала, а после извежда на разходка любимото кученце на жена си Армандо. А Армандо е толкова миниатюрен, че се вижда само след бдително вглеждане какво мърда по земята, или ако е облечен с дрешки, с които и през лятото  го кипрят. А освен сьомга и крехки агнешки котлети, домашният любимец не хапвал нищо друго.

image

Семейството било толкова влюбено и предано един на друг, че в цяла Монтана го боготворяли. Поне според възторжения памфлет в медията. То живеело в триетажна сграда близо до съда, цялата семейна собственост, плюс заведението.

За пример бил и синът им Франсоа, който следвал в София, макар че мама имала пари да го прати, където поиска, той бил патриот и си останал в България. „Патриотичното дете“ още на 15 години си пусна снимка  в свръхлуксозна лимузина „Линкълн“, с която шофьор го карал където си поиска. За по-голяма тежест, младежът е лапнал скъпа пура. Това още докато учеше в частен колеж, а сега не смеем и да си представим каква кола кара и какво пуши. По този въпрос сайтът пази пълно мълчание. Както и за личния огромен апартамент на детенцето в София.

Единственото, което все пак признава е, че детето  носи имената на майка си – Франсоа Искренов Фидосов и никъде не фигурира  баща му Томислав Живкович. И това било, меко казано, странно.

image

Цялото тази хвалебствено словоблудство, появило се ей така, от небето, цели съвсем друго. Да припомящни на читателите за храбрата и мила Фидосова. И да я представи в нов образ – люба майка и предана съпруга. Народната памет е къса и всички вече са забравили за „Ало, Ваньо“, кадруването в митниците и не само там, тефтерчето на Златанов и далаверите, които едва бяха покрити, а внушителната дама прогонена от властта.

Под сурдинка се говори, че тя работела здраво за ГЕРБ, но под прикритие. Всички гласове за партията, дошли от монтанско, били заради личната й намеса.

Напоследък кадровикът на партията Цветан Цветанов бил засичан инкогнито по тъмна доба в палата на юристката. Говори се, че тя ще бъде реабилитирана и върната във властта, като ще кацне първо в съдебното министерство при Цецка Цачева. Ще се върне на бял кон да оправя България.

А може би на два коня, защото един едва ли ще издържи товара!

Автор Станислава Славова



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19783459
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930