Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2017 22:49 - КРАЙ! БЪЛГАРИЯ ПРЪДНА! БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР ПОЗДРАВИ ПЪРВОЛАЦИТЕ С ПЕСЕН НА АЗИС! http://bradva.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 409 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    КРАЙ! БЪЛГАРИЯ ПРЪДНА! БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР ПОЗДРАВИ ПЪРВОЛАЦИТЕ С ПЕСЕН НА АЗИС! Sep 16, 2017 image

Общинският лидер на БСП в Ловеч Мария Лилова е поръчителят на песента „Мотел“ на Азис, която ученик на Професионалната гимназия по икономика.

Самата тя е направила и пуснала и клипа, който светкавично обиколи фейсбук и възмути стотици хора. Това е активно мероприятие, с което се цели уронване на доброто име на училището и хвърляне на петно върху целия град, коментира възмутено Корнелия Маринова, кмет на община Ловеч и общински ръководител на ПП ГЕРБ.

Тя е категорична, че това е направено умишлено, за да се провали първият учебен ден в Ловеч и резултатът е на лице. Грубата манипулация е извършена час след приключване на тържественото откриване на новата учебна година, когато и учителите, и учениците са били вече в класните стаи, предава Пик. При все този факт това не променя общата картина – пошлост и злонамереност са диктували желанието на общинския лидер на БСП, който по професия е социален педагог, да пожелае не друга, а точно тази песен на Азис.

При това в присъствието на нейните ученици от Помощното училище „Васил Левски“, с които тя е била гост на тържеството. Лично е заснела видеото и лично го е разпространила.

Макар Лилова да призна деянието си и да се извини, остава много ясно фактът, че се пренебрегва значението и силата на 15 септември – първият учебен ден, при това от един учител в държавна институция.

Няма да коментираме музикалните предпочитания на общинският лидер на БСП в Ловеч, тя може да слуша каквато си иска музика в дома си, но да прави това пред своите възпитаници, в двора на училище, а и след това да разпространява клипа в социалната мрежа е не просто проява на лош вкус, а престъпление и грозна обида към хилядите учители в страната, към децата и младите хора, които трябва да възпитава с личен пример.

Преди всичко обаче, това е съзнателно хвърлено огромно петно върху Ловеч, града, където звучи „Върви, народе възродени“, а не чалга и долнопробна музика и където ревниво се пазят традициите.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701543
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031