Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2017 18:19 - Световният еврейски конгрес със специално събитие в чест на Ирина Бокова https://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Световният еврейски конгрес със специално събитие в чест на Ирина Бокова Публикувано на 18.09.2017 в България  

На 17 септември 2017 г. в Ню Йорк президентът на Световния еврейски конгрес, посланик Роналд Лодър, беше домакин на специално събитие в чест на генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, в рамките на 72-рата сесия на Генералната асамблея на ООН.

image

 

„През изминалите години изградихме специални отношения между Световния еврейски конгрес и ЮНЕСКО и това не би било възможно без Вашето доверие и уважение към работата на ЮНЕСКО“, заяви генералният директор, като изрази благодарността си към Световния еврейски конгрес.

Генералният директор подчерта уникалната роля на ЮНЕСКО в рамките на Организацията на обединените нации, особено в борбата срещу антисемитизма:

„Борбата срещу антисемитизма днес трябва да се основава на интелектуално усилие, за да разберем корените на омразата и да предотвратим говоренето, което се възползва от невежеството“, каза тя, като припомни специалната глобална програма на ЮНЕСКО за преподаване на историята за ”Холокоста” като сила срещу антисемитизма днес.

„Убедена съм, че образованието, културата и знанието са се превърнали в ключови въпроси на сигурността във време, когато войнстващият екстремизъм се разпростира, подхранван от деформиране на вярата и историята и изкривени разкази за културите“, каза Ирина Бокова.

„Това не е лесна задача, но всъщност няма друг начин и се нуждаем от подкрепата на всички наши партньори… с „Бнай Брит“, Центъра „Симон Визентал“, „Лигата против клеветата“ и Американския еврейски комитет, със специалните пратеници на ЮНЕСКО и с подкрепата на Световния еврейски конгрес, убедена съм, че можем да повдигнем планини и така и ще направим.“ / ГЛАСОВЕ

Интервюто, заради което убиха евреина Харолд Розентал
Розентал: „Наивните политици във Вашингтон са много доверчиви, повечето от тях не са достатъчно умни. Мощните еврейски лобисти отдавна са прибрали всичко и никой не може да им се противопостави. Някаква част от американските пари се връща от Израел и се харчи за ционистка пропаганда в самата Америка. Повечето от тези пари в Америка преминават през еврейската масонска организация „Бнай Брит”, през Конференцията на еврейските организации (КЕР) и Световния еврейски конгрес. Т.нар. Еврейска агенция е орган, който разпределя фондовете, подобно на чиновниците от „Бнай Брит”.

 

Световният еврейски конгрес и официалното германско еврейство приветстват ислямисткото нашествие в Европа




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19784532
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930