Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2017 19:43 - Адресът на хоботчето в обрулена и оглозгана България е: София, голямата бяла къща, Южен парк, ул. Козяк. Ще я познаете. Наистина е много голяма. И много охраняв
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 879 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Адресът на хоботчето в обрулена и оглозгана България е: София, голямата бяла къща, Южен парк, ул. Козяк. Ще я познаете. Наистина е много голяма. И много охранявана. Световните мутри са така.. Публикувано на 20.09.2017  в България

Да напомня… Тези неща трябва да се напомнят постоянно на късопаметната част от народа ни, превърнала се в население.
Вместо $3.51 млрд: “бързи” $0,36 млрд. Само 10 пъти по-малко. Заслугата е на кабинета, където Олигарски беше все още само министър. 

« България опрости дълга на Ирак »

“Опрощават”, все едно са им бащиния. За сметка на това САЩ взеха всичко, и отгоре. Най-богатите изобщо не бяха нито толкова щедри, нито толкова “широко скроени”.
В нашия случай “заслугата” беше на триумвирата: НДСВ, БСП, и ДПС. Запомнете ги, и ако искате да гласувате срещу себе си, пак за тях да пуснете на следващите избори.
НДСВ като хамелеонче се преоблякоха, и преляха в Реформаторския (мен ако питате – Деформаторски, и плагиаторски блок, ама тури му пепел), в ДСБ, в насипно състояние, и отново около действащите партии, като риби-прилипало, търсещи своята голяма бяла акула, за да цоцат на аванта мръвчици.
БСП и ДПС си ги знаете къде са, и кои са.
Ако някой си мисли, че това е изключение, да ви разочаровам: НЕ Е!
Ето също пример, от 2007 година, пак от триумвирата, като външен министър тогава е добре известният и днес Ивайло Калфин. Показва ясно, че това при българоезичните, но не български управления на България е системна порочна практика, а не моментна грешка:

« България опрощава над 56 млн. долара либийски дълг »

Какво са някакви си 56 млн между приятели, нали така? Е, САЩ си ги взимат, с лихвите, в това число и с наказателните, и от най-добрите си приятели. Те взимат и опростените от такива колонизирани туземни марионетки, като не-нашите българоезични, но не български лакейчета.
Ивайло Калфин сега е от АБВ, заедно с агента Гоце Ефенди, който даде мандата на ДПС, и закичи Доган с орден Стара планина, ако сте забравили. И много други работи, разбира се. И сега пак се възсъединяват, “по принципни съображения”, с голямата колониална патерица БСП.
И трето, но не последно, подсказано от участник в обсъждането:

« България опрости 48 млн. долара дълг на Афганистан »

България опрости $48 млн на Афганистан. 
САЩ опростиха ли им нещо?
Списъкът, разбира се, с подобни “опрощавания” не е нито пълен, нито окончателен.
Просто тези три ми попаднаха под ръка случайно.
Да не питате после: “Къде са ни парите, и защо обедняхме?”
Пак да гласувате за тези стари червено-пембени измамници. Ако сте мазохисти, и мразите децата си, разбира се.
Гласувайки за тях, гласувате за помпата, която като прахосмукачка засмуква всички жизнени сокове на държави и народи, където са бучнали колонизаторското си хоботче.
Адресът на хоботчето в обрулена и оглозгана България е : София, голямата бяла къща, Южен парк, ул. Козяк. Ще я познаете. Наистина е много голяма. И много охранявана. 
Световните мутри са така..

 

Д-р Пламен Пасков 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Сещам се още за милионите опростени ...
21.09.2017 20:20
Сещам се още за милионите опростени на Либия и Сирия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39897436
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930