Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2017 19:16 - Ръководството на ДПС се срещна с организацията на евреите "Шалом" http://epicenter.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 328 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ръководството на ДПС се срещна с организацията на евреите "Шалом" Ще се борят заедно срещу езика на омразата, ксенофобията и антисемитизма

3 окт. 2017

ТЕ РЕШАВАТ НАШЕТО БЪДЕЩЕ БЪЛГАРИ! ВЕЧНИТЕ НАШИ "ПРИЯТЕЛИ" Н.М.

Председателят Мустафа Карадайъ обясни за поколенческия диалог в ДПС и представи ръководството на партията. Той припомни за загрижеността на ДПС за държавата и опасенията от действията на управляващите
imageimage
image

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно с зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Хасан Азис и Станислав Анастасов - член на ЦОБ, проведоха работна среща с председателя на Организацията на евреите в България „Шалом” Александър Оскар и част от ръководството на „Шалом”. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ обясни за поколенческия диалог в ДПС и представи ръководството на партията. Той припомни за загрижеността на ДПС за държавата и опасенията от действията на управляващите.

„Няма чувствителност в публичното пространство към езика на омразата, няма изглед за промяна и днешните действия в бъдеще създават проблеми. Крайните националисти в Европа са изолирани от властта, а ние в България ги представяме за нормални. И се достига до такива действия като в еврейското гробище в София.”

„Философията на заедността, философията на ДПС и на д-р Ахмед Доган важи и за днес,” заяви Карадайъ.

Представителите на еврейската общност благодариха за декларацията, която бе изчетена в НС осъждаща поругаването на еврейското гробище в София.

„Ние споделяма вашата загриженост и искаме България да стане една по-добра държава за живеене в ЕС. Можем да покажем на света, че независимо от религиозните си различия, ние в България можем да седнем на една маса,” заявиха представителите на Шалом.

В заключение на срещата представителите на ДПС и организацията на евреите в България „Шалом” изразиха своето желание за сътрудничество в борбата срещу езика на омразата, ксенофобията и антисемитизъма.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698675
Постинги: 44658
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031