Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2017 22:24 - Западните служби наказват краля на Саудитска Арабия за изневяра! http://www.vestnikzora.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Западните служби наказват краля на Саудитска Арабия за изневяра!

 

 

image
•  Играта загрубя. Политкоректността вече не е на мода
•  Глобалните и регионални фактори започнаха да си говорят в прав текст. Необичайно откровено. Кралят на Саудитска Арабия Салман бин Абдул Азиз ал Сауд  посети Русия. Закупи от руснаците ПВО системите С-400 и заяви, че Рияд ще сътрудничи с Москва против тероризма. Саудитците искат даже да правят инвестиции в Руската федерация.

Визитата в Москва ядоса терористите.  Кралят още не се бе завърнал у дома и джихадистите от Ислямска държава нападнаха неговия роден дом, кралския дворец в Рияд. Специалните служби на кралството предотвратиха още два терористични акта. Джихадистите скочиха и на министерството на отбраната на Саудитска Арабия.

Москва престана да бъде деликатна. Особено след като с американско участие бе убит в Сирия генерал Валери Асапов. Русия лансира в световното медийно пространство тезата, че „САЩ са Ислямска държава“. Преди само се намекваше. Даже бившият американският генерал от военното разузнаване и бивш съветник на Доналд Тръмп  Майкъл Флинт го каза иносказателно.  Днес за това се говори в открит текст. Тезата набира сила в международната общност.

Доналд Тръмп заяви: „Иран е лош играч и ще се обръщаме към него като към лош играч“. Последва моментален „шамар“ от Техеран. Иран ще приравни американската армия към джихадистите на Ислямска държава, ако САЩ признаят за терористична организация „Корпуса на стражите на ислямската революция“ (КСИР), заяви командващият КСИР Мохамед Али Джафари.

В сезона на „откровенията“ се включи и нашия комшия Реджеп Ердоган. Според него най-големите терористични организации получават подкрепа от западните страни. Преди време турският президент заяви, че разполага с доказателства за подкрепата на Ислямска държава от САЩ.

Запали се Нюйоркската федералната резервна банка. Тя е едно от 12-те най-важни звена на Федералния резерв. Там се намира едно от най-големите в света хранилища на злато. Златото няма да изгори. Но документи и компютърни носители, сигурно. Ако някоя страна поиска да й върнат златото, то отговорът „нищо не знаем, всичко изгоря“ е логичен. 

Всички изброени по-горе изявления и събития се случиха в един и същи ден!  Светът навлезе в период на „откровения“!  Интересното предстои. 

image

image

image
- - -



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19646255
Постинги: 44542
Коментари: 6159
Гласове: 7172
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031