Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2017 20:49 - Очевидно необходими пояснения за появата и природата на химтрейлите http://snaiper-bg.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.10.2017 20:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Очевидно необходими пояснения за появата и природата на химтрейлите

19/10/2017

image


 

Както повечето събития и факти в човешкия живот и  химтрейлите (химическите следи, химическите трасета, кемтрейлс) имат свои поддръжници и противници. Нормално е.

Има обаче американски учени които твърдят, че този проблем не само съществува, но и поразява човешките мозъци (вижте линка най-долу).

Понеже от доста десетилетия наблюдавам небето, предлагам, но НЕ НАЛАГАМ, разсъжденията си по проблема.

Всички авиатори без никакви изключения по необходимост разбират колкото професионалистите от метеорология, тоест и от облаци. Е, налага се да кажа, че аз съм бивш пилот на безмоторни самолети – учебни и състезателни, с доста сериозен опит в небето. И ако авиаторите познават облаците дори с латинските им наименования, безмоторните авиатори към това имат една идея повече познания в смисъл кой вид облак предвестник на какво време е и от кой вид облак какво да очакват – термика ( възходящ поток или на жаргон – комин) или низходящ поток.

Без тези познания един пилот на планери (безмоторни самолети) може да се научи да излита и каца самичък съвършено, но не може да стане състезател, защото ще кацне в първата изпречила му се нива при загуба на височина без да може да се върне на летището, както и е ставало неведнъж.

Сега ще стане ясно защо споделям този личен опит. Твърдя, че имам познания по метеорология над средното, както и че познавам облаците. Първият ми самостоятелен полет беше през 70-те години. Нагледала съм се на различни видове облаци, на атмосферни фронтове, на антициклони, научила съм се да разпознавам буреносните облаци още докато се зараждат преди да задумкат, и т.н. вътре – в небето. Такива облаци, твърдя, като тези със сегашната им правилна форма – нямаше.

Говоря за прави прави линии, които образуват правоъгълници, квадрати, триъгълници в небето.

Големи самолети пътнически и товарни винаги са прелитали интензивно над България, защото от тук минават много ткрансконтинентални линии.

Вярно е, че сега са много повече от преди 20-30 години. Но за сметка на това преди 1989 година пък военните самолети бяха стотици – без хеликоптерите и витловите самолети близо 300. Повечето от тях също оставяха инверсионни следи. Летяха почти всеки ден и едва се вреждахме в графиците за що годе свободно небе, за да полетим и ние състезателите – най-вече в събота и неделя. И всички реактивни самолети оставяха инверсионни следи, които обаче за нула време изчезваха.

За първи път облак тип химическо трасе видях над Черноморието някъде през 1987-88 г. Приятелите ми, които знаеха за метеорологичните ми знания, ме попитаха що за облак е това – толкова странен им се видя и на тях. За първи път не можах да го позная. Приличаше на Цирус стратус, ама нещо му имаше и очевидно не беше такъв. Беше прав, дълъг… Не знаех какъв.

 

Сега вече знам, че реално тогава съм видяла първия в живота си химтрейлс. Някои смятат, че тези изкуствени облаци освен да пръскат отрови, служат и като антени заради металните наночастици в тях, по които на „тълпите“ се изпращат необходимите на кукловодите психо послания – за да си ги възприемат като свои. И после да се случат едни точно определени събития.

Обърнали ли сте внимание, че от Австралия, Нова Зеландия, Африка не постъпват в мрежата новини за химтрейли. Поне аз не съм чувала. Докато Европа я размазаха. Не само откъм небето.

Реално двете супер сили САЩ и Русия са в необявена война, арабите отвориха втори фронт в тази война, а може би са към една от двете сили – трябва да следим пътя на парите най-вече на парите от петрол и може би скоро ще разберем кой с кого е и за какво се бори.

А за нас – тоест масовката, мислите ли че въобще на някой с власт въобще му пука?

Така че, според мен преди да кажем – те такова животно нема, добре е се оглеждаме около нас и в света и да не забравяме, че мощни пропагандни щабове работят в отдел „Те такова животно нема“.

Ето едно от многото четива по темата – за размисъл:

Автор: Елена Емануилова




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702863
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031