Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2017 14:42 - ОБРАТНАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2932 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 23.10.2017 16:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ГИГАНТСКА ДУХОВНА ПЕДЕРАСТИЯ

Дядо ми имаше един прекрасен лаф:-"Откакто евреите стана войници, германците-търговци, руснаците-трезвеници, а българите-техническа нация-светът окончателно се е обърнал!"
Аз ще се огранича само с анализ на българската дейстителност.
2015 г.
Избиват ни по пътищата. Сигнализирам всички възможни институции. Пълно мълчание. Нкакъв отговор, никакви действия. Искам среща с депутатите, за да ги запозная с всички факти и документи, с които разполагам. Получавам отказ от тогавашната председателка на НС. Предупреждавам ги, че прикриват тежка корупция, вследствие на което се избиват годишно 1 400-1500 български граждани и се раняват и осакатяват десетки хиляди. Давам им срок 2 седмици да размислят, след което ще протестирам по един законен начин чрез замеряне с гнили домати. Отново отказ. Подпуквам ги с домати. Пищят като линейки и гледат да улучат вратата на парламента  от първия път. Полицията ме арестува по искане на криминално проявеното лице Цачева и след заповед на тогавашния директор на СДВР, криминално проявеното лице Младен Маринов. Показвам им решение на съда, с което замерянето на депутати с развалени домати е легитимен протест и не представлява престъпление или административно нарушение. Решението е от 2012 г. окончателно е и е влязло още тогава в сила. Нула внимание! Арест и обвинение. Това се повтори 14 пъти!!! Днес криминално проявените Цачева и Маринов са съответно министър на правосъдието??? и главен секретар на МВР???
Прокуратурата с удоволствие ме обвинява и ме праща на съд. Вместо да разпореди проверка на ДАНС и МВР да разследват МТТС, включително министъра и министър-председателя, които без съмнение са криминално проявени лица и са създали ОПГ, прокуратурата разпорежда да бъда разследван аз. 
2016 г.
Журналисткта Диляна Гайтнджиева снима в Сирия голямо количество българско оръжие, използвано от ИДИЛ и т. нар. "умерена опозиция". Това оръжие също избива цивилни сирийски граждани. Филмът е предложен на телевизиите. В резултат на това филмът и е забранен и не се показва по нито една от т. нар. "национални телевизии". Вместо прокуратурата и ДАНС да се задействат и да започнат разследване на контрабандата, ДАНС привиква журналистката, размахва пръст и в крайна сметка тя е изхвърлена от медията. 
Както виждате, подходът е един и не е трудно да разберем защо се случва това. Назначенията в ДАНС се правят от задкулисния кукловод наречен "Монтерейска банда" или "Библиотекарско-сарайска шайка". И тя назначава и задкулисно използва не само ДАНС. Тва се случва на всички нива във всички институции. Защо се учудвате, след като там са бившите началници на ДАНС, МВР, ДС и разведката на БА..
Защо СБЖ си мълчи? Защо визитната картичка на председателката  му е написана на развален български език? Става дума за т. нар. "руски език". Като си помисля, че самият СБЖ се намира на улица "Граф Игнатиев". Като си помисля, че катедралната църква на БПЦ се казва "Александър Невски", който на всичко отгоре умира като мюсюлманин. . Като си помисля, че Президентството, МС и НС се намират на бул. "Руски". съм в правото си да твърдя, че на практика ние отдавна сме неформална 16 република на бившия СССР. 
И кой защити Диляна Гайтаннджиева и Кольо Босия?
И какво да очакваме от такава пародия на журналистическо сдружение?
Убеден съм, че ако в България в този момент пристигнат Богородица и Господ, те ще бъдат арестувани още при пресичането на границата. Дева Мария-за проституция, а Исус Христос за проповядване на омраза.
Не сте ли съгласни с мен?
П.С.  Преди малко разбрах, че е пред уволнение служителят в БАН Кърджилов, защото е защитил българското малцинство в Албания. Това е станало, когато тъпанарите от правителството още нямаше позиция за това малцинство.
Каква мерзост!



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alhimik1 - !!! Адаш !!!
23.10.2017 17:24
Браво, за позицията на измислената опозиция и все някакви си правителства и парла менти ххех
цитирай
2. vladtepes - за държавата България
23.10.2017 17:25
Сезирайте за нередностите архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. Дано по-скоро бъде завършено новото бюро жалби на ул. "Л. Кошут" №6 и Негово Високопреподобие да приема жалби там в комфортни условия ежедневно.
цитирай
3. attila - Ще Дойдеш на Моята Адаш !
23.10.2017 19:46
Ще Дойдеш на Моята Адаш !

На Дърти Години, Като Иван Вазов !

Аз от Кога съм ви Казал че Тази Държава не е Българска, тя не е Създадена от Българи и Никога не се е Управлявала от Българи.

Това е ФАЛШИВА Държава, с ИЗМИСЛЕНА История и Култура, която Трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА от Лицето на Земята.

ДА СЕ ЗНАЕ:

1. Задунайския КЕНЕФ го Създадоха Руски Дегенерати от Български Произход за 32 Тона Злато !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-r-o-v-i-n-c-e.h-t-m-l

2. Сагласно Санстефанския Мирен Договор Задунайския КЕНЕФ Преминава от Турска към Руска Безсрочна ОКУПАЦИЯ !

w-w-w.e-x-t-r-e-m-e-c-e-n-t-r-e-p-o-i-n-t.c-o-m/a-r-c-h-i-v-e-s/2-7-6-1

3. Съгласно Берлинския Мирен Договор Княза на Задунайския КЕНЕФ Трябва да Бъде Одобрен от Великите Сили и Високата Порта-ТУРЦИЯ !

w-w-w.b-u-l-b-l-o-g-.c-o-m-/-к-о-л-к-о-с-т-р-у-в-а

ИЗВОД ! Това е 139 Годишен Руско Турски КЕНЕФ !


ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !

ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА!

28 Години ФАЛШИВ Преход !

73 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт!

139 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния!

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК!

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК!

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО!

Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ.

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА!

Милиционери, Деца на Милиционери,Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА!

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734797
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031