Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2017 19:45 - Планът „Сорос“ – зловещото бъдеще на Европа, което ни чака!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 372 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Планът,  /еврейски Н.М./  „Сорос“  – зловещото бъдеще на Европа, което ни чака! Актуално 
Част от плана „Сорос“ е да бъдат политически атакувани държавите, които се противопоставят на имиграцията, като им бъдат налагани стриктни наказателни мерки. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“? (Да? Не?) image

  04/11/2017

В края на септември унгарското правителство обяви, че подготвя пореден референдум, този път срещу родения в страната милиардер Джордж Сорос. Управляващата партия заяви, че преди насрочване на референдума иска да консултира унгарците за „плана Сорос”, от който отхвърля всяка една точка. Най-оспорваната обаче си остава тази, според която един милион мигранти трябва да влизат в Европа всяка година, за да може Стария Континент да се справи с недостига на работна ръка и демографския проблем.

Ето какво каза говорителят на унгарското правителство Бенце Тужон, аргументирайки намеренията на управляващите за предстящото допитване:

 „Ние приемаме, че има „имигрантски страни” в Европа, но също така искаме те да приемат, че има и други държави, които не приемат имигранти...

Предвид факта, че не можем да разчитаме на опозицията тук (в Унгария), правителството отново се обръща към хората на Унгария, към тези, които се интересуват от независимостта и суверенитета на държавата и към тези, за които сигурността и културата на Унгария са важни, да вземат участие в Националното консултация по плана „Сорос“.

Тужон цитира изявление на Сорос от октомври 2015 г., в което американският милиардер заявява, че пограничните ограждения представляват най-голямата пречка за плана „Сорос” и добави, че именно затова Джордж Сорос прави всичко възможно за премахването им. От същото изявление на милиардера той цитира опасението на Сорос, че ако държавите членки на ЕС не спазват регулярно и постоянно разпределянето на мигранти, то Съюзът ще се срине и именно заради това той предлага на неспазващите квотите държави да бъдат налагани тежки глоби.

В отговор на въпроса защо правителството не цитира по-скорошни изказвания на Сорос, в които той вече не говори за приемане на един милион мигранти годишно, а за 300 000  правителственият говорител, отговори че това е най-важното изявление правено от Джордж Сорос и че тази цифра редовно се (и ще се) появява в европейското съзнание.  

 
Кампанията по общественото допитване стартира с въпросник, на който унгарците ще могат да отговарят до 24 ноември 2017 г.  Публикуваме 7-те въпроса, включени в допитването:

1. Джордж Сорос иска да убеди Брюксел да приеме на територията на ЕС (включително и в Унгария) поне 1 милион мигранти от Африка и Близкия Изток годишно. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“? (Да? Не?)

2.Джордж Сорос, заедно с лидерите в Брюксел, плануват държавите-членки на ЕС, включително и Унгария, да отворят границите за имигрантите като свалят граничните огради. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“? (Да? Не?)

3. Част от плана „Сорос“ включва Брюксел да преразпределя мигрантите от Западна Европа на задължителен принцип в Източноевропейските членки на ЕС. Унгария е част от тези държави. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“ ? (Да? Не?)

 Пояснение към въпрос 3 (със съкращения):
През 2015 в Брюксел се взе решение, че от Унгария ще се изиска да приеме 1294 мигранти. През 2016 г., Европейската Комисия направи предложение да се преразпределят неограничен брой мигранти. В хармония с плана на Джордж Сорос, беше създадена и Агенцията на ЕС в областта за убежището, което допълнително подрива националния авторитет по отношение на въпроса с миграцията. Ако квотите за разселване са ефективни, унгарците няма да имат право на мнение по въпроса с кого ще съжителстват в бъдеще.

4. Базирайки се на плана на „Сорос“, Брюксел ще изисква от всяка страна членка, включително и от Унгария, да плаща издръжка от 9 милиона форинта (около 57 000 лева) за всеки мигрант. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“ ? (Да? Не?)

5. Джордж Сорос предлага мигрантите да получат по-леки наказания и присъди за престъпленията, които са извършили. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“? (Да? Не?)

Пояснение към въпрос 5 (със съкращения):
Джордж Сорос влага значителни суми в подкрепа на множество организации, които подпомагат и защитават мигранти, извършили незаконни действия. 

6. Целта на плана „Сорос“ е да обезличи значимостта на езика и културата на европейските държави, за да може интеграцията на нелегални имигранти да се случи по-бързо. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“? (Да? Не?)

Пояснение към въпрос 6 (със съкращения):
Днес, някои мултинационални компании доброволно премахват европейски и християнски символи, за да „не нараняват чувствата на имигрантите”.

7. Част от плана „Сорос“ е да бъдат политически атакувани държавите, които се противопоставят на имиграцията, като им бъдат налагани стриктни наказателни мерки. Подкрепяте ли тази точка от плана „Сорос“? (Да? Не?)
Пояснение към въпрос 7 (със съкращения):
Най-големите пречки за изпълнението на плана „Сорос“ са правителствата, които пазят националния суверенитет и се противопоставят на нелегалната миграция. Сорос все още не успява да „вкарва“ 1 милион имигранти годишно в Европа, именно заради тези държави. Съгласно предложение на Европейската Комисия, държави-членки, които няма да вземат участие в програмата за разселване, ще бъдат принудени да плащат 78 милиона форинта за всеки мигрант. Докато един унгарски работник ще трябва да работи десетилетия, за да изкара толкова пари.

 Източник: http://www.kormany.hu/en




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706524
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031