Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 20:38 - СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Борисов в КОМБИНА с подземния бос ЧЕРЕПА?! Делян Пеевски също набъркан в ДАЛАВЕРАТА! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 411 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Борисов в КОМБИНА с подземния бос ЧЕРЕПА?! Делян Пеевски също набъркан в ДАЛАВЕРАТА!  

imageДържавната комисия по хазарта трябва да се намеси незабавно в набиращия сили скандал около премиера Борисов.

Всички се чудехме досега, защо Борисов с неговата мощна фигура, която вече дори собствените му крака едва я издържат, упорито играе футбол? При това, без да обръща внимание на многобройните травми в крайниците си, както и на неотдавнашната операция, заради скъсан минискус.

Мистерията, обаче, много бързо може да се разсее, ако случайно видим какво е логото на Борисовия спортен екип. А то е на най-голямата хазартна фирма в страната „Ефбет“. Ще припомним, че на 2 ноември се игра футболен мач между ветераните от отборите на „Бистришките тигри“ и ФК „Левски“.

Както винаги, мачът, в който участваше и Борисов, бе отразен от всички национални медии. По тази причина логото на хазартната фирма, закичено на мощните гърди на Борисов, бе видяно от над 2 милиона българи. За сведение на читателите фирма „Ефбет“ е собственост на Васил Божков. Уикилийкс в свои публикации твърди, че Васил Божков с прякор Черепа, има връзки с подземния свят и върти съмнителен бизнес.

imageНикой изобщо няма да се учуди на това, ако разбере, че фирма „Ефбет“ е грамадна верига от казина, онлайн сайтове за залагания и спортни барове. Към тази фирма, според Уикилийкс, имал отношение и Делян Пеевски, който със своята мрежа павилиони „Лафка“ разпространява навсякъде талоните на хазартните „игри на късмета“. Така двамата „приятели“ по хазарт, стигат космическите 600 – 700 милиона лева оборот на година.

Дали Борисов като рекламен гръб на хазарта в България, получава нещо от този огромен оборот – засега никой не може да каже. Защото хората на Вожда са навсякъде в съдебната система, в Комисията по хазарта и къде ли не. Истината, обаче е, че рекламата на хазарт и хазартни игри е забранена в страната. И да излиза някой, още повече един от най-висшите политици в България с логото на хазартни фирми на гърдите си е пряко нарушение на закона. За което се предвиждат доста солени наказания и дори затвор.

Това, обаче, не е първото нарушение на законите от страна на Винету. В мандата на втория Борисов кабинет Държавна агенция „Митници“ и Министерството на финансите, в комбина с Булгартабак водеха широко отразяваната в медиите кампания против контрабандните цигари. Спомняме си как от всеки сайт и електронна медия изкачаха предупреждения за контрабандата, която нанасяла големи вреди на държавния бюджет.

В същото време, обаче, финансовите служби на Турция уличиха в свой доклад точно ръководството на Булгартабак в контрабанден износ на цигари за Турция, Сирия и Ирак. Тоест, крадецът вика, дръжте крадеца. Въпреки този корупционен сигнал, подаден на нашата държава от комшиите ни, никой не видя и до ден днешен МВР или ДАНС да се заемат със случая и най-малкото да започнат някакво разследване. И така ще бъде, докато чадъра, който правителството на Борисов разпъва над държавни органи и частни фирми, не бъде премахнат веднъж и завинаги.

imageТова е партия ГЕРБ и нейният Вожд, уважаеми читатели. Всеки ден гърмят корупционни, шуробаджанашки и какви ли не още „гейтове“. Ще припомним още, че през 2014 г. хазартната фирма на Божков не плати и лев данъци в държавната хазна, поради „недоглеждане“ в закона. А това „недоглеждане“ бе осигурено от ДПС депутата и голям финансов „експерт“ Йордан Цонев, когото в Бургас не случайно наричат „Данчо Ментата“.

Така Божков, Пеевски и Борисов си въртят игрите за сметка на българския народ. И няма кой да им потърси сметка.

Освен нас, българите. Защото никой, освен нас, няма да бъде потърпевш от рухването на държавата.

Затова нека кажем своето решително „НЕ“ на мафиотските игри и на мафиотските правителства. За да оцелеем ние и нашата родина.

Автор Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708637
Постинги: 44673
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031