Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2017 19:34 - НЕЗАВИСИМИ експерти КАТЕГОРИЧНО: БЪЛГАРСКИЯТ политически „ЕЛИТ“ трябва да бъде СМЕНЕН! Истината е НЕВЕРОЯТНА! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 545 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НЕЗАВИСИМИ експерти КАТЕГОРИЧНО: БЪЛГАРСКИЯТ политически „ЕЛИТ“ трябва да бъде СМЕНЕН! Истината е НЕВЕРОЯТНА!   

imageТвърде отдавна, нееднократно и на много висок глас, българският народ оповестява едно свое желание, което от гледна точка на Конституцията има силата на ЗАКОН.

Това народно въжделение е изразено съвсем ясно и категорично. Волята на българските граждани е днешният политически „елит“ да бъде сменен.

До такъв извод стигна и проведената тези дни в София Национална конференция, чиято тема бе: „Сигурността на България в многополярния свят“. Организатори на този изключително важен форум, който единствен засега отговаря на коренните интереси на българската държава и българския народ, са Национална асоциация „Сигурност“ и Гражданско сдружение „МОРАЛ“.

На събитието присъстваха представители на Президентството, на Министерството на отбраната, на Държавна агенция национална сигурност, на Служба „Военна информация“ и много други заинтересувани държавни и граждански организации.

Всички знаем какви са причините стария политически „елит“ да бъде не просто сменен, а направи изгонен от българската политическа сцена. И тези причини бяха много ясно откроени на проведената национална конференция, която пряко обсъжда националната сигурност на държавата ни.

imageПървата и най-важна причина е, че сегашните управници на страната се продадоха. Те отдавна не служат на националните интереси на България. Те са просто пионки, които служат на интересите на чужди държави. Всички знаем, че Вашингтон и Брюксел диктуват своята воля на правителството и парламента, без изобщо да се церемонят. Примери в това отношение има хиляди. Нееднократно сегашният „български“ премиер Борисов е заявявал, че трябва „началниците“ да се разберат, а ние ще изпълняваме техните решения.

Това абсолютно не може да бъде официална българска позиция. Пред очите ни е вдъхновяващият пример на Унгария, Чехия и Словакия, които бранят своите национални интереси с всички средства. Включително и с открит отказ да се подчиняват на прищевките на брюкселските и вашингтонски бюрократи и „бизнесмени“.

Но днешното „ръководство“ на България не само служи на чужди държави. То служи на чужди държави, чиито интереси са коренно противоположни и дори враждебни, спрямо нашата държава и нашия народ. Може би някой ще помисли, че това е твърде пресилено. Но не е! То е самата истина. Защото неоспорим факт е, че от 28 години ние се намираме на дистанционно управление от САЩ и ЕС.

И за тези почти 30 години, могъщата родна икономика рухна. Изчезна промишлеността. Безмилостно бе ликвидирано нашето селско стопанство, което бе на световно ниво. Българската армия бе напълно унищожена, заедно с първокласното оръжие, което имахме. И което крадците на прехода и досега продават на разни терористи и джихадисти. Същата зловеща съдба бе отредена и на жизнено важни социални сфери като здравеопазване, образование, култура, наука…

imageЗнакови в това отношение са такива „изказвания“ на премиера Борисов като грубия съвет към хората, които останаха без работа не по своя вина. Тях той цинично ги праща като нямат работа „да идат да копат картофи“. Защото явно, според него, на България не й трябват умни и достойни хора. Трябват й разни берачи и копачи. Затова всички сме убедени, че интересите на Запада са враждебни спрямо България и целия славянски свят. Затова, според всички участници в конференцията, днешните управляващи трябва да бъдат сменени. И съдени за поредната национална катастрофа, в която умишлено вкараха нашата родина.

Нещо повече. Един от участниците в този форум за национална сигурност, доц. Валентин Вацев, формулира три изключително важни за бъдещото развитие на страната задачи, които новите управляващи трябва да изпълнят. За да бъде възстановена България като геополитически субект, най-напред трябва страната ни незабавно да напусне военната организация НАТО. Защото Алиансът само ни вкарва във войни, които не са наши. Ако САЩ и западните им партньори искат да воюват, нека го правят. Но без да въвличат и България в своите „военни авантюри“.

Втората задача, която доц. Вацев формулира е незабавно възстановяване на приятелските политически и икономически връзки между България и Руската федерация. Без да се съобразяваме с измислените от Запада санкции спрямо Русия. Защото без съюз с Русия нашата родина не би могла да оцелее чисто икономически. А оттам и като суверенна държава.

imageИ третата задача, според геополитическият експерт, е да бъде предизвикана общонародна дискусия и референдум по въпроса за оставането или напускането на Евросъюза. Защото в момента ЕС вместо съюз на суверенни държави е сбирщина на бездържавия.

Тези три неща са отдавнашни желания и на българския народ. Така че на новото ръководство на държавата, остава само да ги изпълни. Да се махнем от ЕС и НАТО. И да възстановим дружеските връзки с нашите руски братя. Това е! Иначе сме загубени!

Автор Иво Македонски



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. mediatore - Българските политически проститутки...
16.11.2017 04:42
....от европейски и натовски тип,дйдоха с мошеничество и се утвурдиха с насилие и
политическа демагогия. ТЕ,заедно с демонократите от ЕС и Америка,като чуят за
референдум,започват кръв да повръщат.Те са слепи за политическата реалност и никога не се съобразяват с интересите на България.
цитирай
2. nikikm - mediatore - Българските политически проститутки...
16.11.2017 17:39
Отговорът се крие в заглавието! Иначе всичко е вярно,поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19790771
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930