Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2017 18:56 - ДНР и ЛНР се ОБЕДИНЯВАТ в НОВОРУСИЯ ! Цяла Украйна се присъединява към тях! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДНР и ЛНР се ОБЕДИНЯВАТ в НОВОРУСИЯ ! Цяла Украйна се присъединява към тях!  

imageНа 22 – 23 ноември бе направен опит за преврат в Луганската народна република, при който украински военни подразделения, ръководени от щатските ЦРУ-инструктори, се опитаха да превземат столицата на ЛНР, град Луганск.

Силите на министерството на вътрешните работи и спецслубите на ЛНР поеха първия удар. На помощ се притече веднага и мощна колона от танкове и военна техника от армията на Донецката народна република. В резултат, опитът за преврат бе бързо осуетен. А чуждите спецчасти бяха прогонени от центъра на Луганск без нито един изстрел.

Този отчаян опит за ликвидиране съпротивата на хората от Донбас и подчиняването им на украинския бандеровски режим в Киев, само още един път показа ясно и категорично, че двете републики, ДНР и ЛНР трябва да се  обединят час по-скоро.

Ще припомним, че още през 2015 г. започна да се говори усилено за проекта „Новорусия“, чиято основа да станат народните републики в Донецк и Луганск. По този начин щеше да се образува една нова държава, чиято икономическа мощ превъзхожда в пъти икономиката на Киевска Украйна, която бе унищожена от тамошните олигарси. Този проект бе изоставен по ред външнополитически причини. Но съвсем не бе забравен.

Защото двете новосформирани републики най-напред трябваше да се утвърдят в съзнанието на световната общественост, като държави, които реално съществуват, макар и да не са признати официално. Годините опустошителна гражданска война, която бе наложена на двете републики от проамериканската киевска власт, убедиха огромната част от света, че тези зверства на украинските националисти, подкрепяни от САЩ и Евросъюза, трябва да бъдат незабавно прекратени.

Това създаде благоприятна обстановка за старт на дългочаканото от хората в Донбас, обединение. А опитът на украинските военни и техните инструктори от ЦРУ и Пентагона да завземат Луганск и така да ликвидират едната от донбаските републики, само ускори процеса на обединение, който отдавна бе започнал.

imageИмаше и още едно благоприятно условие за готвещото се обединение на двете народни републики, което киевските радикални националисти, без да се усетят, сами дадоха в ръцете на ДНР и ЛНР. То бе в много важната сфера на международната юрисдикция.

Какво бе това благоприятно за ЛДНР условие?

Ами много просто. От външнополитическа и юридическа гледна точка Новорусия получи чудесната възможност да стане правоприемник на Съветска Украйна. И то поради простата причина, че Киевската власт, в своя антисъветски бяс, се обяви за приемник на бандеровска Украйна. Това на практика позволяваше на ЛДНР да се възползва от всички позитиви на съществуващата в момента държава Украйна. Защото в ООН, днешна Украйна бе обявена за правоприемник на Съветска Украйна. Но крайните радикали в киевското правителство съвсем недалновидно се отказаха от тази възможност, като обявиха всичко съветско за комунистическо и вредно.

Само че от международноправна гледна точка, именно на тази „вредна“, „комунистическа“ Украйна принадлежаха всички активи, създадени в страната по времето на Съветския съюз.

С други думи точно Новорусия бе ИСТИНСКАТА Украйна. Която бе международно призната от ООН като правоприемник на създадената от Съветския съюз държава Украйна. А Киевската власт бе просто един нежелан и непризнат от нито една международна организация, включително и от ООН, израстък върху снагата на днешната украинска държава.

Но има и още един много важен момент. Новорусия ще стане изключително привлекателен и притегателен център за мнозинството от другите украински региони, които сега живеят в огромна мизерия. А фактът, че всеки олигарх си е направил собствена армия, която допълнително ограбва и тормози населението, принуждава хората да търсят друга алтернатива.

И Новорусия ще се превърне в точно такава алтернатива. Една държава, в която се спазва ред и законност. И която работи за хората, а не за олигарсите. Затова изобщо няма да е чудно ако в най-скоро време към новата държава се присъединят и други украински региони. Одеса, Херсон, Николаев, Харков, Запорожие, Симферопол – само чакат знак, за да хукнат към Новорусия. Тогава, с тази нова държава ще стане още по-силна и могъща. И с нея няма да се справят нито бандите на Порошенко. Нито американските съюзници на киевската власт.

Така, без нито един изстрел, великолепният шахматист Владимир Путин ще си върне  Украйна. При това цялата. И още по-близка до Русия. Защото вече ще принадлежи на руския свят. Под името НОВОРУСИЯ!

Автор Иво Македонски



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19840708
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930