Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2017 20:04 - В Европейския парламент една трета от депутатите са пионки на Сорос http://spodeli.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Европейския парламент една трета от депутатите са пионки на Сорос image

Малцина знаят, че унгарският премиер Виктор Орбан е дългогодишен враг на Джордж Сорос.

Именно от него пресата научи за "списъка" на известния филантроп, в който могат да се намерят имената на някои парламентаристи от Европейския съюз, които лобират проектите на милиардера и работят за промяна на законодателството на ЕС, като вземат предвид желанията на Сорос.

Специален момент в характеристиките на тези депутати в "списъка" е тяхното отношение към Източна Европа и в частност България, като в основата на което Сорос разделя парламентаристите на приятели и врагове.

Мнозина говорят за заговор и как един скандален милиардер успява успешно да управлява световната политика и да контролира цели държави.

След появата в пресата на досиетата на парламентаристите от Европейския съюз става ясно, че Сорос влияе върху окончателните решения, които се вземат в ЕС.

Това се потвърждава и от методологията на фондацията "Отворено общество" създадена от известен финансист, чийто файлове бяха разбити от хакери, пише сайта DCLeaks.

В обема от файлове може да се намери информация за 226 депутати от Европейския парламент, които се смятат за съюзници на Сорос и тяхното участие в изпълнението на политическите проекти на милиардера.

В долументите става на въпрос за унищожаване на Балканите, противодействие на Русия, сближаването на Украйна с Европейския съюз, легализиране на еднополовите бракове, "равенство между половете" и приемане на мигранти в Европа.

Една трета от сегашния Европейски парламент се състои от съюзници на скандалния милиардер.

Фондацията "Отворено общество" е събрала информация дори за не много влиятелни депутати, като е съставила досиета и на най-известните европейски политици - бившият белгийски премиер Ги Верхофстад, бившия шеф на ЕС парламент Мартин Шулц и други влиятелни лица.

Благодарение на усилията на унгарския премиер Виктор Орбан, "списъкът" получи широка публичност.

През март 2017 г. Орбан обяви закриването на Централноевропейския университет, финансиран от Сорос в Будапеща.

Преди две години унгарският министър-председател реши да построи стена на сръбската граница, за да защити Унгария от мигрантите.

Милиардерът ревностно критикуваше Орбан за тази негова идея, след което предложението на Сорос за приемане на бежанци в Европа се появи официално в Европейския парламент.

Милиардер успя да "стъпче", "зелените" природозащитници, левите социалдемократи и дори някои евродепутати, които представляват десните политически сили.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704620
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031