Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 20:39 - Я да видим!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 185 Коментари: 0 Гласове:
0



***Бойко Борисов води патриарх и мюфтия в Истанбул

*Тази мутра,ще потурчи България! Днес се скъсаха да напомнят за великодушието на турците дали милиони за църква,всъщност пиар.Ние какво да кажем с новопостроени над 1200 джамии? Както и това,че ДПС и малцинствата ни управляват вече хамен триесе години? И така ни управляват,че ние изчезваме,те се плодят!

 https://www.dnes.bg/

*** Да си спомним! 170 години от рождението на Христо Ботев

*Поклон, пред героизма му!Поклон, пред един велик поет! ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИНА, ХРИСТО БОТЕВ! „ТОЗ,КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА!“

http://bgjournal.info/

*** На какво основание министър Захариева е подписала Истанбулската конвенция?

* НА КАКВОТО „ОСНОВАНИЕ“ НИ "ПРИЕХА" В ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО! НИКОЙ НЕ ПОПИТА НАРОДА! ТОВА Е ОСНОВАНИЕТО!  И ЩОМ НАРОДЪТ НЕ РЕАГИРА,ТОЧКА! „ВЪТРЕ СМЕ!“ Н.М.

*** И сътвори Политикът… третият пол… Димитър Недков е висш масон, посветен в най-високата, 33-та степен на масонството и член на международната академия на илюминатите в Рим..

*Г-н Недков,кажете еврейските „политици“,но явно дори за масон 33-на степен не е позволено да казва 100% от Истината! Иначе прекрасно видео,като изключим католическата музика,на нас не ни дават да тиражираме…всъщност нищо не ни дават,отнета ни е възможност,дори за Вашия клип!

https://bultimes.com/

*** Медии в Букурещ: Българи искат в Румъния!..

*Бедни румънци,изкуствен етнос, изкуствена държава,където ЗЕМЯТА и КАНАВАТА на народа ви, ИСТОРИЯТА ви,дори ЕЗИКА ви, в голяма степен, са БЪЛГАРСКИ! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ В РУМЪНИЯ,ТЕ ИСКАТ ДА НЕ СА В БЪЛГАРИЯ…! ТА,НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!

*** Шок и Ужас за Правителството и Председателството. По примера на Северозапада Банско и Региона искат да се отделят към Гърция!

*И Гърция е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ,КАКТО И „т.н. ГРЪЦКА“ ИСТОРИЯ     НА АНТИЧНИТЕ БЪЛГАРИ-ТРАКИ И БЕЛАЗГИ!

Не е там въпросът,а това,че мутренското правителство на тиквата от Банско, Бойко методиев, е решил да ликвидира,по указания отвън,българския етнос,рсп.българската държава! ТА,НЕ ИМ ПУКА НА ТЯХ ЗА БЪЛГАРИТЕ,ОСВЕН ДА НЕ БИ ДА СЕ ВДИГНАТ..Но това е в теорията на вероятностите.Все пак, дай Боже да се сбъдне,както конспиративните теории,на които днес все повече хора вярват!

*** САЩ строят 6 нови военновъздушни бази в Източна Европа срещу руската агресия..

*Дано не са военновъздушни кули..И преди тях са ги градили..

*** Армията ни е в плачевно състояние. Няма обувки и дрехи. Сградният фонд е полуразрушен, няма елементарни условия.

*Че нали това е целта?!Иначе бихме ли разрушили една от най-боеспособните армии в Европа? БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ПРАВО НИТО НА ЗАЩИТА, НИТО НА СРЕДСТВА ЗА ТОВА! ИНАЧЕ,КАК ЩЕ ГИ ПОБЕДИМ?

*** Бойко е подкрепил "третия noл"...

*Каквото му кажат,това прави!Важното е шефовете да го прегърнат и да го целунат,а може би и още нещо..,което от срам не иска да ни каже.Ама то няма и нужда,важното е,че му плащагт!

http://www.budnaera.com/



Тагове:   Я да видим,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809400
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930