Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 20:49 - СЛУЧАЙНО ЛИ СА ИЗБИТИ ПОКАЗНО 6 ЧОВЕКА!!! https://www.vestnikzora.c
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 499 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СЛУЧАЙНО ЛИ СА ИЗБИТИ ПОКАЗНО 6 ЧОВЕКА!!!     Вестник ЗОРА Posted on January 06, 2018

СЛУЧАЙНО ЛИ СА ИЗБИТИ ПОКАЗНО 6 ЧОВЕКА!!! ЕДВА ЛИ ОКТОПОД

Преди няколко години проф. Евгени Дайнов, който каза е, че ГЕРБ е групировка начело с кръстник ББ, а не нормална партия. Докато Б.Борисов бе главен секретар на МВР за периода 2001- 2005 г., а Цв.Цветанов му разнасяше папките.

Показно бяха убити: Леонид Фотев-Льонята, Димитър Димитров-Маймуняка,аптекарката Христомила Атанасова, ТОДОР ТОЛЕВ СЪДРУЖНИК НА БОРИСОВ И РУМЕН НИКОЛОВ-ПАШАТА ВЪВ ФИРМА ,,ТИ БИ АЙ-97 ЗАНИМАВАЩА СЕ С НЕЛЕГАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЦИГАРИ, Димитър Стамов-Мастара, прокурора Николай Колев, Румен Яневски -Каратиста, съдията по борба Тодор Манов, президента на ”Мултигруп” Илия Павлов, Степан Рибаков, Филип Найденов-Фатик,Евгени Стефанов-Женята, Николай Зарев-Данкина,Румен Маринов-Нарциса, Константин Димитров-Косьо Самоковеца, Николай Петров,-Колята, Стоил Славов и тримата му бодигардове,Костадин Костадинов -Динко,Мирослав Пелтеков-Пелтека, Борис Бакърджиев-Горилата, Стефан Касамаков, Димитър Христов- Митко Малкия, Петър Илиев-Кучето, Бранимир Григоров-Бранко,Милчо Бонев бай Миле и още 5 лица били с него в ресторант ”Славия” на 30. 07.2004г.,Асен Петров-Шаки,Дмитрий Минев-Димата Руснака,Васил Гьорчев-Кьоравия,Димитър Тодоров-Бретона,Костадин Дишлиев,Антон Милтенов-Клюна,Георги Илиев -Главния брат на Васил Илиев водачи на ВИС иВИС-2.

Всички убийства остават неразкрити,като през същия период има много взривове и неуспешни атентати вкл.срещу Алексей Петров през август 2002 и Иван Тодоров-Доктора на когото е взривен мерцедеса на 18 .04 2003г.,той остава жив ,но загива шофьора му. Доктора е убит на 22.02.2006г на бул”.Черни Връх”кв. Лозенец.

През този период изчезват безследно Методи Методиев-Мето Илиенски и сина на президента на ФК ’’Славия” Венци Стефанов. Вече по време на управлението на Борисов бяха убити писателя на ъндърграунда Георги Стоев и скандалния радиоводещ Боби Цанков, мистериозно почина знаковото лице Мишо Бирата на когото управляващите са правили недопустим чадър, а наскоро след това се спомина мистериозно и съпругата му..! Брутален натиск и рекет бе осъществяван спрямо бизнеса,доскоро близки до човека от Банкя лица Гриша Ганчев, Огнян Донев А.. Петров бяха жестоко преследвани.

След тях са хората с партиен билет Мирослав Найденов, Емо Ротманса и др. Реалността е че имаше пълен провал в борбата с организираната престъпност и това не е случайно след като и бившият премиер има тъмно минало в структурите на СИК и ъндърграунда. На 27. 03.1997 г. е взривен в София джипа на Цветелина Бориславова, приятелка и съдружник във фирма “Ипон” на един от съоснователите на СИК Б.Борисов. Според запознати, това е било предупреждение от конкурента на Борисов по онова време Иво Карамански.

Тежко ранената Цветелина сега се радва най много на зелената енергия, защото и гарантира нови десетки милиони печалба от мизерията глада и кървавия пот на мат’рияла. Чалгизацията, профанизацията ,мутризацията на обществото, които налагаше под чужда диктовка лицето от Банкя, доведоха страната до невиждана мизерия и нищета и до протести и шест самозапалени от отчаяние лица през зимата на 2013г. падането му от власт, а след това организираното с помощта на половинката от БОСТАН лидер на ДПС, сваляне правителството на Орешарски и престъпната ликвидация и ограбване на КТБ.

СЛЕД ИЗВЕСНО ЗАТИШИЕ С ВТОРИЯ НЕУСПЕШЕН АТЕНТАТ СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, НОВИ ЗНАКОВИ УБИЙСТВА ГРАБЕЖИ НА БАНКИ, МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА ОТНОВО СЕ ЗАВРЪЩАТ,КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ С РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ!!!!!! Време е ББ и ЦЦ и останалите главатари на герберската мафия по ,,ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЦЕ’’ ДА БЪДАТ ПРИЮТЕНИ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ………




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699185
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031