Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2018 22:27 - Я да видим!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 280 Коментари: 0 Гласове:
1



***Нейнски: Празник за толерантността между религиите

*Единствено толерантна религия е Православието! Другото е за заблуждение! Евреинът Бжежински,след разпада на СССР заяви,че след разпада “..наш основен и единствен враг си остава Православието!“ Сънародникът му „българското“ Соломончо, също прати Православието на „майната му!“Истанбулската конвенция и всичките еврейско-европейски ценности,колкото и да са напудрени и захаросани, също са антиправославни,антихристиянски! Четох,че Германия е вече наречена официално, юдео-християнска,а беше само християнска,както и цяла Европа.Накъдето и да се обърнеш,атакувано и унищожавано е само Християнството и в частност,най-вече, Православието! Пък и точно тази дето хранеше журналистите,еврейката Нейнски,да ми разправя.. мерсим!

***Обновената църква "Свети Стефан" в Истанбул в кадър

*   image И първият кадър показва Христовия кръст,здраво притиснат между полумесеците на две турски знамена. Показателно  и символично?

*** Борисов от Истанбул: С Турция сме съседи от и за векове

*Само че,откак ни дойдоха „на гости“,не си тръгнаха 500 години,а откак ни станаха комшии,все у нашия двор гледат и пак искат да идват!

https://www.dnes.bg/

*** Борисов да не се хвали с митниците, загубили сме 2,4 млрд. лв. от контрабандни канали, които работят за върхушката на ГЕРБ

*** ЕВРОПА поде Новината за отделяне на Северозапада към Румъния

***Шок и Ужас за Правителството и Председателството. По примера на Северозапада Банско и Региона искат да се отделят към Гърция!

*** Третият пол не дочака парламента, влезе в Европредседателството! На бланките за акредитация са посочени 3 графи – мъжки, женски и неопределен!

*Поредното доказателство за юдеизирането на Европа! И очаквате толерантност за ценностите и желанията на българите?..Тук няма „не искам“ ..

http://www.budnaera.com

***Издирваният Росен Ангелов се е самоубил

*Много удобно.

*** Да захвърлим лошите спомени от историята, призова Ердоган

*Просто ей тъй? Вие унищожихте една държава,клахте,грабихте, изнасилвахте,отнемахте деца,500 години робия и сега изведнъж и ей тъй, да премахнем спомените! Като казвате спомените,спомних си,че Турция има да дава на България милиарди долари…Май не си спомняте.Всъщност изобщо не сте за вярване,пък който ще..

https://news.bg/

***Фрогоко: От 6 месеца Ердоган обединява ДОСТ и ДПС

*На полза роду,не нашият разбира се! За нас, шербета от приказките.

https://frognews.bg/



Тагове:   Я да видим,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19826844
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930