Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2018 19:57 - Оргазмите, другари, оргазмите са важни! Оргазмизирайте се! https://frognews.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 323 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Оргазмите, другари, оргазмите са важни! Оргазмизирайте се!   image Репетициите свършиха, време е за премиерата... Когато Соломон Паси заяви: „Председателството е нещо като семеен оргазъм в рамките на ЕС“ мнозина посегнаха към сабите на дядовците си, да му отрежат главата. Не го разбраха: помислиха, че ще делят жените, дъщерите и любовниците си с гостите. Нещо такова. А той говореше за евроеуфорията от бляскавото домакинство, което като оргазъм, но кой да усети изтънчената фантазия. Нейсе, размина му се. Българската сръдня и ежене и те са като оргазмите – траят секунди. После отмаряне. Пък и сабите са ръждясали, защото юнаците с потурите ги вадят кога се наливат с ракия и вино и по празници, та да изглеждат страшни войводи. Много войводи – нито един четник. Освен това нашенци са забравили как се секат глави, а може и да не са знаели въобще. Така че не ни остава друго, освен да преглътнем поредния политически фураж на Паси. Фураж е подходяща дума, тъй като Паси, както и други политици, ни смятат за животни, които все чакат друг да им почисти кочината. И са прави, не мога да отрека. Политическият фураж обаче много често съдържа афлатоксини - смъртоносни чернодробни канцерогени. Не е добре да се смесват с алкохол, ако Мони разбира тази посока…

 

Но да се върнем към европредседателството. Оргазмите по негово време засега са само предвиждане, докато тези при откриване на Желязната църква „Св. Стефан“ в Истанбул вече са факт! Такъв политически секс не сме виждали от времето, когато Тодор Живков и Брежнев се целуваха уста в уста. Борисов и Ердоган ги туриха в малкия си джоб. А журналистите – майко мила! Ще е логично, ако по време на председателството Борисов предложи да се гласува дата за Световен ден на мъжкия оргазъм. Женският вече си има - 8 август. Патреотите да запишат тази поправка в Истанбулската конвенция. ДПС ще подкрепи – знайно е защо.  

 

Паси заговори за оргазъм, но не навлезе в материята. Затова се налагат някои пояснения. Цели 27 на сто от жените в България не стигат до оргазъм, сочат изследвания. 8% от мъжете също. Доста повече от други страни. 84% от българките използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения или да си осигурят нещо друго - пари, работа и власт. Това са споделили анкетираните, което ни навежда на мисълта, че пъшканията, виковете, ахканията и охканията са от арсенала на НАТФИЗ, а не от природата.

 

Пет на сто от мъжете и девет на сто от жените у нас се чувстват много самотни и въобще не правят секс. Тези няма как да разберат Паси.

 

Сексуалната възбуда при жената по време на предварителната игра е резултат от кръвта, която стремително се втурва към вагината и клитора. Стените на вагината започват да образуват капчици секрет, които стават все повече със задълбочаването на интимността и се превръщат в поточета. Колкото повече се възбуждат, толкова повече кръв се събира в областта на таза, дишането се учестява, пулсът се ускорява, зърната на гърдите се втвърдяват, а долната част на вагината се стеснява, за да „улови” пениса, докато горната й част се удължава, за да го привлече „в дълбокото“, - обяснява д-р Филдс в една от своите книги. Ако всичко се развива като по филмите, в гениталиите, таза, дупето и бедрата се концентрира голямо количество нервно и мускулно напрежение, докато тялото не го освободи изведнъж в серия от интензивни, наситени от удоволствие вълни, т.е. вашият оргазъм. Големият взрив е моментът, в който матката, вагината и ануса контрахират симултанно в интервали от 0,8 секунди. Малкият оргазъм може да се състои от 3 до 5 контракции, големият – от 10 до 15. Ето това е.

 

Най-добрата подготовка за голям оргазъм е дълъг, топъл душ, масаж на цялото тяло. Отнася се и за жената, и за мъжа. Изпитано оръжие е оралният секс, за който Паси не споменава. Жан-Клод Юнкер също не казва нищо по темата, но пък се опита да смекчи тона на цяла дузина елитни европейски медии, че сме най-корумпираната и бедна страна в ЕС. Юнкер намигна на Бойко: Абе такива сте, ама те обичам и ми трябваш. То си личи по прегръщанията, когато се видят и по обясненията на Борисов, че Жан-Клод си държал на стената негова рисунка-чертеж на балканския хъб. Нещо, което Фройд би обяснил ясно и недвусмислено. Казвам това най-вече за тези, които все още не са разбрали, че Паси се появява по телевизора, когато Борисов (или Шиши) разпоредят. Така поне изглежда. Разчитат на оригиналните му хрумвания за отвличане на вниманието. От корупцията, бедността и неработещата съдебна система, например. И този път Мони оправда доверието като изчисли оргазма в семейна среда. 

 

Сексологът д-р Гарлен твърди, че може да се стигне до оргазъм за нула време с мръсни приказки: преди секс, по време на акта и дори без акт. Д-р Гарлен заслужава паметник, поне колкото този на Червената армия. Така ще се увековечи митът за това, че никой не може да се мери с нас по мръсни приказки и достигане до оргазъм без секс. Ръчно, например, или като чуят или видят любимия вожд, ако разбирате накъде бия.

Казано научно при мъжете оргазмът започва в мозъка, а еякулацията е рефлекс на гръбначния мозък. Когато мъжът еякулира, той обикновено секретира 3-6 куб. см сперма, а в редки случаи и до 10 куб. сантиметра.

 

Ето защо Соломон Паси е брутално прав: събира се европейското ни семейство в София, където с мръсни приказки, опипване и ласки, както и с класически тласъци осигуряваме grande politico sesso – добре дошла, Федерика Магерини на българска земя. И не правете асоциации между фамилията на жената и онази работа на магарето, защото е просташко. Толкова голям простак не всеки може да бъде. Привелигировани са малцина и те ни управляват, както е редно.

 

Но да не се отклоняваме. 82% от българките не знаят какво е овулация. Над 42 на сто от анкетираните твърдят, че могат да забременеят извън периода на овулация. Излагация! Лилито Павлова и Цвета Караянчева да организират бърз курс, защото така отговорили и колежки от парламента и държавните институции. Все ще се намерят няколко милиона в хазната за запушване на тази пробойна. Трябва да стане ясно на колкото се може повече хора, че не става дума просто за секс, сперма, орални упражнения, оргазъм и мръсни приказки, а за висш пилотаж в политиката.  

 

Ще се спестят пари от това, че мъжете нямат нужда от ограмотяване. Тях овулацията не ги засяга. Помните ли когато бизнесменът Методи Бачев се изцепи, че симитлийският кмет Апостол Апостолов и Бойко Борисов имали любовна авантюра. Помислих: е сега ще хвърчат глави! Нищо подобно. Кметът рече: Не съм спал с премиера Борисов и това се оказа достатъчно честта на Борисов да оцелее. Каза, че не са спали, а не че не е имало нещо друго, но и това свърши работа. И ето утре, горд и възвисен, Борисов ще приветства гостите от Брюксел, пристигащи за групова семейна снимка и вероятно за групов семеен оргазъм.

 

В един стар виц се разказваше за някакъв председател на ТКЗС, който събрал доячките и им съобщил, че на следващия ден ще пристигнат на проверка отговорни другари от централния комитет на партията. Една от жените попитала: „Какво ще проверяват, другарю председател, за да се подготвим и да не се изложим?“ „Не знам, но за всеки случай се подмийте“, - отвърнал текезесарският шеф. Предвидлив като Мони е бил този отговорен кадър…

 

Дано да сте добре с въображението, за да си представите какво ще е в НДК на 2 и 14 февруари. Мисля си за заря от оргазми, но ми се струва слабичко при такава самоотвержена подготовка и толкова наляти средства. Да се готви тежката артилерия…  

Справедливо е да подчертаем тежката задача върху плещите на българския премиер – хем домакин, хем и главен оргазъмзатор. Като една истинска маман, той ще разпределя кой с кого, къде и как. А и сам обича да вкарва голове… Няма да пропусне тази възможност, бъдете рахат.

 

Има обаче и опасности, които могат да помрачат този кулминационен и исторически за нацията момент с оргазмите. Например някои непатреотични медии и лица ще се опитат да принизят възвишеното извисяване към инцест-кръвосмешението, например. Или с групова вакханалия на корумпирани и самозабравили се политици и чиновници. Ще подмятат подло, че докато едни се е..т, други нямат пари за хляб и лекарства. Което би било много елементарно. За престижа на родината става дума все пак, не разбират ли?! За всеки случай трябва да са готови данъчните, ДАНС, прокуратурата и МВР да се намесят решително. Не бива да се излагаме в никакъв случай. Да се активират социалози, политолози и други подобни, които от сутрин до вечер да повтарят, как 90% и нагоре от населението се вълнува и гордее с преседателството.  

 

Съществуват и други – косвени - рискове. Например в груповата фаза на постигане на семеен оргазъм, някоя вагина или задник да бъдат пропуснати. Ако са нашенци, нека запазят самообладание заради честта на пагона. Ако са чужденци, да им се осигури втори шанс. Може също на някой да му изчезне червилото или вазелина – шок и ужас за меки китки и издигнали се в ерархията кифли. Организаторите да помислят за резервна материална част.

 

Важна е голямата цел: Укрепване нерушимата дружба между управляващите народите на ЕС. Начините - изуй гащи, свирки и оргазъми – не са от значение. Освен това няма да ни е за първи път, исторически погледнато. Ама някой бил казал, че не се умира от липса на секс и оргазми, а от липса на любов.  Льольо… Важното е да сме в играта. Ако не всички, поне тия дето ни управляват. Освен това оргазмът при свинете продължава цели 30 минути. За други обаче е малката смърт. Някои ще се кефят – да видим кои.

 

Д-р Димитър Попкутуев




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19826736
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930