Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2018 20:19 - Ето я истината за Петър Христов и първоначалното му забогатяване! Старта – от Илия Павлов. От тогава е и симбиозата с МВР! През 1996-97 Христов и хора от „Дито“
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 797 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето я истината за Петър Христов и първоначалното му забогатяване! Старта – от Илия Павлов. От тогава е и симбиозата с МВР! През 1996-97 Христов и хора от „Дито“ са задържани за въоръжени грабежи в прохода Хаинбоаз!   image

ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА ПЕТЪР ХРИСТОВ И ПЪРВОНАЧАЛНОТО МУ ЗАБОГАТЯВАНЕ! СТАРТА – ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ. ОТ ТОГАВА Е И СИМБИОЗАТА С МВР! ПРЕЗ 1996-97 ХРИСТОВ И ХОРА ОТ „ДИТО“ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЕЖИ В ПРОХОДА ХАИНБОАЗ!

Сайта Афера.бг публикуваха писмо, което са получили на редакционната си поща.
Публикуваме без редакторска намеса: 

В редакцията на АФЕРА се получи писмо, което публикуваме дословно.

„Уважаема Г-жо Томова,

Възмутен съм от това, което Тихомир Безлов каза по Нова Телевизия, че Цветан Цветанов не се е месил по разследването срещу Орлин Тодоров и в тази връзка питам:

- Кой постави 6 –те ,,НЕ“ за експлоатацията на СРС?

- Кой мина с обходния лист на Орлин Тодоров, докато той беше в ареста и кой му даде възможност да си вземе 20 те заплати и това не е ли Цветан Цветанов.

Сега ИСТИНАТА ЗА ПЕТЪР ХРИСТОВ и първоначалното му забогатяване: 

В периода 91-92 г. лицето Илия Павлов постави на входа на Захарни Заводи Горна Оряховица фирма ,,Дито“ с управител и собственик Петър Христов. Беше извършван безпрецедентен рекет върху производители, които на входа на захарни плащаха отчисления, а купувачите на захар и други изделия на изхода плащаха процент на въпросната фирма.

Всичко това продължи до 1996 г., където милиони левове влязоха в джоба на Петър Христов и Илия Павлов.

Най-фрапиращото през това време беше факта, че самия завод се охраняваше от милиционерско звено с Началник познайте кой – ОРЛИН ТОДОРОВ бившия шеф на ТЗБОП В.Търново.

В редиците сержант и млад Милиционер работеше и лицето Валентин Къндев, който вече е Главен Инспектор и каква длъжност заема той сега в ОДМВР В.Търново – Началник на РУ В.Търново.

Отделно Къндев и Христов имат и друга връзка единия е Кръстник на другия и са от едно село Самоводене.

Така какво се оказва? Пълен контрол на ОДМВР В.Търново:

Н-к на РУ В.Търново – Къндев

Служител на ТЗБОП със светкавична кариера – Владо

Бивш шеф на ТЗБОП – Орлин Тодоров

И един въпрос: при застъпването си като Директор на ОДМВР В.Търново съпругата на Директора на въпросната Дирекция Машов къде започна работа и с какви протекции?

Дейноста на фирма Дито на входа на Захарни заводи завършва някъде към 1996 г., а след това той е купен от чешки бизнесмени.

В началото на дейността си Петър Христов гравитира около Илия Павлов,като чак след смъртта му, той мина към СИК откъдето датира приятелството му с Бойко Борисов.Това е истината за Захарни заводи и ОДМВР В.Търново като за тези години има още стотици неща, но за тях… на по късен етап.

Проблема на медиите е че направиха от една Мутра Светец – ужас, каква държава сме само.

И във връзка с това отправяме питане: през 1996 – 1997 г. вярно ли е,че Петър Христов и служителите на фирма Дито са задържани и подозирани в извършване на въоръжени грабежи в прохода Хаинбоаз??? Само питаме и оставяме на МВР да каже, ако документацията не е унищожена в прокуратурата или при тях.

С Уважение: от един Бизнесмен“

източник: afera.bg

Източник: https://xaknews.blogspot.bg/2018/01/1996-97.html


 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803210
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930