Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2018 21:04 - Кой стои зад натрапването на “ДЖЕНДЪР” извращенията и какви са неговите крайни цели ! https://www.vestnikzora.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой стои зад натрапването на “ДЖЕНДЪР” извращенията и какви са неговите крайни цели ! image  

Вгледайте се в изображението на “бафомет” или ‘луцифер’ на фотоса и ще забележите, че ТО е ДВУПОЛОВО СЪЩЕСТВО.
ТО буквално не е Земно същество, но ДНЕС на СЪЩОТО служат явно абсолютно всички водещи юдоФАМИЛИИ и Щатско-Европейски президенти и ТВ-звезди.
Това създание чрез символа в краката си символизиращ” ДНК-хромозома” не само се опитва да изземе Божието сътворение показвайки на човечеството , че същото е дало нашето начало , но успоредно с тази измама “СЪЩОТО” е направило десетки опити за преобразуване на неговата ‘ДНК’ в Земна материя-тяло чрез смесване на неговата ДНК със такава на КОЗЕЛ от, който и произлиза митът БАФОМЕТ-КОЗЕЛА познат ви на фотоса.
След този неуспешен опит се възпроизвежда частично чрез ДНК на ГУЩЕРОВИДНИ полу-‘ТО’ полу хора , известни на всички ни като РЕПТИЛИ-Гущери , които буквално са носители на “синята кръв”.
Днес горепосоченото “ТО” чрез ръцете на своя щатски протекторат се опитва

да създаде нова генерация “хора”, доближаваща се до неговите черти чрез повсеместното налагане на “третия пол”, ЗАЛИЧАВАЙКИ  Божествените изначални ДВА ПОЛА “МЪЖ – ЖЕНА” успоредно с Глобалното
налагане на” ДЖЕНДЪР-педерастията” поради факта, че самото създание е безполово същество способно да се репродуцира досущ като Земните охлюви , като същото цели в бъдеще да създаде един ВИД ‘човек’ способен на това самостоятелно възпроизводство, разпознаващ в неговото лице единствения “Земен господ бог”.

Ето това на кратко е крайната цел на ДЖЕНДЪР НАЧАЛОТО !

За това Българи бъдете БРУТАЛНИ към всеки призоваващ за приемането на “Истамбулската ГЕЙ конвенция” и помнете, че допуснем ли ДНЕС ПРЕДАТЕЛИТЕ да ни МАНИПУЛИРАТ , УТРЕ същите ще ни ЛИКВИДИРАТ.

Време е да прочистим Родината си…
Друг път нямаме !

С нами Бог . . .

 
“В една зверилница толерантност значи смърт”

Николай Хайтов




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706376
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031