Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2018 16:05 - Девствеността е здраве за рода и за нацията. 3rm.info http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове:
1Девствеността е здраве за рода и за нацията. 3rm.info   image

о радио "Свобода” казаха, че сред американците расте търсенето на девственици. И ако това е тенденция, реално ли е да се очаква възстановяване на нормите на нравствеността в Америка, и свързано ли е пропадането на човечеството в глобалната безнравствена криза, с поредната световна икономическа криза? И ще тръгнат ли по пътя на възстановяването на нравствените норми, другите отклонили се към аморалността, държави, като Франция, Германия, Англия, Русия и т.н.?

Търсенето на девственици в Америка не е куриоз, защото доста драматични се оказаха за САЩ последствията от нравствената разпуснатост: само наркоманите там са 55 милиона. Картината на упадъка допълва и фактът, че там работи само половината от трудоспособното население. Но особено впечатлява интеллектуалният упадък: половината възрастни в САЩ не могат да напишат и писмо...

Търсенето на девственици е предопределено от увеличаващите се уродства, понеже разпуснатите преди брака момичета, после раждат наркомани, извращенци, инвалиди и психично болни...

Това повдигане на съзнанието в Америка дава надежда... То се подсилва и от факта, че през последните години са престанали да пушат 40 процента от американците. А това е крачка към възстановяване на физическото и нравствено здраве на обществото. 

А по какъв начин влияе девствената чистота, на здравето на поколенията? 

Народите до скоро не са знаели отговора на този въпрос, но те са знаели много примери за раждания на лоши потомства, от хойкащи момичета. Затова нравствено падналото момиче считали за развалено и недостойно за женитба. Връзката на девствеността с качеството на потомството успяли да обяснят генетиците, които открили миналия век явлението телегония, - доказващо решаващото влияние на първия мъж в живота на жената, върху цялото и потомството.

И именно първият, а не бъдещият баща на децата й, залага генофонда (биологическата основа) на потомството на всяка жена, независимо, кога и от кого, тя ще ражда деца в бъдеще. Който е нарушил девствеността и, той става генетичен баща и на бъдещите деца на жената. Безспорно, момичетата трябва да знаят това, преди да се решат на интимни отношения! За съжаление, мнозинството дами не са осведомени за това наследствено таинство. 

И в следствие на това, първият им мъж обикновено се оказва, не най-добрият, по физиологични и нравствени качества. Той, първият, вече е порочен само от това, че е използвал доверчивостта на младото момиче, и това, че няма жизнен опит. Затова момичето, използвано по такъв начин, и изоставено, справедливо се е считало за изпуснато и развалено.

imageИменно мъжът, с не много добри качества, е заложил в бъдещите и деца, не добър генофонд. Затова нашите предци са презирали отстъпилите девици, и не са позволявали да се женят за техните синове. Но откриването на телегонията скоро било скрито от хората, понеже открехвало таинствените завеси за съдбите на множеството обикновени, а и велики хора. За засекретяването на телегонията била намерена, и даже включена в енциклопедията, удобната фраза, че уж телегонията не била подтвърдена... 

Ето до каква парадоксалня ситуация се стигна в наше време, поради дегенератите, епилептици и идиоти: сега за това явление, имащо пряко отношение към раждането на пълноценно потомство, знаят само животновъдите. Иначе в Русия нямаше да ги има най-добрите породи домашни животни: ни породистите скакуни, ни млечните крави... 

Преди 150 години провеждали опити за кръстосване на кобили и зебри – самци. Но не се случило ни едно зачатие. "Опитите били прекратени, и никой не би си спомнял сега за тях, ако след неколко години не бе последвало нещто изумително... Заскачаните отдавна, от зебрите самци, породисти кобили, изведнъж започнали да раждат... жеребчета, на ивици, като зебрите! От къдели е дошло това? Нали бащите са породисти жеребци, и майките, също са чистокръвни, а жребчетата - ивичести! И това се случвало, много годин след "връзките”, които не довели до зачатие и бременност. 

Научният свят бил буквално шашнат. Удивителното явление било наречено телегония. То е описано от Ледвитек в книгата му "Индивидът, еволюцията, наследственността и неодарвинистите”, в глава "Телегонията или влиянието на първия самец” (стр. 244). Впоследствие учените доказали, че "ефектът телегония се разпространява и над хората, и даже в много по-изразена форма, отколкото в света на животните!” Америка, презря нравствените норми и телегонията, и получи ясно изразените и проявления, в страховити мащаби.

imageТези ясно изразени проявления вече добре личат и в другите нравствено паднали държави, вкл. и Русия. Страшно бързо се разпространяват клановете на наркоманите, крадците, насилниците и извращенците, чиято неблагоприятна наследственост се добави към тежката икономическа криза и усили ефекта и. 

Може уверено да се каже, че една от определящите причини за кризата е, игнорирането от жените, в продължение на много години, на законите за наследствеността. В следствие на това, на лидерски места излязоха тези, които негативно са програмирани от природата, и започнаха негативно да переустройват живота на цялото общество. Явлението телегония съществува и наказва всички, които игнорират законите на наследствеността, в угода на своето животинско начало.

Затова момичетата, тръгнали, с фатално лекомислие, на първата си, по правило, извънбрачна връзка с мъж, трябва да знаят, че този първи мъж залага генофонда на бъдещите и деца, когато, и от когото и да се родят, впоследствие. Но ако първият мъж е с не добри характеристики, значи, няма да са добри данните и у децата на лекомислените жени.

Нещо повече, - специалистите, и в частност, най-известният учен в света, за 19-ти век, Ломброзо, след като изледвал родословните "книги” на множество видни и обикновени хора, доказал, че положителните характеристики на родителите (особено интеллектуалните данни) се предават по наследство, в по-малка степен, отколкото отрицателните. Нещо повече: отрицателните се предават в подсилени форми, вкл. болестите.

Днес, когато на глава от населението в Русия се пада 10 пъти повече алкохол, отколкото са медицинските норми, особено важно е за момичетата, да знаят последствията от интимните връзки с подпийнал мъж или с алкохолик.

Оказва се, че даже пийване на чашка алкохол, за смелост, може да е фатално за децата на рисковалата такава близост девойка. Последствията ще са еднакви, независимо дали е пркарала първата си интимна нощт с леко пийнал съученик или със заклет алкохолик. При това алкохолното увреждане може и да пощади нейните деца, но старата лекомислена връзка най-вероятно ще я застигне в старостта и, с побъркани или малоумни внуци... Ломброзо привежда характерен пример: "... от един родоначалник – пияница, Макс Юке, за 75 години се родили 200 крадци и убийци, 280 нещастни, страдщи от слепота, идиотизъм и туберкулоза, 90 проститутки и 300 преждевременно родени и умрели деца...” (Виж "Гениалност и лудост” Ц. Ломброзо, стр. 54).

Дълбочинното алкохолно увреждане е изследвано и върху множество други родове, и последствията са подобни. Всеки случаен мъж, станал първи в живота на момичето, може да подари на рода му, крайно неприятен изрожденски букет. Защото този случаен интимен партньор донася порочност, само със самия факт на случайното си нахлуване, и не случайното си изчезване, от живота на девойката. И такива "случайни” мъже има значително повече сред високообразованите среди, отколкото сред по-ниските. Общоизвестно е, че падението на нравите във върховете е по-мащабно: там имат повече време за развлечения, в т.ч. и патологични... (а всъщност, безнравствеността е главната отличителна черта на целия, стар или съвременен, интернационален „елит“. Г.С.)

 image

Това на свой ред, води до нарушаване на психичното здраве... Ломброзо привежда не малко примери за пълного изчезване на знатни родове, само за два века. Така, "... от 487 семейства, от бернската буржоазия,.. останалим само 168”. (Виж "Гениалност и лудост”, стр. 53). (Г.С: Всичките знатни родове, благородници и феодали, както и всичките царски и кралски фамилии, - така или иначе, о много одавна са еврейски – юдомасонски, т.е. сатанински!) 

При това, на изчезване били подложени предимно фамилиите, чиито членове се женели за знатни наследници. Примери, подтвърждаващи връзката на разните форми на разпуснати нрави, с раждането на непълноценно потомство, са повече от достатъчно. Затова може с уверенност да се каже, че възстановяването на здравето на всяка нация, било американци, французи или руснаци, става изключително с възстановяване на нравствените норми. Без да реши тези задачи, ни една държава няма да създаде достойни кадри, за изход от глобалната криза.

В разгара на Отечествената война, германски лекар, изследвал поканените на работа, от СССР в Германия, девойки, на възраст 16-20 години, решил да се обърне към Хитлер, с призив, незабавно да започне мирни преговори с нашата страна. Него го учудило, че 90 процента от момичетата били девственници, и той писал на Хитлер, че е невъзможно да се победи народ с толкова висок нравственност...

http://3rm.info/publications/13179-devstvennost-zdorove-nacii.html

Превод, Григор Симов

Източник: http://grigorsimov.blog.bg/politika/2018/01/23/devstvenostta-e-zdrave-za-roda-i-za-naciiata-3rm-info.1589675


 Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 11028326
Постинги: 18437
Коментари: 5677
Гласове: 5265
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031