Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2018 18:10 - Преселение! ГЕРБ Внася ПЪЛЧИЩА ГЛАДНИ АФГАНЦИ и Индийци да работят за жълти стотинки! Българите – бели роби в Англия! http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 287 Коментари: 0 Гласове:
0



Преселение! ГЕРБ Внася ПЪЛЧИЩА ГЛАДНИ АФГАНЦИ и Индийци да работят за жълти стотинки! Българите – бели роби в Англия!   image

За внос на работници от Афганистан и Индия настояват родните предприемачи. Както и за удължаване на разрешителното им за пребиваване в страната ни от 1 на 2 години. Очевидно правителството на ГЕРБ е прегърнало горещо идеята, защото преди седмица законът за това вече е минал тихомълком на първо четене в парламента. 
Под официалното наименование „Закон за наемане на работна ръка от страни извън ЕС“.

А искането на родните работодатели да се облекчи вноса на виетнамци и индийци в България, е приложено като експертно становище към шокиращия законопроект.Работодателските организации настояват също да се удължи престоя на работници от въпросните държави у нас, тъй като разноските за пътуването им излизали много скъпо на родните фирми. Настояват също и за по- бързо издаване на разрешителните им за работа – в рамките на две седмици, а не както досега за един месец.

Да, защо да не си внесем изгладнели полудиви афганистанци, индийци, араби и пакистанци, на които родните работодатели на подхвърлят жълти стотинки, вместо държавата да ги принуди да плащат по- добре на българите и така да се вдигне стандарта в държавата. Глобалната цел на това е българската олигархия да става все по- богата, като експлоатира малограмотни диваци от страни извън ЕС (защото е ясно, че тук високо-квалифицирани иностранци няма да дойдат). Точно както британските работодатели третират като бели роби българските работници на Острова.

image

Целта на евро- атлантическото глобалистко статукво е богатите да стават още по- богати, а бедните да обеднеят съвсем.
 Средната класа, която трябваше да бъде буфер между двата слоя, се стопи рязко след срива във световната икономика през 2008 г. и обедня значително. А западната икономика от векове се крепи на един- единствен принцип – експлоатацията на други народи. Изгодно им е да сме бедни, безпросветни и оскотели, за да им слугуваме безропотно. Да ни подхвърлят трохи, колкото да не умрем от глад, а те да увеличават богатството си за сметка на робския ни труд. Наложения след 2008 г. грабителски и експлоатароски курс в икономика вече започва да дърпа обществата назад, преследвайки кристално ясната си цел – да ни върне във феодализма.

image

От новия глобален неолиберален курс, наложен ни от САЩ, тръгнаха да се облагодетелстват и българските олигарси. След като разграбиха и разпродадоха каквото беше останало от социализма, включително и висококвалифицираните кадри, след като изгониха 3 млн. работоспособни българи на Запад, вече няма как да паразитират, освен ако не си внесат гладни афганистанци и араби.

Но българските олигарси неслучайно не инвестират тук – знаят, че не е изгодно да развиваш и строиш в пограничните райони на една Империя. Защото тези райони лесно могат да попаднат в ръцете на други империи. Винаги е било така в историята, и принципът продължава да действа и към днешна дата.

Плановете на Запада за Балканите и България са чисто гео-политически – трябваме им само като територия за военните им бази. Така че при война с Русия, точно тук да се стоварят първите и най- страшни ракетни удари. А по всичко личи, че война с Русия ще има. Несметните богатства в земите на Руската федерация вече два века изкушават западните грабители, но нито чрез Наполеон, нито чрез Хитлер успяха да се доберат до тях. Опитите обаче продължавт. Защото Западните икономики вече са неконкурентноспособни на останалия свят. А натрупаните им запаси от колониални богатства се топят. 

Автор: Надя Колева


 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19700657
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031