Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2018 18:08 - Истината за Сирия https://www.lentata.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 401 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Истината за Сирия Актуално Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи. image

"Безмилостен Daher Lammoth. Колко бих искала един медиен двубой между него и пишман експертите по сирийската тема. Вижте линковете, ако имате сили. И нека после пак да поговорим за "умерената опозиция" в Сирия." - Ирини Зикидис, Фейсбук.

Уважаеми медии,
Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи.

* Източна Гута в момента се управлява изцяло от салафитско-уахабитски групи, чиито членове пращат собствените си малки дъщери да се взривяват в Дамаск. И гордо филмират това:

https://www.youtube.com/watch?v=pN5IV6wUFbM&ytbChannel=Real%20Stories

* Източна Гута се управлява от групи, които на сектариантски принцип затварят хора в кафези и ги използват като щит във военни действия:

https://www.youtube.com/watch?v=D0HjqIYscNk&ytbChannel=milotz

 

* Източна Гута се управлява от изроди, които ползват деца за щит и ги слагат в кафези пред техните централи: 

image

* Източна Гута се управлява от групи, които съвсем официално си признават, че не искат демокрация, а шериат, от собствените им лидери. Лидери, които медиите наричат умерени: 

http://www.joshualandis.com/blog/zahran-alloush/

* Източна Гута се управлява от салафитско-уахабитски групи, а това са идеологии на саудитския ислям, а не на сирийския традиционен ислям от школата на ханафите. Източна Гута са я превърнали в Кандахар, погледнете само жените как вече изглеждат, с класически никаби: 


  * От източна Гута ежедневно изстрелват ракети и снаряди по цивилното население на Дамаск, най-многолюдния град в страната. За жертвите, които всеки ден падат там, никой, ама никой не говори: 

image

*Какво ще кажете на това момиче, което си загуби крака, благодарение на уродите, които вие жалите и наричате "умерени" (някои от тях официално са клонове на Ал-Каида):

* Терористите от източна Гута, официално получават заплати от страни като Турция, Катар и Саудитска Арабия, и съответно удрят най-жестоко известния християнски квартал Баб Тума: 

https://www.facebook.com/soschretiensdorient/posts/2097850876899021

image

* Я кажете наистина ли вярвате, че тия уроди, които са готови да убият собствените си дъщери, които слагат хора в кафези и горят хора живи, следвайки логиката, наистина ли те не използват химически оръжия, ами се обвинява Асад и правителството, при това химическата атака в Гута бе извършена в същия ден, в който Сирия покани международни инспектори да изследват химическа атака в Хан ал-Асал. Колко трябва да си тъп, за да не видиш това?

Надявам се хората да са достатъчно интелигентни да не се връзват на тези загубили всякакви човешки качества журналисти или "информатори".

АВТОР: Daher Lammoth, Фейсбук




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Това гнездо на бандити скоро ще бъде ...
23.02.2018 12:34
Това гнездо на бандити скоро ще бъде зачистено! Асад досега нямаше сили за да ги смачка, но видов ден идва и за тези отрепки!
цитирай
2. nikikm - Дано
23.02.2018 16:35
да си прав,но той и сега няма сили,а америка без да си дава зор,заема място.Всъщност Путин и го дава и не го играе твърдо,като велика сила,все гледа да се присламчи,да се обедини "заедно" и пр. Ония обаче не се церемонят с провинциализма му. Друг въпрос е,че никой няма интерес от преустановяването на действията....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19808445
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930