Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2018 18:55 - Ционистите-Нацисти от Израел са отговорни за саботажа във Фукушима Автор: budha2
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ционистите-Нацисти от Израел са отговорни за саботажа във Фукушима  
    image

http://budha2.blog.bg/technology/2016/04/26/cionistite-nacisti-ot-izrael-sa-otgovorni-za-sabotaja-vyv-fu.1447602

      image

Целият ми пост за Фукошима изтрит( оставили само една картичка, хихихи...), Админите(сътрудници на ДС-ТОРА НОСТРА) от blog.bg "шебек гои"трият наред каквото им поръчат шефовете със старозаветни физиогномии .

Ционистите-Нацисти от Израел са отговорни за саботажа във Фукушима


image


Бившият анализатор на NSA, Джим Стоун, твърди, че не е имало маг. 9.0 земетресение.Цунамито е причинено от атомни бомби в морето и експлозията и сривът на Фукушима са причинени от мини-атомни бомби, скрити в камери, инсталирани от израелска фирма за сигурност. Мотивът: наказва Япония, че предлага да обогати иранския уран и да се отклони от илюминатическия диктат. Този уебсайт си запазва преценката, но предлага това въведение от Джеймс Фарган в духа на свободна дискусия.

image


Водещ японски журналист тогава направи две невероятни твърдения за електроцентралата във Фукушима, която пострада от ядрена криза през март 2011 г., като изпрати шокови вълни по целия свят. Първо, бившият редактор на национален вестник в Япония твърди, че САЩ и Израел знаят, че Фукушима има мини-атомни бомби, скрити в камери, уран и плутоний, които са били изложени на атмосферата, след като масивна вълна цунами ударя реактора. Второ, той твърди, че израелското разузнаване саботира реактора като отмъщение за подкрепата на Япония за независима палестинска държава.

Според Йоичи Шимацу , бивш редактор на Japan Times Weekly , тези ядрени материали са били изпратени до завода през 2007 г. по заповед на Дик Чейни и Джордж Буш, с примирието на израелския премиер Ехуд Олмерт. Пратката беше под формата на ядрени бойни глави, тайно премахнати от американската ядрена централа BWXT Plantex край Амарило, Тексас. Докато действал като посредник, Израел пренасял бойни глави от пристанището на Хюстън и в процеса съхранявал най-добрите, докато давали на японците по-стари ядра на бойни глави, които трябвало да бъдат допълнително обогатени във Фукушима.

Шимацу получил информацията от пенсиониран агент на ЦРУ - наемника Роланд Винсент Карнаби - който разследвал как бойни глави се транспортират от Хюстън. В странен обрат, Карнаби е мистериозно застрелян по-малко от година по-късно от полицията на Хюстън при спиране на трафика. Той е бил застрелян веднъж в гърба и веднъж в гърдите. Той е нямал оръжие в ръцете си. Източници на разузнаването съобщиха, че е проследявал единица на "Мосад", която контрабандирала американски плутоний от Хюстън за израелски ядрен реактор.

Журналистът твърди, че 20 минути преди ядрената криза на централата във Фукушима Израел е бил толкова разстроен с японската подкрепа за палестинската декларация за държавност, че двойно пресича Япония, като задейства вируса Stuxnet с който предварително са заразени компютрите на централата. Вирусът възпрепятства спирането, което води до отлагания от уран и плутоний, извлечени от бойните глави, доставени през 2007 г.
Впоследствие беше съобщено, че три реактора са претърпели сривове, и японските власти се опитаха да оценят бедствието като степен 4 на международната скала за ядрени и радиологични събития, въпреки че извън нея експертите обявиха, че е 7, което е най-високото ниво.

Нещо, което си заслужава да се отбележи, е, че през 2009 г., две години след като Шимацу каза, че бойните глави са тайно преместени в Япония, Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) издаде предупредително съобщение до Япония да не се отказва от политиката си за ядрено оръжие.

МААЕ обаче трябваше да знае, че Япония отдавна е запазила потенциала си да изгради ядрени оръжия. Това стана ясно още през 1996 г., когато документ, изтекъл от Министерството на външните работи, показа как Япония насърчава двойна стратегия по отношение на ядрените оръжия от средата на 60-те години на миналия век. Често тя често се обявява публично за неядрена политика, като същевременно запазва способността си за изграждане на ядрен арсенал. Либералдемократическата партия, която е доминирала в японската политика, винаги казва, че няма конституционна пречка за ядрените оръжия.

Фактор, който несъмнено би насърчил Белия дом "Буш-Чейни" да предоставят на Япония средства за тайно изграждане на ядрени оръжия, е нарастващата сила на Китай. Чейни и Буш се опитаха да въоръжат Япония и Индия с ядрени оръжия като средство за ограничаване на Китай.

http://americanfreepress.net/japanese-journalist-accuses-israel-of-fukushima-sabotage/

image

Джеймс Farganne
(henrymakow.com)

Когато сравняваме на земетресението с магнитуд 6,8, което опустоши Кобе, Япония17 януари 1995с Фукушима, доказателствата не се подреждат.

Едно бързо търсене в Google Търсене на Кобе разкрива невероятно разрушаване на сгради, мостове, високи магистрали и друга инфраструктура.

Фукушимичното земетресение, магнитуд 9.0, удари около 70 км от брега на Япония на 11 март 2011 г.

Тя изпрати 15-метров цунами, които се разбиват над съвършено неповредени мостове, къщи, пътища и коли - върху население, което не беше предупредено за внезапното цунами, защото нямаше маг. 9.0 земетресение. Бяха взети напълно от охраната. И все пак хеликоптерите чакаха, а хората в цяла Япония трябваше да гледат вълните цунами по телевизията.
Какво ставаше на земята? Обикновено японците са предупредени за цунами. Защо не бяха предупредени? Защо няма структурни щети, няма причина да подозират, че ще дойде цунами?

Земетресението не изглеждаше като нищо особено за нация от хора, които са свикнали да се съсипват. В един видеоклип, направен в една току-зинска медия по време на земетресението във Фукушима, персоналът е продължил да пише на компютърните си станции, напълно неразрешени от него.

Земетресението с магнитуд 9,0 е повече от 100 пъти по-силно от 6,8. А 9.0 трябваше да опустоши всичко в радиус от 1000 км. Трябваше да има широко разпространено градско ястие, още по-лошо от това, което Кобе пострада.

И все пак земетресението във Фукушима на 3.11.2011 г. не доведе до срутване на една структура.

Но не вземайте думата си за това.Потърсете кадрите на хеликоптера в YouTube . Вижте инфраструктурата, в която цунамито се разпада. Не най-малкото увреждане. Здравият разум е достатъчен, за да ви накара да се чудите.

Джим Стоун се чудеше повече. Той изкопа и анализира японските сеизмограми. Той доказа, че няма 9,0 земетресение и няма епицентър в морето. Вместо това имаше три едновременни земетресения с много по-малка величина, всички вътрешни.

Властите излъгаха за земетресението от 9,0 - излязоха от цяла кърпа. Земетресението не причини цунамито. Трябва да е имало друга причина.

image

Реакторите, унищожени от Nukes

Оказва се, че официалното обяснение за експлозиите на реактора Фукушима също е било фалшиво. Ядрените стени са изключително дебели и здрави. Водните експлозии никога не биха ги унищожили. Като историческа справка, експлозии на водород се появяват на остров Три Миле и не причиняват никакви структурни щети, нито дори наранявания на персонала.

Освен това Реактор 4 не съдържа гориво на 3.11.11 г. и следователно не е бил оперативен - въпреки това той избухнал и бил унищожен напълно, както и другите реактори в този ден. Реактор 4 е като сграда 7 в Световния търговски център - абсолютна невъзможност. Реактор, който не съдържа гориво, не може да работи; Неоперативният реактор не може да експлодира, освен ако някой не го взриви. Унищожаването на Реактор 4 може да е било резултат само на саботаж.

Израелското участие

През февруари 2010 г. Япония предложи да обогати уран за Иран, Скоро след това израелска фирма, наречена Magna BSP, е сключила договор за охрана в завода Fukushima Daiichi. Те инсталират извънгабаритни камери, силно наподобяващи ядрени оръжия от типа "пистолет". Има сериозни доказателства, че са засадили Stuxnet - израелски компютърен вирус, който атакува системите за управление на електроцентралите на Сименс и който преди това Израел използвал, за да повреди ядрената програма на Иран. Магна БСП също така създаде интернет връзки за данни в ядрата на реакторите, в явно нарушение на международните ядрени регулации.

Всичките дванадесет члена на този екип за сигурност се завърнаха в Израел в седмицата преди 3/11/11. След бедствието израелците публично наблюдаваха ядрата на реакторите чрез своите незаконни интернет връзки. И все пак никой не ги е натоварил за това.

Джим Стоун е насочен към разкриване на истината

Какво причини цунамито? Какво унищожи реакторите?

Използвайки умения, усъвършенствани като бивш анализатор на НСА с инженерна подготовка, Джим Стоун заключи, че Израел е зад унищожението на Фукушима Дайчи. Сега плаща цената.

Стоун доказва, че не е имало земетресение от 9,0 метра, което да причини цунамито. Цунамито трябва да е изкуствено предизвикано, може би от атомна бомба, поставена в Япония.

Цунамито беше обвинено, че наводнява реакторите и причини експлозиите. Но Стоун представя убедителни доказателства, че Израел е унищожил завода Фукушима Дайичи, като е инсталирал ядрени оръжия от типа "пистолет" под формата на камери за сигурност и след това ги е отстранил вследствие на цунамито.

Камъкът показва, че вирусът Stuxnet продължава да нарушава показанията на датчика в района на бедствия до този ден.

За разлика от много други в света на свирки, Стоун основава заключенията си върху твърди доказателства и неподходяща логика. Всеки може да прегледа и да оспори работата си. Той е отворен за него.

След като издаде доклада си и направи няколко радиопояви, за да го подкрепи, Джим Стоун беше тормозена, заплашена, незаконно задържана и понастоящем е изправена пред затворническо време с напълно оспорвани обвинения.

Гледах реакцията към работата му в мрежата. Някои го обидиха. Други са задвижвали работата си.

Никой още не го е разкрил.

Неговите заключения имат отклонения, които правят 9/11 бледо от значение.

Защо, навсякъде в алтернативните медии, тази ревна тишина върху работата на Джим Стоун?

Защо повече места за истина не са просто свързани с неговия доклад, насочвайки хората да преглеждат доказателствата и да решават сами за себе си?

Някои изразиха подозрението си, че Стоун може да не е това, което твърди, че е. Това е без значение. Фактите са факти. Докладът се основава на факти.

Ако все още не сте го направили, настоятелно ви призовавам да разгледате доклада на Фукушима на Джим Стоун.Заслужава си значителното време и усилия. След това, ако сте съгласни, че заключенията му са верни, моля, направете своя принос в разпространяването на тази информация и разсейването на мълчанието на алтернативните медии върху нея.

В заключение, земетресение с магнитуд 9,0 никога не се е случило в Япония на 3/11; цунамито трябва да е изкуствено предизвикано. Нито експлозивите на водорода не заличават стени от бетон и армировка с дебелина няколко фута.Официалната история е невъзможна. Израел наказваше Япония, а ционистките агенти сега се опитват да унищожат Джим Стоун, човека, който разкри истината.

Първоначалният доклад: www.jimstonefreelance.com/ fukushima1.html

Интервю с визуализации: http://www.youtube.com/watch? V = 1G9QlynPBcQ

https://www.henrymakow.com/theargumentfukushimasabotage.html

image


Израел замърсява цялата биосфера с ядрена радиация за следващите две милиарди години , Израел открадна плановете и материалите за ядрени оръжия от САЩ и сега ги използва в безкрайните си войни срещу всички.

Израел е най-голямата ядрена ядрена държава в света. Така че големият въпрос е как иудеите се измъкват от убийствата и тежките телесни повреди на милиони гои по света? Как те не са изложени на ярката светлина на истината и справедливостта? Всеки рационален човек може да се чуди защо редовните американци подкрепят еврейската мрежа от престъпници. Защо сме толкова тъпи?

Отговорът е религия, доминиращата религия в Северна Америка е християнството(секта на юдаизма за гои), а в този смешен мит е мемът на евреите, избрани от бога. Така че очевидно американците карат курсове за да умрат в Близкия изток за евреите поради техните религиозни убеждения. Изглежда, че американците са 100% подчинени на Светата Библия - свято ръководство за убийството на неверниците за бог, защото вярват, че вършат Божието дело и нямат проблем да бъдат управлявани от еврейски психопати.

Ако американците някога дойде на себе си, тогава всички тези евреи-ционисти трябва да бъдат незабавно отстранени от държавата. Щастлив за евреи, който изглежда съмнителен, тъй като повечето американци обичат да бъдат омагьосани от библейския мит. Изглежда, че американците са напълно готови да плават с еврейския управляван кораб на държавата, докато чакат завръщането на своя еврейски спасител цар, който никога не е съществувал.

image


image

Илюминатска карта, Фукошима - предварително планирани събития. Видимите лъчи на Светата Смърт се излъчват от катастрофата на ядрената централа във Фукушима на фона на сините светлини от "критичните събития" се виждат мъртви и умиращи работници; постоянен "ядрен вулкан", излъчващ радиация по целия свят ...

Ако ги слушате, то действията на един евреин са винаги продиктувани от добри намерения, а действия на гоя от зло. Ето как равините на Чабад преподават в синагогите. "Не са лоши евреи. Всички евреи са добри ", казва библиотекарят на Lubavitcher Rebbe, равин Барух Ливайн, коментирайки историята на ролята на евреите в Октомврийската революция от 1917 г.. По негово мнение, еврейските болшевики бяха водени от добрите намерения на еврейската си душа. Т.е. милионите мъртви, две световни войни, бедствия и комунизма, всички евреи считат за правилния избор.
  image



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696973
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031