Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2018 17:22 - Тежко репресиран от комунизма, разнищи "прехода", измамите на Запада и "дребния шрифт" на атлантизма... http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 209 Коментари: 0 Гласове:
0



Тежко репресиран от комунизма, разнищи "прехода", измамите на Запада и "дребния шрифт" на атлантизма...   image

Всички лъжи на прехода и на дребния шрифт

Александър Урумов 

Шоковото събуждане беше необходимо.
Защото неочаквано ни донесоха сметката за всички лъжи на прехода под формата на Истанбулската конвенция.
И трябваше да се събудим и да осъзнаем всички отровни еквилибристики и лъжи, които сме напоявали с мълчанието си и които тихо сме оставяли да цъфтят и да /ни/ връзват толкова много години наред.


Днес ни предявяват сметката за всичките отровни мантри на /вече не толкова/ новия либерален окулт – тези сладникави лъжи, скрили в себе си толкова жлъч и разрушение, и смъртна омраза към човека.
И с които лъжи ние се съгласявахме с думи или без думи, с действие или с бездействие. И – без никакво съмнение! – с недостатъчно ефективно противодействие.

Държавата е лош стопанин, всичко трябва да е частно и ще е прекрасно – това е, което ви трябва, казаха ни либералните лъжци. Чудесно изглежда, отвърнахме ние.

И тогава те ни показаха и дребния шрифт.

   

Това по-конкретно означава, че ние ще продадем изключително печеливши ключови сектори от икономиката за жълти стотинки, които ще са вас, и ще спечелим огромни комисиони, които ще са за нас, добавиха либералните лъжци. Ще крадем и ще лъжем, наметнати със синьото знаме с 12 звезди и ако вие сте против това, значи сте примитивни и прости, и сте лоши стопани, и сте против Европейския съюз. И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Пазарна икономика, конкуренция и пазарно саморегулиране, пазарът е нещо съвършено – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци.

Чудесно изглежда, отвърнахме ние.
Това по-конкретно означава, че при пазара всичко е стока и всичко се купува и продава за пари, поясниха либералните лъжци. Cash is King, парица е царица, Мамонът е новият господар, добавиха лъжците.

И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Правова държава и върховенство на закона – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци.

Чудесно изглежда, отвърнахме ние.
Това по-конкретно означава ние да овладеем съдебната система, за да можем да контролираме цялата страна и най-вече да сме сигурни, че никой няма да ни вкара в затвора за всичките тъмни дела, които сме вършили, вършим и ще продължаваме да вършим, поясниха либералните лъжци.

И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.
Свободна журналистика и неприкосновеност на свободата на словото и частния предприемачески дух – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци.

Чудесно изглежда, отвърнахме ние.
Това по-конкретно означава, че ще получаваме грантове от американските леви, за да се правим на българските десни и да ви промиваме мозъците с педерастия, лесбийство и всякакви извращения, хранейки се с парите на нищо неподозиращите десни американски избиратели, избрали консервативен президент, когото ние яростно плюем с техните собствени пари.

Не ви се вярва, но от 2011 досега сме получили и усвоили близо 5 милиона долара държавна помощ, за да се правим на свободни предприемачи в разрез с всички правила на пазарната икономика.

И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.
Свобода и права на човека – това е, което ви трябва, казаха ни либералните лъжци.

Чудесно изглежда, отвърнахме ние.
Това по-конкретно означава законово признаване на еднополови бракове, узаконяване на педерастия, лесбийство и травестизъм, поясниха либералните лъжци. Ако сте против привилегиите на лесбийките и педерастите, значи сте против свободата и правата на човека, казаха либералните лъжци.

И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.
Равенство на половете и борба с насилието над жени и домашното насилие – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци.

Чудесно изглежда, казахме ние.

И тогава те ни показаха дребния шрифт и обяснителния доклад на Истанбулската конвенция.
Това по-конкретно означава, че едни джендър НПО-та ще обясняват на момченцата ви, че са момиченца, а на момиченцата – обратното. Това означава педофили да защитават правата на децата ви като полово объркани по рождение; лесбийки да защитават правата на жените ви като жертви по рождение и феминистки закони да смачкат мъжете ви като насилници по рождение, поясниха либералните лъжци.

Ние искаме да притежаваме всичко, включително и вас самите, включително и бъдещето на децата ви – добавиха либералните лъжци.

И тук вече се събуждаме, защото е крайно време да спрем този кошмар!
Всички лъжи на прехода са пред очите ни. Цялата изкривена, грозна псевдо етика на омагьосаното брюкселско-берлинско пространство е пред очите ни. Алчност, лъжи и самозабравяне!

Европейски структури, овладяни от анонимни чиновници, които се държат като шефове с нас, техните…работодатели. Анонимни, нагли и безпардонни, самозабравили се надменни еврократи.

Европейско правителство, раздаващо стотици милиони eвро на местни олигарси, сякаш са собствени спестявания на пияницата-европейски премиер, който ги вади от собствения си люксембургски долап.

Европейски парламент с 14 /!/ заместник-председатели, които никой не знае какво точно правят, освен че получават огромните си заплати! Защо всъщност са толкова, на кого му трябват 14 заместник председатели?! Money for nothing and chicks for free?!

Агресивно-истеричният, крадлив либерализъм ни е управлявал единствено чрез заплахи – чрез вменяване на чувство за вина – „ако не правите, каквото ви кажем значи сте американски евангелисти/балкански примитиви/путинофили/прости българи/религиозни фанатици или всичко това заедно!“

Контролирали са ни само с поглед – както змия контролира жертвата си!
Е, това време окончателно свърши.

Дотук бяхме. Финито. 

„За каквито искате инструменти ни смятайте. Може да ни разстроите /и вече го направихте!/, но не и да свирите на нас!“ Това казва Шекспировият Хамлет, разбрал за скритото коварство на властта.
Днес вече имаме ясен отговор на неговия въпрос „да бъда или да не бъда“.

Ние, българите, ще бъдем въпреки всичко досега!
Ще бъдем заради бъдещето на децата си!
И България ще я бъде!
Въпреки всички лъжи на прехода и на дребния шрифт

Източник: http://epicenter.bg/article/Urumov/149110/11/0


Четете още на: http://www.budnaera.com/201801f/180300224.html#ixzz59SDIxE3S
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702310
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031