Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2018 19:19 - Президентът Радев довърши Цветанов, но забрави да му каже основната истина... http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 200 Коментари: 0 Гласове:
0



Президентът Радев довърши Цветанов, но забрави да му каже основната истина...   image

Президентът Радев, довърши Цветанов в Монтана, като му обясни публично, че не може да осмисля онова което чете, че да говориш за евроценности докато цяла България е наясно в какви далавери си забъркан, не е точно европейско, но президентът си премълча основното дали от това, че не иска да влиза в махленски спорове с Цветанов дали от това, че все още не е дошъл момента да го нокаутира публично завинаги, но Цветанов скоро ще си получи онова, което търси в това сме на 100% сигурни като знаем манталитета на президентът Радев.


Цветанов е потомствен комунист, син на шофьор от ДС завършил училище за бавно развиващи в Полски Тръмбеш и по - късно с протекциите на баща си и висши кадри в ДС станал физкултурник в системата. За образованието на Цветанов и интелекта му отдавна се знае, че не блестят, но когато видни синове на червената партия ни говорят за демокрация и евроценности ни идва в малко повече.

Цветанов имал най - много преференции във Велико Търново на последните избори, имаше защото тогава Петър Христов разстреляният публично тази година бизнесмен правеше изборите за Герб в града под Царевец, можем отсега да се хванем на бас, че на следващите избори Цветанов изобщо няма да е кандидат от този район, защото приятеля му вече го няма и той няма да е на 100% сигурен, че именно от там ще стане депутат. Но това няма голямо значение, защото Цветанов много добре знае, че Радев не натиска никой България да напусне ЕС и НАТО, но прави всичко възможно в България да се спазват именно техните правила и такива като Цветанов да не могат да колят и бесят из цяла България.

Помните ли Добрич и 4 тона суджук, помните ли Хасково и Делян Добрев, за Кърджали и далаверите на Герб и мъжа на Караянчева наясно ли сте, за мъжа на Захариева дали знаете колко обществени поръчки е спечелил. Кой копае лъчовете на метрото наясно ли сте. За големите обществени поръчки за саниране и строежи стана на въпрос в речта на Радев в УНСС и Цветанов веднага подскочи като ужилен, защото той седи зад всичките схеми в момента. Схеми които ограбват на тъмно България, схеми които именно Радев се опитва да осветли, чрез лостовете на ЕС и НАТО и това много притеснява другаря физкултурник Цветанов, защото ако не работи политик, няма кой да го назначи никъде на работа, просто човека не разбира от нищо, а по - лошото е че е само един самозабравил се физкулурник, който си мисли, че България му принадлежи.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/04/blog-post_672.html


Четете още на: http://www.budnaera.com/201802f/180400347.html#ixzz5DbipkczS
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798735
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930