Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2018 20:02 - Мафията прогони милиони млади и активни българи от родината им, защото те са заплаха за тяхната власт https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мафията прогони милиони млади и активни българи от родината им, защото те са заплаха за тяхната власт Публикувано на 07.05.2018 в България
image Loading...

Така убиват народа.

Дъно няма, но край винаги има.

Краят на един човек, на един народ настъпва тогава, когато загуби инстинктите си, когато загуби основните си ценности. А това е процес, който е дълъг и тежък. Процес, който не може да се развие случайно, а е провокиран от нещо, или от някой. Тежки природни бедствия, войни и епидемии водят хората до такова състояние. До отчаяние и принизяване на съществуването до покриване на най-необходимите нужди. Живот без надежда, без мечти, без желания. Стадо, вървящо към края си примирено. Именно това е най-страшното – примирението! И това се използва от управниците – диктатори, които искат да държат под контрол народите. Чрез механизми за убиване на мечти, чрез внушаване на чувството на обреченост и усещането, че нищо не зависи от теб.

Точно това се случва в България през последните десетилетия – на народа се налага тезата, че „всички са маскари и боклуци“, че „нищо не може да се промени“, че „с честен труд нищо не може да постигнеш“ и че „нищо не зависи от нас, всичко се решава от ония горе“. И „логичните“ изводи, които се втълпяват на хората – всяка съпротива е обречена, всеки опит за борба ще бъде смачкан, а хората наказани – убити, пребити, уволнение, осъдени.

Господарите владеят всичко и съществуването ви е по тяхна воля и за тяхна угода. Само че, стремежа към свобода и развитие е естествен процес и неговото потискане изисква много повече усилия от управляващата ни престъпна банда. Нужно е да подменят основните ценности в обществото, да заменят стремежа към свобода и развитие, стремежа към образование и просвета, сремежа към усъвършенстване, трябва да бъде заменен от нещо друго. Защото всичките тези стремежи правят обществото и отделният човек независим, силни, активни, будни и най-вече действащи. А това е опасно.

Мафията положи неимоверни усилия за да прогони милиони млади и активни българи от родината им, защото те са заплаха за тяхната власт, а за останалите тук решава да замени морала и човешките ценности и стремежи с едно-единствено средство да постигне успех, лъжовно , но силно средство, водещо до пълна деградация и инертност на обществото и отделният човек и това нещо е хазартът! Не е важно да си образован, важно е да имаш късмет и да търкаш билетчета, или да играеш други „игри на късмета“.

Не е важно да работиш и да се усъвършенстваш, важно е да търкаш билетчета. Не е важно да си добър в това, което правиш, като бизнес и професия, важно е да търкаш билетчета. И така ще постигнеш всичко – ще станеш богат, ще постигнеш мечтите си. Не е нужно да се съпротивляваш на трудностите, да решаваш проблемите, да се бориш срещу неправдите за да живееш пълноценно и живота ти да стане по-добър, достатъчно е да търкаш билетчета и ще постигнеш и решиш всичко без риск и труд.

Така мафията убива душите ни, убива народа. Успоредно с това се демонстрира, че
напред в живота , бизнеса и кариерата могат да вървят само удобните, послушните и верните на мафията. Останалите се заклеймяват като лумпени, анархисти, соросиди…

Всеки, който е срещу властта на мафията е срещу демокрацията, защото управляващите ни бандити народа ги е бил избрал. „Всеки, който е срещу мен е срещу демокрацията, казва Ердоган, защото мен народа ме е избрал по демократичен път“ Същото казва и БОйко Борисов. Така диктаторите използват инструментите на демокрацията, за да крепят своята власт. Само че, народа отдавна нищо не избира, изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията. И кръга се затваря.

 

Избори, които дават легитимност на едно престъпно управление.

Институции, които крепят властта на мафията и смачкват неудобните.

И билетчета, които се явяват алтернатива на надеждата. Последното е най-ужасното престъпление, извършвано от управниците ни. Дори животните не разчитат за своето оцеляване на късмета, а разчитат на своите способности и умения, които усъвършенстват през целия си живот. Така човек се превръща в зомби, без духовни стремежи, а е воден само от жалка алчност и измамата за лесно забогатяване. Буда, слугите му и господарите му знаят добре силата на това оръжие. Защото именно използвайки алчността и духовната нищета на мутрите в началото на прехода те пълнеха редиците на СИК, ВИС и останалите мафиотски организации. Превърнаха ги в армия от нискочели зомбита, готови да убиват за господарите си заради пари и обещания за охолен живот без труд и образование. Сега свинете са на път да превърнат целият народ в свои слуги. В зависими зомбита, търкащи билетчета и гледайки господаря, като единствения източник на блага. Той „дава и раздава“! Той решава всеки проблем, от останалите в територията не се иска нищо, освен да робуват и да търкат билетчета за да станат като господаря! Филията с мас, единствената прочетена книга, преклонението пред „началниците“ и щипката късмет са формулата за успеха! И Той е доказателството.

БОЕЦ, чрез своите действия разкриваме престъпната същност на управляващата ни мафия и няма да спрем да го правим.

Този духовен геноцид над българите се извършва не само за да пълнят джобовете си Пеевски и Божков. Една трета от рекламното време на официалните телевизии е заето от реклами на „търкащи билетчета“ и игри на късмета. Знаем, че тези телевизии, както и почти всички медии са превзети и подчинени на Борисов, Гергов, Пеевски и мафитоско-ченгеджийската партийна мафия. Този духовен геноцид цели осакатяването на една нация. Само за да могат шепа престъпници, ченгета, мафиоти и олигарси да запазят властта си и да не носят отговорност за извършените престъпления. Превръщат душите ни в мазоли. Но не от труд. Мазоли от невежество и подчинение, от ниски страсти и отхвърляне на истинските ценности и свещените човешки амбиции и стремеж към усъвършенстване, просвещаване, свобода и справедливост! Картината на млади хора, които не знаят добре да четат, но дават парите си, изпросени от родителите им за да търкат билетчета, мечтаейки, че така ще станат богати и „важни“, е олицетворение на мутренския модел, който мафията насажда в обществото ни.

Но, надежда има. И тя е в непримиримите, в малцината, в тези, които пазят искрата на любовта и свободата. И в най-мрачните времена е имало хора непримирими с неправдите, хора, борещи се за свобода и справедливост. Има ги и днес. И точно те са най-големият страх и кошмар на мафията. Защото въпреки цялата си власт, пропаганда, милиарди, репресии и удари не могат да ни смачкат. Не могат да угасят светлината и да пречупят духа на Свободните.

БОЕЦ водим битка срещу това зло и ще я водим до край, ако трябва и на площадите. И в тази битка Истината е най-силното ни оръжие.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19830352
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930