Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2018 15:27 - Има нещо гнило и… в Света гора. с кого е тайната среща?! http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
1



Има нещо гнило и… в Света гора. с кого е тайната среща?!   image

Бойко Борисов и петима негови министри са в Света Гора, дотук всичко изглежда ок, дори да не одобряваме факта, че точно навръх ден Гергьов ден и Парада, Бойко за пореден път избяга от площада и не даде шанс на хилядите, които искаха да го освиркват на живо, това че отиде с петима министри в Атон не ни дава мира от вчера. Всички знаем, че нито Бойко Борисов е загрижен за църквата, още повече пък безбожниците министри с него. Огледахме добре делегация, проучихме всички имена и едно име се наби като сигнална полицейска лампа в очите ни, това на Волен Сидеров, който точно какъв се явяваше в тази делегация в Света Гора, нито един от Герб не може и сега да го попитате да ви обясни.

Но Волен Сидеров след визитата си в Крим и представянето му там от руските телевизии, като човека на Бойко Борисов на полуострова, сега е с Бойко Борисов в Атон на посещение!!!

   

Посещение или тайна среща с някой, за който българските граждани не трябва да знаят, а още по - малко пък европейските ни партньори. Каква е била срещата за сега нямаме информация, но определено до няколко седмици ще се разбере, защото както знаем, нито Волен Сидеров се слави с много интелект, още повече пък министрите на Герб. Естествено информация може да излезе по всяко време и от някои партньорски разузнавания, защото докато Бойко Борисов си играе на обединител на Западните Балкани, на всички служби в Европа и зад океана им е ясно, че Борисов играе и за турските и за руските интереси, стига да му минават номерата и да му върви далаверата.

След точно два месеца в края на Европредседателството Бойко Борисов за пореден път ще трябва да подава оставка притиснат от обстоятелствата и Европа и ако срещата в Атон с някои хора е била за това да не го закачат след като си отиде от властта завинаги засега е загадка, но не е загадка вече за всички, които се занимават с анализиране на политическият живот в Европа, че Бойко Борисов пее своята последна лебедова и след два месеца ще е аут от голямата политика както в България така и в Европа. Засега е ясно, че след края на този Парламент и Волен Сидеров ще трябва да се оттегли от политиката, като повери партията си на други хора, които се ползват с добро име в Русия, но какво ще се случи ще видим.

Но е ясно, че Бойко Борисов и Волен Сидеров вчера са се срещали с някой в Атон и това определено не са монасите.

И между другото тази среща в "Света Гора" не е била отразена в предварителните програми на Борисов, нито пък е била обявявана някъде, че ще се състои, както знаете кабинета Борисов много обича предварително да се хвали къде, кога и как ще ходи някъде и с кой ще се среща. Сега си задайте въпроса, Бойко Борисов който както знаем много често посочва небето и говори за Господ като за началника, как така реши да не се похвали, че ще се среща с неговите предствавители на земята в "Света Гора".

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/blog-post_261.html


Четете още на: http://www.budnaera.com/201802f/180400522.html#ixzz5Eudni4j2
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19838872
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930