Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2018 15:17 - Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 216 Коментари: 0 Гласове:
1



Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата Публикувано на 08.05.2018 в България/Любопитно/Свят Loading...

Доклад на Д-р Ръсел Л. Блейлок 
Проф. биолог 
Университет Belhaven САЩ

Озаглавен: «CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS»

«Химическите следи в атмосферата – това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на гео-инженерството.»

«Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде. Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения. Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий. Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде. В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания. Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно. Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.»

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC
Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon

Д-р Ръсел Л. Блейлок (САЩ), професор по биология, Университет Belhaven

Оригиналът,тук: //www.mpwhi.com/chemtrails_nanoaluminum_effects.htm

ПО ТЕМАТА: (7 май 2018 г.):

Доктор признава,че химтрасетата са в основата на широкоразпространените белодробни заболявания:
//www.healthnutnews.com/doctor-warns-world-about-chemtrail-lung-a-new-health-epidemic-causing-brain-and-lung-problems-across-society/

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира ”Закон за защита на космическото пространство” – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977):

***Вижте «Chemtrails» в проектозакон фигуриращи в графа ”екзотични оръжия”!

 

***Защо им е на ВВС на САЩ да изследват токсичността забележете,  на наночастици алуминий в макрофагите на белите дробове на плъхове!?

image

Loading… Темата за химтрасетата е отдавна приключена, (• ЦРУ ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт, (ДОКЛАД) (• Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails (ВИДЕО), просто припомням. Заключение на доклада: Наночастиците на алуминиевия оксид показаха изключителна токсичност след 96 часа и 144 часа излагане на високи дози(100-250 мик.грама/мл).Алуминиевите наночастици също показаха лека токсичност след 24 часа … Продължете с четенето на Защо им е на ВВС на САЩ да изследват токсичността забележете,  на наночастици алуминий в макрофагите на белите дробове на плъхове!?

imageThe Bulgarian Times


***Сателитни снимки на НАСА потвърждават, че суперураганите са създадени от човека

***В доклад на американския сенат пише, че ни пръскат като хлебарки и се трови почвата, животните и хората. Тъй като е доклад на сената, едва ли някой може да твърди, че е конспирация. НАЛИ!?


***
ЦРУ най – накрая ясно съобщи: Използването на Chemtrails за изменение на климата е факт

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19859011
Постинги: 45083
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930