Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2018 22:10 - Цецка Цачева с отговор до БОЕЦ – „Цацаров е господаря“ (ДОКУМЕНТИ) Публикувано на 14.05.2018 в България https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цецка Цачева с отговор до БОЕЦ – „Цацаров е господаря“ (ДОКУМЕНТИ) Публикувано на 14.05.2018 в България image Loading...

На 24.04.2018г. БОЕЦ внесохме сигнал до ИВСС, Министерството на правосъдието и Парламента с искане за образуване на проверка по повод бруталните действия на СП и КПКОНПИ при показния арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева и зам.-кмета Биляна Петрова, извършен на 17.04 в столицата. Изразихме опасенията си, че тези арести ще завършат с осъдителна присъда в Страсбург срещу България заради действията на властите. БОЕЦ изискваме от институциите шефа на СП Иван Гешев и председателя на КПКОНПИ, Пламен Георгиев да бъдат отстранени от постовете им, както и да бъде наложен запор върху имуществото и банковите им сметки до приключване на всички дела по повод този срамен арест!

Днес с писмо подписано от Цецка Цачева, министерството на правосъдието ни уведомяват, че са изпратили сигнал ни до Сотир Цацаров!

image

Същото направиха и от Инспектората към ВСС! image

image

А от парламента ни отговориха, че КПКОНПИ, които те създадоха преди броени месеци,  са недосегаеми и безконтролни!

image

Оказа се, че в държавата на мафията, няма власт, която да потърси сметка и да упражни контрол над прокуратурата и чудовището КПКОНПИ! Нито съдебната власт, в лицето на ИВСС, нито законодателната власт, в лицето на парламента, нито изпълнителната власт, в лицето на министерството на правосъдието. Оказва се и друго, че единственият, който има реална власт в тази държава е Цацаров! И следва логичният въпрос, ние парламентарна република ли сме или прокурорска? Отговорът е виден от горните документи. А като се има предвид ,че Цацаров „ТОЙ си го избра“, а „ТОЙ“ и „КОЙ“ са двете глави на едно чудовище, наречено мафия, разбираме, че живеем в държавата на Пеевски, Борисов и Цацаров. И то доказано и признато от институциите.

image

Да се върнем на Цачева. Министерството на правосъдието има всички правомощия да изисква от Инспектората към ВСС да образуват проверка по нашия сигнал. И ако ИВСС бягат от отговорност и отказват да изпълнят задълженията си, след като са сезирани от БОЕЦ, то по сигнал на МП са длъжни да образуват проверка. Но Цачева не смее да рискува и праща послушно нашият сигнал на господаря Цацаров, а той да се оправя със своите господари Борисов и Пеевски. Да не забравяме, че за Цачева съдебната реформа приключи още преди три години и от тогава всичко е руски романси, цветя и рози и от време на време някой избягал затворник. Но затова си има чистачки в затворите.

image

И след като институциите са превзети и подчинени от шепа безконтролни и недосегаеми типове, остава ни само едно. Гражданите да си изправим лице в лице с мафията и да си върнем държавата! БОЕЦ водим тази битка! / ГД „БОЕЦ”




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19795882
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930