Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2018 06:54 - Бай Доньо пак стана за смях
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е моментът, в който Тръмп показа истинското си лице. Не ДАЛИ, а ЧЕ е избран от Москва, за да прави Москва каквото си иска с Вашингтон. Сега никой съд и никакви формални доказателства нямат значение, след като Тръмп дава кон за кокошка в отношенията с Русия. Много показателно и много подозрително е, че най-напред на Тръмп му пречеха всички американски разузнавателни централи, докато не уволни значимите хора там, казано накратко, докато не обезглави сигурността на Америка. Сега публично и демонстративно заяви, че не вярвал на американските тайни служби. Тръмпи, ти да не си сложен за клисар в Белия дом? Кой те пиота на кого и в какво вярваш? Ти по презумпция си длъжен не просто да вярваш. ами и да умреш за страната си! Или се разкарай, не ти е мястото там.
Защо казвам, че Тръмп, който иначе цепи стотинката на две и е много ревнив към американските пари, в случая дава кон за кокошка? Защото Русия настъпва, а Тръмп отстъпва. Нито дума за Украйна и за анексията на Крим, за съсипания Донбас, за руските войски, които воюват срещу Украйна, което Кремъл лицемерно отрича. Нито намек за руската агресия. Тоест, Тръмп насърчава Путин да продължава пак така. Тръмпи, ти какво си мислиш, гледай Украйна и мисли за САЩ. Това ви чака, ако сега се примирите и оставите Путин да прави каквото си иска.
Нещо повече. Чухме разни новини как Тръмп подмолно съветвал Тереза Мей да съду ЕС, а на френския президент Макрон внушавал Франция да напусне ЕС. Ама как може човек чак така като Тръмп да си е заврял главата в задника, а? А бе, тараланкоолу, ти не разбираш ли, че което почне в Европа, ще дойде и у вас? Ако ЕС е съюз от държави, вие сте съюз от щати! Що не посъветваш Якутия, Казахстан или Урал-Сибир да напуснат Русия? Щото не ти стиска пред Путин!
А пропо. В контекста на Тръмповия шепот на ушенцето на Макрон, лъсва сценарият на мондиала по футбол. Мондиалът бе така режисиран, че купата да отиде у Макрон, явно е, че в момента Макрон е под руски удари, в смисъл на въздействие. Опитват се да отцепят Макрон от ЕС. Ако не беше и Тръмповият съвет - Франция да напусне ЕС, можеше да се спори. Но сега вече е очевадно.
Колкото до Франция. Както и до цяла Европа. Хора. Не виждате ли, че всички световни войни нпочват от Европа? Не разбрахте ли, че ако играем всеки срещу всеки, губим хора, пари, животи. Докато и Америка, и Русия са една-две държави на по цял континент. Точно като вас са действали българските феодали - всеки срещу всеки и в резултат България е била завладяна от Османската империя! Вслушайте се в опита ни, който е горчив!
Моето лично мнение е, че унищожителните войни започват от Европа в резултат на разделение и че винаги опасността идва от Изток. И още. Британия, която и сега действа против ЕС, е виновна за втората световна война. Британски двоен агент работил и за руснаците, като се погрижва Хитлер и Сталин да се мразят, за да не излезе от играта Британия. Ей зарди това - заради британските пари, милиони европейци губят семействата си, живота си, домовете си. Това следва от войната СССР-Германия. Къде е тука Изтокът? Ами СССР какво е? Да не би да е запад?
Самата Франция е съсипвана от Русия, изшитала е на свой гръб руския фанатизъм и няма поука от историческите уроци! Всички помнят как Наполеон е претърпял поражение, а рядко някой се сеща, че руснаците специално са унищожавали собствениоте си села, ниви, ресурси, отстъпвайки пред френските войски, за да не може противникът да се възползва. Руснакът е способен да унищожи смисъла на живота си в името на фанатизма си. При руснаците няма "Ако не можем да победим, ще се присъединим", както правят в Америка! При руснаците има умиране, няма отстъпка! Дори когато преговарят, дори когато изглеждат любезни, отстъпчиви, когато съдействат, дори и тогава руснаците са фанатици. Франция си смени президента, САЩ също. Но не и Русия! Обаче руснаците се пишат демократи. Ако някой им вярва.
Тръмп обаче падна много, много ниско, заявявайки, че не вярвал на тайните служби на собствената си държава! И той смята, че е хванал господ  за шлифера, като изпоуволни де що намери читав американски служител от тайните служби. Тръмпи, те убиха Кенеди, защо мислиш, че някога нещо ще ги спре? С тях се разговаря по друг начин. Ти си лаик там, дето те са специалисти. И няма бивше ченге.  И не мога да ги обвиня в дадения случай. Ти се държиш инфантилно, смятайки че така ще се харесаш на Путин. Разбрах, че обичаш тактиката "похвали противника", имах възможност да наблюдавам това. Но да стигнеш до отстъпление и до публично унижаване на тайните служби! Те нямат нужда и пръста да си помръднат, ти сам се правиш на маймуна.
Обаче какво е виновна Америка, та търпи такива публични унижения? Ами, вероятно е виновна, защото те е избрала. Сега си хапва горчивитв плодове на избора си.
Когато ме няма в нета, помнете всичко това. Помнете, че против войната се воюва най-вече в мирно вртеме, за да не и дадеш шанс да съществува. И главно, помнете, че това е от полза за вас, всички хора. Включително и за руснаците, у които разумът е закърнял от неупотреба.


Тагове:   война,   сащ,   Русия,   Европа,   путин,   Тръмп,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180021
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031