Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2018 19:08 - Ще ни освободят ли от ГЕРБ и мафията българите от чужбина? http://avantage.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове:
0



Ще ни освободят ли от ГЕРБ и мафията българите от чужбина?

    image Ще ни освободят ли от ГЕРБ и мафията българите от чужбина? on: юни 30, 2018 Отпечатване Email

Приятели, събудете се, призова идеологът на протестите срещу геноцида на Борисов над българския народ инж. Емил Русанов

В България мъжете май свършиха, но в европейските градове хиляди бунтари днес развяват трицветните български байраци пред консулствата ни и зоват за революционни промени. Българите от всички краища на Европа се вдигнаха на бунт срещу геноцида на Борисов над българския народ. Те протестират срещу групировката ГЕРБ и Цацаратурата. В „ЕвроДикОФ“ по Евроком основателят на Фейсбук групата „Българи в България и чужбина против геноцида на Борисов“ инж. Емил Русанов каза, че протестиращите не симпатизират на никоя от парламентарно представените партии. Готови сме да скочим на всяко следващо правителство и да го свалим, ако не си изпълнява задълженията в услуга на българския народ, уверява той.

„Спонтанно се събрахме в група, която бях регистрирал. Тя се разви за три седмици и при това толкова бързо, че вече има 10 000 души. Идеята ни в началото беше всички да се завърнем в родината си и да организираме масов протест срещу геноцида на Борисов“, каза инж. Емил Русанов по скайпа. Той бе представен като издател на в. „Будилник“ в Лондон.

„Междувременно се появиха други идеи. Така решихме да започнем със серия от протести пред посолствата в Лондон, Мадрид и Франкфурт. След това ще има един огромен български протест в Брюксел пред Европарламента, с който да привлечем вниманието на Европейския съюз за тежкото положение на българския народ и геноцида върху него“, заяви инж. Русанов.

„Нека наричаме нещата с истинските им имена! Няма лошо управление в най-бедната страна, това си е геноцид. Направихме подписка, която ще внесем в Европейския парламент“, добави той и обясни, че геноцид означава поставяне в тежки условия на живот, които водят до заличаването на определена група хора или нация.

„Над 2 млн. българи живеят под прага на бедността. Нацията ни е с най-ниската раждаемост в ЕС, най-висока смъртност, най-къса продължителност на живота. Европейската комисия трябва да обърне внимание на някои статистически данни, да видят политиците в Брюсксел, че с такива пенсии е невъзможно да се оцелее, че с тези ниски доходи народът ни не може да живее и затова нацията ни изчезва“, обясни бунтарят от Лондон.

„Геноцидът започна след 1989 г. Обвиняваме всички досегашни правителства на царя, на БСП, на Костов и ГЕРБ. В последните 10 години, през които управлява Борисов, милиарди евро от европейските фондове бяха насочени към България, като според нас те не бяха правомерно изхарчени“, коментира Русанов.

„ГЕРБ не е партия, а групировка, която е превзела държавата и ползва всички институции като репресивен апарат срещу българския народ. Полицията, ДАНС, ГДБОП и прокуратурата са репресивните органи на групировката, чрез които главният бос на мафията Бойко Борисов убива българския народ“, обясни той.

„Трябва да се сменят тези хора, които са се окопали във властта! Не може да гласувате за едни и същи партии и да очаквате различни резултати“, подчерта бунтарят.

Той попита водещия Сашо Диков знае ли защо си е сложил бронежилетка?

„Защото ще се прибирам в България, а вижте какво стана с Перата! Ние сме против групировката ГЕРБ, мафиотския бос Борисов и Цацаров, който го пази. Няма нито един политик, вкаран в затвора. Кой от новите министри ще краде, като знае, че старите са в затвора?“, попита инж. Русанов.

„Партиите, които ще подкрепим, трябва да ни обещаят свикването на Велико народно събрание, промени в Конституцията и в прокуратурата, в съдебната система, в ЦИК. Ние сме в чужбина и знаем колко е трудно да се гласува и колко лесно да се сменят чувалите с гласовете“, каза още идеологът на протестите срещу политическата мафия.

„Сашо Диков и Кольо Босия са най-големите мъже в републиката. В България май свършиха. Приятели, събудете се!“, призова бунтарят.

Протестите в Европа вече започнаха. Събудете се, българи! Не чакайте да бъдете пак освобождавани отвън!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696054
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031