Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2018 11:59 - Велизар Енчев: Борисов е подписал договор, с който е гарантирал македонския език, история и нация! След това разкритие ВМРО ще се закрие ли? https://bultimes.c
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Велизар Енчев: Борисов е подписал договор, с който е гарантирал македонския език, история и нация! След това разкритие ВМРО ще се закрие ли?
 

Публикувано на 05.08.2018 в България

 image

ЗОРАН ЗАЕВ ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО: БОРИСОВ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОР С МАКЕДОНИЯ, С КОЙТО ГАРАНТИРАЛ МАКЕДОНСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ И ПРИЗНАЛ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК, МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЯ…

Велизар Енчев

СЛЕД ТОВА РАЗКРИТИЕ ВМРО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ЛИ?

“С влизането на Македония в ЕС и НАТО македонската идентичност е гарантирана. Македонски народ, македонски език, македонец, македонка са защитени и укрепени веднъж завинаги и никой, никога няма да може да ги оспорва или отрича”, се казва в обявената на 4 август т.г. декларация на управляващия Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ).…

Най-после македонският премиер Зоран Заев изплю камъчето.

Което трябва да предизвика политически трус в София.

След като с подписания договор със Скопие Борисов и вицето Каракачанов са гарантирали македонската идентичност и така са признали изкуствено създадената македонска нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България “македонска” история, ВМРО трябва да се закрие, а партията с това име да се заличи от регистъра на политическите партии.

Организация и партия с името ВМРО губят смисъла от съществуването си, след като техният лидер е подкрепил държавен договор с Република Македония, с който ВМРО се е отрекла от своята история, програма и цели.

През 1934 г. правителството на Кимон Георгиев забранява ВМРО заради срамния договор за вечно приятелство с Кралство Югославия.

Организацията минава в нелегалност, стотици нейни активисти са хвърлени в затвора, а лидерът й Ванче Михайлов бяга в Турция.

С декларацията на управляващата партия в Македония от 4 август т.г. за първи път се признава, че на 2 август 2018 г.

Борисов е последвал примера на Кимон Георгиев и е подписал същия капитулантски договор, с който ВМРО се делегитимира.

Това означава, че Красимир Каракачанов има два избора – или да напусне правителството и емигрира в Турция, или да закрие организацията и върне имотите й на бежанците от Вардарска и Егейска Македония.

Но понеже Каракачанов е идеолог на въпросния договор, след разобличаващата го декларация на СДСМ той трябва да свика извънреден конгрес, на който ВМРО да се саморазпусне.

И да не забрави да предаде архивите на ВМРО на Централния държавен архив и да закрие еднолично управляваната от него Фондация “ВМРО”, притежаваща безчет имоти на организацията, оценявани на десетки милиони!

Договорът с Македония наистина се оказа историческа крачка за България.

Това, което не можаха да направят с огън и меч сърби, гърци и турци, направи го ВМРО – помири се с македонизма и задуши българската кауза в Македония!

 

Велизар Енчев, Фейсбук




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19794508
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930