Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2018 16:00 - ФОРМАЦИЯТА: Вече сме навсякъде! Бойко и вие господа политици, нали разбрахте, че скоро ще сте история? http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ФОРМАЦИЯТА: Вече сме навсякъде! Бойко и вие господа политици, нали разбрахте, че скоро ще сте история?   image

„Формацията“, която нашумя в последните дни с подготовката на голям антиправителствен протест на 16 септември, излезе с ново писмо , за да обяснят какво и как се случва в момента и защо всички партии треперят от няколко седмици, че народа се е пробудил за идеята да живее без партии и политически гурата.

Публикуваме го без редакторска намеса:

“ Здравейте, ние сме „Формацията“ хората, които знаят и могат да сменят системата на управление в България.
Ние сме млади хора с възможности, знаем и можем да променим България.

Неведнъж онова, което сме правили ние е ставало достояние на цяла България през устите на други хора, защото ние от „Формацията“ не трябваше да имаме лица, за нас не трябваше да се знае, докато не подготвим поне 50 града, за момента в който ще сме готови да победим системата им, системата на същите тези, които са омразни и на вас, хората наречени политици в България, но всъщност,

нека отсега се знае, че в България от времето преди втората световна война политици в истинският смисъл на думата Държавници не е имало.

За да не ни разберете неправилно, ние не вярваме на системите измислени от някакви хора в които има лидер начело, ние вярваме в системата, в която едни хора решават всичко заедно чрез гласуване и референдуми, когато става въпрос за цяла една нация.

Много от Вас, предполагаме, че сега пак ще кажат, че ние не съществуваме, но искаме да сте наясно, че не само съществуваме, а и разполагаме със страшно много информация за всички политици в България и затова сега ще започнем подред, за да са наясно и те че знаем, а и вие да се убедите, още в понеделник, че те наистина в момента треперят от нас, а скоро ще треперят и от вас.

Но да започнем с изброяването:

– Бойко Борисов, откраданал до този момент от България над 5 милиарда лева, като една част от тях заминаха в Ливан, друга част изгоряха в един гръцки остров, (пардон гръцка сметка).

– Цветан Цветанов, отговорен за убийството на Петър Христов, това на него засега ще му е достатъчно, като се надяваме и някои разследващи органи, да поразровят за една неуспяла обществена поръчка минала в ръцете на друг, но обещана на Петър Христов именно от Цветан Цветанов с това за него засега ще спрем.

– Корнелия Нинова, момичето на Бойко Борисов и неговият кръг от генерали като Бриго Аспарухов, които наместиха Корнелия Нинова за шеф на БСП, за да спасят милионерите и от разследване, с уговорката Бойко Борисов да управлява България поне още един мандат или по точно този до края му.

– Ахмед Доган е в немилост пред Реджеп Ердоган и някои други хора, затова и засега Пеевски го играе острието на Мултаците, или остатъците от империята на Илия Павлов.

– Валери Симеонов – иска курорта Слънчев Бряг за двете си протежета на морето с хотелчета, защото са му обещали да му дават поне 30% от всичко, в момента пък Бойко Борисов го е обявил за губернатор на Бургаска Област.

– Волен Сидеров и Светлозар Лазаров няма да получат никакви руски пари и интереси в България, защото те вече са обещани на Румен Петков и Георги Първанов, но пък за сметка на това ще изхарчат няколко милиона на друг кръг от бивши червени генерали, занимаващи се с охрана към днешна дата.

– Каракачанов, ще си остане вечният пиян патриот на Доган, който ако му спре парите, Каракачанов ще си замине и от политиката и досега не е разследван за далаверите си, защото жена му е прокурор в София.

– Веселин Марешки искаме да е наясно, че фирмата в Молдова и Украйна вече ни е ясна и знаем освен лекарствата какво друго е минавало от там.

За останалите партии и партийци в България няма да пишем засега, но искаме да знаете, че всички се напъват за властта и Парламента, не защото знаят и могат и искат да направят нещо за България,

а защото всички са в схемата и знаят, че ако не се въртят покрай властта и другите скоро може и да станат бушони и да ги изгорят, за да прикрият някоя друга далавера тези които са на власт. Искаме само да сте нясно, че за всеки един партиен лидер в нашата база данни има достатъчно информация с кой и защо е забъркан, къде и какво и как е крал и в какви задкулисни договорки е влизал, за да получава пари, повече от това което му е нужно да живее нормално.

Няма изключения за нито една партия, както няма да има изключение и за проекта Слави Трифонов, за който вече е ясно, че чака Бриго Аспарухов да го активира и каквото и да вземе на едни следващи избори, накрая да играе с Бойко Борисов коалиция в поредният цирк с гръмкото мислим за България, затова трябва да се обединим и да направим нещо за хората.

Сега когато вече знаем, че тези хора треперят и се опитват да разберат кои сме, искаме да съобщим и на тях и на всички българи, че часът да действаме наближава, а „Формацията“ вече сме навсякъде.

Падането на няколко сайта на държавната администрация, беше само началото с което им заявихме нашето присъствие, падането на цялата държава, ще е онова, което ще им причиним на политиците в най – скоро време точно в един ден всичко, за да им покажем, че ние няма да спрем докато не видим България такава каквато я искаме истинска с хора истински българи живеещи истински богат живот, които не мислят как да оцеляват всеки ден, а да се радват на достойни старини, когато им дойде време да бъдат пенсионери.

Искаме всички да са наясно, че онова което ще направим е за България и българите, ние не искаме нищо за себе си, не искаме властта или да имаме постове, защото нашата цел е да върнем България в ръцете на населението и. За нас няма да научите от новините, но вашите приятели случайно може да са чували за нас, „Формацията“ не е дружество, НПО или някакъв съюз „Формацията“ сме кауза, която ще освободи България от политическият терор“.

Informiran.net и https://xaknewzz.blogspot.com/2018/08/blog-post_647.html

Източник: http://onovini.com/


Четете още на: http://www.budnaera.com/201803f/180800385.html#ixzz5OisgQkzf
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19828001
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930