Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2018 18:08 - Историята на една снимка! Важно! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 252 Коментари: 0 Гласове:
0



Историята на една снимка! Важно! Posted on 09.09.2018

Отново разклатихме статуквото и мафията отвръща на удара!

През последните седмици ударите срещу БОЕЦ са ежедневие – призовки,  заплахи,  закани, лъжи, клевети. Свинските „медии“ сипят бидони с помия и лъжи и това е най-силното доказателство, че ги боли от действията ни и сме на прав път.

На 20.07.2017г. в предаването на Люба Кулезич „Честно казано“, БОЕЦ обявихме публично, че ще направим среща в Белград с банкера Цветан Василев. Както и обявихме, целта бе да му поставим няколко конкретни въпроса, както и да получим информация за схемите и далаверите на Борисов и Пеевски. В битката срещу мафията Истината е най-силното ни оръжие, а за да стигнеш до истината, трябва да търсиш, да поемаш рискове и чуеш всички страни. БОЕЦ бяхме единствената неправителствена организация, която има куража да го направи и то публично обявено и публично отчетено.

 Гражданско движение „Боец“ за прекратената проверка по аферата „ЦУМ гейт“

На 19.08.2017г. БОЕЦ направихме срещата с Василев. Ние си знаем през какво минахме, но успяхме. Ще споменем само, че през последните дни преди срещата бяхме под постоянно наблюдение. Още същият ден , БОЕЦ ПУБЛИКУВАХМЕ снимка от срещата с коментар ‘КАКВО ИМА В ЧЕРНАТА ПАПКА?“ на страницата на сдружението и в личният профил на председателят на БОЕЦ – Георги Георгиев.

image

Постигнахме целта за която бяхме отишли, получихме отговори на всички въпроси. Колко са достоверни тези отговори е въпрос на анализ, но получихме информация, до която нямаше как по друг начин да се доберем. Никога не бива да забравяме, че Цветан Василев бе част от политико-мафиотското статукво и ако не се бяха обърнали срещу него, сигурно и до днес щеше да се прегръща с Борисов и Пеевски. Но именно такива хора, които са били в директен контакт с мафията и нейните босове разполагат с ценна информация. Част от информацията БОЕЦ публикувахме веднага. Оказа се, че преди фалита на КТБ, Василев е разговарял и се е срещал с всички партийни лидери – Борисов, Станишев, Местан, Доган,  плюс Иван Искров и Цацаров и ги е запознал е плана на Пеевски за фалита на Банката и е искал от тях помощ. От разкритите от Биволъ стенограми „КТБ“ разбираме, че всички те, са присъствали на заседанията при Президента и НИКОЙ не е споменал и дума! А най-лицемрно са гледали как банката потъва и са се опитвали единсвтено да спасят собствените си кожи! Последваха синали на БОЕЦ до прокуратурата срещу Борисов, Станишев и тн. за престъпно бездействие и съучастие във фалита на КТБ.  Разкатаха ни от призовки, разпити и обяснения, но с натиска, който упражнихме ги принудихме да признаят тези срещи. Борисов призна, че се е срещал с Василев в гаража си, а Станишев призна , че преди фалита на банката Василев му е гостувал два пъти у дома.

Това бе много важен резултат за нас, защото разобличихме цялото политическо статукво, показахме, че ТЕ – Борисов, Станишев, Доган, Пеевски, Цацаров са си едно и всички носят отговорност за фалита на банката.

Тази среща с Василев бе единствена и след това не сме имали никакъв контакт. Но продължихме битката за Истината по същият начин! БОЕЦ се опитахме многократно да се срещнем с Пеевски и да му зададем същите въпроси! Влязохме в хотел „Берлин“, влязохме в Парламента и в централата ана ДПС! Пеевски не го открихме, но разбрахме колко е голям страха от нас! Дори го обявихме за национално издирване!

 

БОЕЦ в акция – издирваме Пеевскив  хотел „Берлин“. Видеото е уникално. В бърлогата на звяра. 

Няколко дни след срещата ни с Василев, столицата осъмна облепена с плакати със снимката, която ние сами бяхме публикували. Излязоха материали в ПИК, БЛИЦ , Телеграф и тн. свински кочини, че снимката е едва ли не от някаква тайна среща. Облепена бе и Съдебната Палата, което няма как да се случи, ако МВР не са били уведомени предварително да не реагират. Страха от БОЕЦ наистина бе голям. До момента подобни действия не е имало срещу никоя гражданска организаиция!  Междувременно през годините , като спонсори ни бяха приписвани – Трактора, Таки, Гриша Ганчев, Цветан Василев и тн. Разбира се, до ден днешен няма нито едно доказателство за цялата тази помия и лъжи. А при целият рсурс с който разполагат Буда и Цацаров това е достатъчно показателно за лъжите по наш адрес.

Издирвахме и Цацаров, десетки протести и опити да го срещнем пред Съдебната палата, дори внесохме в деловодството на ВКП „ГРАЖДАНСКА ПРИЗОВКА “ и Граждански обвинителен акт срещу него, но той така и  не се показа. След сигнала на БОЕЦ за ЦУМгейт срещу Цацаров, по който Инспектората към ВСС образува проверка срещу главният прокурор, Цацаров -пазителя на мафията разбра, че ще го преследваме до дупка.

Случат с Борисов е още по впечатляващ. БОЕЦ е учредена през 2013 г. във Видин и във Видин е седалището на Сдружението.. От тогава до днес Видин е единственият областен град, къдете Борисов не е стъпвал повече от пет години! И няма и да стъпи. Многократно сме излизали на протест пред Министерски съвет, но Борисов така и не намери сили да преодолее страха си. Ще се срещнем и с него,това е сигурно.

image

Това, че мафията харчи време, пари и ресурс срещу БОЕЦ показва, че ние сме заплаха за тях. И с право се страхуват.

Периодично, разчитайки на късата памет на българина, дебелите и слугинските им медии качват снимката на БОЕЦ и обявяват всевъзможни сценарии. От цялата им помия и лъжи е вярно едно – БОЕЦ се борим да отстраним Борисов, Пеевски и Цацаров от властта и това е само началото. След разкритият от БОЕЦ грабеж на 16 МИЛИАРДА ДДС и документите, които публикувахме, за хилядите споразумения на прокуратурата с ОПГ-га за източване на ДДС, ударите срещу нас станаха още по ожесточени и брутални.

През последните дни отново се злоупотребява с името ни и въпросната снимка, като пеевските медии твърдят, че БОЕЦ стоим зад организацията на протест, обявен  за 16.09.2018г. Утре – 10.09.2018г. ще излезем с официална позиция, но още сега можем да кажем – БОЕЦ нямаме нищо общо с този протест и не може да имаме нищо общо с протести, действия и акции, организирани с лъжи, инсинуации и манипулации.

Вече шеста година, БОЕЦ запазихме своята независимост  и не се обвързахме с нито една политическа партия или олигарх и така ще бъде. И затова сме мразени от много посоки. Водим си битките, на моменти сме почти сами, следваме си пътя, събираме все повече съмишленици и съратници и не правим компромиси с целите и принципите си. Стотици сигнали, акции, протести и действия на БОЕЦ и винаги цялата ни дейност е била публична и прозрачна! Винаги!

БОЕЦ не се борим за власт, борим се да отстраним мафията от властта! Плащаме цената за своите битки, носим си кръста и никога не се отказваме.

И ще завършим, както започнахме: „КАКВО ИМА В ЧЕРНАТА ПАПКА?“ Този въпрос е причина за кошмарите на Буда, Пеевски и Цацаров. И не само. За да има ефект от огласяването на някаква информация, то тя трябва да бъде проверена и огласена в точният момент по точният начин. Очаквайте следващите удари и акции на БОЕЦ срещу мафията! Както и  следващите удари и помия срещу БОЕЦ, готови сме. Война е. 

И – ДА, Борисов, Пеевски, Сталийски и др. са имали банкови сметки в чужбина.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19822538
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930