Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2018 18:53 - Богоборецът Ленин преднамерено заменил представката "без" със "бес", в руския език Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 183 Коментари: 0 Гласове:
0



Богоборецът Ленин преднамерено заменил представката "без" със "бес", в руския език
Колкото по-примитивен е езикът, толкова по примитивно е и мисленето на човека, говорещ този език, и той става по-лесно управляем.
До 1917 г. в Русия азбуката изучавали по смисъла на буквите: Аз, Буки, Веди, Глагол, Добро, Есть, Жизнь...
Но в началото на XX век племето на богоубийците, като заграбило властта в Руся, скрило тази информация и започнали да преподават азбуката без истинското значение на буквите... Днес хората във всички краища на бившия СССР не разбират, защо думата се пише така, а не иначе. Взимат речника и от там, безрасъдно преписват думата, а всъщност, много изменения на езика имат мистичен смисъл.
След 1917 г. творците на катаклизмите, извършили революцията в Русия и променили правописа на много думи, като беЗценен, беЗполезен, беЗчовечн, беЗпринципен, беЗотговорен, беЗсмислен, беЗславен, беЗпощаден, беЗплоден, беЗсъдържателен, беЗпомощен и т.н.
Те заповядали на народа да пише всичките тези думи, с представката "БЕС" вместо "БЕЗ". На първ поглед няма голяма разлика, но разликата е огромна.
"БЕЗ" – означава липсата или отсъствието на нещо, а "БЕС" – е името, знаете ли на кого? На Дявола и на неговите черни "ангели".
image

БЕС... е представка, внедрена в руския език 1921г. от (евреите) Луначарски и Ленин, въпреки православието и правилата на руския език.

Това ново правило било въведено умишлено, за да се възхвалява и превъзнася сатаната и неговите слуги, на които и служели посочените дейци.

Изследванията показват, че представка "БЕС" в руския език никога не е имало, а замяната на истинската представка "БЕЗ"... със "БЕС", грубо изкривява смисъла на дамата.
Изкуствено внедрената представка "БЕС" означава - нечист дух, стоящ на служба на дявола. Лошото произнасяне на думите е характерно за тези, на които езикът е слаб, а съответно, и разумът. Защото словата са проява на функцията на мозъка. И по тази причина, думата придобива двусмисленост, и в човешкото съзнание се развива "бесовщина".
...Обърнете внимание на звуковете и буквите в следващата колона думи, в които "З" е замена със "С", с което думите придобиватпротивоположен (бесовски) смисъл:
беС... честен; беС... славен; беС... силен; беС... човечен; беС... користен; беС... съвестен; беС... краен; беС... сърдечен;
и т.н.

Ако вместо силната и жизнеутвърждаваща буква "З" стои по-слабата буква "С", тогава думата придобива напълно противополен смисъл. Така излиза, например, че става дума, не за беЗславен, а за беС-Славен. Така се получава и с думата беЗсилен, която се превръща в беС-Силен!!? ..........

- А правилното произнасяне на думите означава и правилно мислене!

https://3rm.info/publications/72579-zri-v-koren-sbogoborec-lenin-namerenno-zamenil-pristavku-bez-na-bes.html

Превод, Григор Симов



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706376
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031