Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2018 19:44 - Пламен Георгиев да покаже тефтерчето, в което пише „този да бъде ударен, а онзи да бъде покрит“! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1139 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пламен Георгиев да покаже тефтерчето, в което пише „този да бъде ударен, а онзи да бъде покрит“! Posted on 30.09.2018

Пламен Георгиев – новият Филип Златанов!

image
Тази сутрин Пламен Георгиев – шеф на КПКОНПИ отново коментира в БТВ проверката на Пеевски по сигнала на БОЕЦ!
„За това лице няма нито един ред незаконно, няма документ“. И още: „Това лице е един от най-големите данъкоплатци“. 
П. Георгиев отново повтори, че е извършена “задълбочена проверка по документи“. Докумените са предоставени от НАП, от прокуратурата и от „самото лице“! Предоствени са от прокуратурата, за чиито шеф Цацаров, Пеевски плати на Буда, за да си го избере. Предоставени са от НАП, чиито шеф Галя Димитрова и нейният шеф – Владислав Горанов, Пеевски сам назначи на постовете им! Предоставени са и от самият Пеевски. И „няма нито ред незоконно, няма документ“! КАКЪВ НЕЗАКОНЕН ДОКУМЕНТ иска Пламен Георгиев да получи от Пеевски ?! „Разписка за контрабанда“ ли? Или „Декларация за източване на европейски фондове“? „Разпечатка от тайна банкова сметка“? „Регистрация на незаконна офшорка“? Това той самият трябва да провери, разследва и установи! 
Пламен Георгиев сам заяви , че НЕ СА проверявани банковите сметки на Пеевски! Не са проверявани имоти,акции, активи и сделки на Пеевски! Какво е проверявано тогава? Това, което му е дал Пеевски и слугите му?

Ето това БОЕЦ наричаме „изпълнение на поръчка“ и това е едната страна от задачите на КПКОНПИ – издаване на индулгенции. Другата страна е бухлаковата, примери вече има достатъчно. Остава само Пламен Георгиев да представи тефтерчето, в което пише „този да бъда ударен, а този да бъде покрит“! 
ОСТАВА БЕЗ ОТГОВОР въпроса на БОЕЦ, за който подадохме сигнала до КПКОНПИ – КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА НА ПЕЕВСКИ И КАК ЗА ЕДНА ГОДИНА ОТ СОБСТВЕНИК НА СТАР ОПЕЛ СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР? 

image
Разбрахме че, „приходите и разходите са пари и те са проследими“. Тогава от къде са приходите на Пеевски и в какъв размер са те? Това, дали Пеевски е голям, или малък данъкоплатец не ни е тема. Питаме от къде са му парите, а не дали плаща данъци. Впрочем, плащането на данъци на доходи от незаконен бизнес декларирани през измамни схеми , са класически способ за пране на пари! Това ли ни казва Пламен Георгиев? „ИЗПРАХМЕ ГО, ЧИСТ Е КАТО СЪЛЗА“! Това се връзва и с думите му от преди няколко месеца, че „Пеевски е най-чистият, или има добри адвокати и счетоводители“.

БОЕЦ в свой материал показахме, как е бил изпран Пеевски!

НАП и КПКОНПИ изпраха Пеевски! „НАП“ ЕООД пере най-добре!


БОЕЦ вече внесохме Сигнал до Парламента , Президента и КПКОНПИ за остраняването на Пламен Георгиев и изискваме проверка на неговите действия,както и пълна проверка по същество на доходите и произхода на средствата на депутата Делян Пеевски. Правим го не с очакване за справедливост, а за да разобличим зависимостите и лицемерието на институциите, които са тотално подчинени на мафията и са превърнати в нейни инструменти за защита на нейните интереси и изпълнение на всякакви поръчки.
БОЕЦ винаги водим битките си до край. Очаквайте следващите ни действия, както и следващите удари срещу нас и ни подкрепете. Истината е най-силното ни оръжие. След разобличаването следва изриването!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. zaw12929 - КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА НА ...
02.10.2018 15:33
КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА НА ПЕЕВСКИ И КАК ЗА ЕДНА ГОДИНА ОТ СОБСТВЕНИК НА СТАР ОПЕЛ СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807916
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930