Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2018 11:25 - И НЯМА НИЩО НОВО ПОД ЛУНАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2029 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ ОТ 74 ГОДИНИ В ТЪМНА НОЩ НЕ ПИША "ПОД СЛЪНЦЕТО"

Може ли мишката да стане лъв?
Може ли конската муха да събира мед?
А може ли българинът да стане принципен, мислещ и действен?

В НДК една шайка от криминално проявени лица на високи държавни постове правят имитация на конференция за сигурността по пътищата и водената там война. Конференцията беше открита от един милиционер-рецидивист, който стигна до министър. От същият този или по негова заповед бях арестуван повече от 10 пъти за нещо, за което имам решения на съда, че това, което върша /Замерям с гнили домати и яйца депутатите заради отказ да изпълнятзадълженията си и конституцията/. В тези решения ясно и точно е формулирано, че тава, което върша не представлява престъпление или административно нарушение и не може по никакъв начин да бъде санкционирано. При това няма НИТО ЕДНО РЕШЕНИЕ В МОЯ ВРЕДА!!! Но на бившия шофьор и бодигард на контрабандиста Мето Илиянски му дреме на дедовия, че директно и грубо нарушава закона и то многократно и ненаказано!
След него думата взима "чисто новият" министър на МТИТС Росен Желязков, който беше яко забъркан с надпечатването на бюлетини, които трябваше да накарат "правилните" партии да спечелят изборите. последваха МРРБ, МОН и прочие, и прочие клиширани празноглавци. Той дори силно се затрудни да разшифрова съкращението на министерството и го прекръсти вместо на "информационните технологии" на "комуникациите". Да си министър и да не знаеш на кое министерство точно си министър, е показателно за кадровата политика на Герб и конкретно на Борисов. Цитираните цифри за избити, осакатени, ранени и психически затормозени бяха драстично занижени и лъжите течаха като лигите на Бойко Борисов за власт и за снимка с Тръмп.
Но не това ме подразни толкова, колкото нещо друго:
Годишно се избиват около 1400-1500 български граждани. Около десет пъти повече са ранени, осакатени физически и психически. Но през 2009 г. при първото криминално правителство на Борисов промениха тихомълком отчитането на избитте по пътищата, като ги разделиха на две. Тези, които са починали на пътя са "починали от пътен инцидент", а тези, които умират в болниците минават в графа "починали от травми", без да се уточнява от какво са причинени.
И какво от това?
Пред НДК нямаше НИТО ЕДИН БЛИЗЪК НА УБИТ, РАНЕН И ОСАКАТЕН БЪЛГАРИН!
И, което е още по страшно-ВСИЧКИ ПРИЕМАТ ТОВА ЗА НОРМАЛНО И ЕСТЕСТВЕНО! Включително и разни "академици и професори-обединители", които са "много загрижени" за бъдещето на България. Включително и журнаГлисти, които трябва да са съвестта и оголения нерв на обществото.

Във Видин немарливото и престъпно боравене с хемодиализатора го довежда до  повреда и той най-малко два дни няма да работи. Това поставя 45 човека пред реална опасност от смърт или тежки последици поради невъзможност от пречистване на кръвта.
И какво се вижда?
Вместо да рипнат с тоягите и да накажат злосторниците и да заставят МЗ незабавно да осигури апарат за Видин или работа на смени на най-близкия хемодиализатор, за да поеме тези 45 човека, няколко болни "мъже" реват като прясно дефлорирани девственици.
Просто нямам думи!
В същите новини се показва, че медицинските сестри в училищата и детските градини отказват да бият инжекции с инсулин на децата и те са принудени да правят това сами.
Ало-о-о-о1
Да ви пикая на Великдена, дето цял живот вкупом го чакате!
Никой няма да дойде да ви направи чудото, наречено "Възкресение"!
Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!





Гласувай:
6



1. kolevdobri - Приятел, каква стана тя?
02.10.2018 21:31
Искахме оставката на министъра на транспорта, спорта и курорта и него го уволниха, завайлията. Взеха му заплатата от 5000 лева и за да стане политическата порнография още по видна, Влади го назначи за директор на банката на Черното море, със заплата от няколко пъти по 5000 лева. Хак да му е. Московски трябва да ти е благодарен за този високоплатен пристан, който ти му осигури, с протестите, които организира срещу него. Така работи системата. Тяхната система. Малко ми е тъпо, че твоите усилия да покажеш несъстоятелността на отделен член на СИСТЕМАТА, водят до още по-високо материално благополучие за него. И не очаквай някой в тази страна да "рипне с тоягите". Тези хора още не са се родили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734797
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031